| Ha! Znalazłam w siecie poradnik dla poszukujących miłości... |
| Autor | Wiadomość |
amanda [Usunięty] | Wysłany: Pią 22 Cze, 2007 Ha! Znalazłam w siecie poradnik dla poszukujących miłości... |
|
| Patrzcie na co się właśnie natknęłam w sieci:
Easy-love, poradnik dla poszukujących miłości.
stronka: www.easy-love.prv.pl
Na początku myślałam, że to jakaś naiwna prowokacja, ale w końcu weszłam z ciekawości (ta kobieca ciekawość) i byłam miło zaskoczona (choć stronka zrobiona pokracznie).
Ludzie to mają pomysły!
Tak sie zaczęłam zastanawiać... w sumie polskie społeczeństwo jest słabo wykształcone w takich kwestiach jak kontakty z płcią przeciwną, romanse i flirty- natknęłam się na tylu kiepskich podrywaczy, że coś o tym wiem.
Ściągnęłam ten poradnik i wciąż go czytam... jest tam mnóstwo ciekawych porad, choć też troche takich naiwnym, infantylnych. Generalnie jestem na plus, zarówno za pomysł jak i odwagę w polskich warunkach.
Zresztą, sprawdźcie to sami: easy-love.prv.pl
Czekam na komentarze- w kwestii pomysłu i uwag na temat życia miłosnego polskiego społeczeństwa. | |
| |
 |
bad ziom Dołączył: 12 Lis 2006 Posty: 111 Skąd: Kraina Rozkoszy | Wysłany: Pią 22 Cze, 2007 |
|
| Eee? Pobrałaś go? to może będziesz tak miła i udostępnisz za darmo? nie mam zamiaru placic kilku zlotych za jakis poradnik | |
| |
 |
Gesman Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 10 | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
lolek17 Dołączył: 14 Maj 2006 Posty: 39 | Wysłany: Sob 21 Lip, 2007 |
|
| Mógłby ktoś to wrzucić na jakiś inny serwer tutaj raczej szybko nie ściągne, nie posiadając konta Premium | |
| |
 |
cocaine Dołączył: 17 Wrz 2005 Posty: 49 | Wysłany: Sob 21 Lip, 2007 |
|
| | TU zamieściłem poradnik. Dla wszystkich jest ten sam i niczym się nie różni | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sob 21 Lip, 2007 |
|
| | Po co wam jakieś poradniki? | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
| |