| pachy |
| Autor | Wiadomość |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Pon 02 Lip, 2007 |
|
| | spokojnie, nie musisz być dokładnie taki jak koledzy. to jest indywidualna kwestia i niezależna od ciebie, twój organizm będzie gotowy to będziesz miał włosy pod pachami. to jest normalne. ja osobiście wolę ogolić się - lepiej się czuję, mniej się pocą [naprawdę] | |
| |
 |
bigfruit Dołączył: 09 Cze 2007 Posty: 32 Skąd: idziesz?? | Wysłany: Nie 08 Lip, 2007 |
|
| | Vezyrek napisał/a: | | rokoo, Spokojnie, napewno te wloski ci odrosna. Ja bym sie nie martwil kolegami, jak ktos sie zapyta to powiedz ze sie golisz pod pachami bo nie lubisz miec gaszczy pod pachami,a w lato mniej pachy ci sie beda popic jak bedziesz ogolony (kolejny dobry powod) i problem z glowy. |
Dokładnie!
Nie ukrywam że sam się gole pod pachami od czasu do czasu dla własnej higieny i przyjemności. | |
| |
 |
security69 
Dołączył: 23 Cze 2007 Posty: 6 Skąd: polska | Wysłany: Czw 19 Lip, 2007 |
|
| raz na miesiąc półtora strzyże sie maszynką fryzjerska pod pachami, i na nogach, tak jakoś mam, nie mogę mieć dłuższych włosów, denerwuje mnie to
Lubie Byc wygolony wszedzie
| penis.com.pl | |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Sob 21 Lip, 2007 |
|
| | security69 napisał/a: | raz na miesiąc półtora strzyże sie maszynką fryzjerska pod pachami, i na nogach, tak jakoś mam, nie mogę mieć dłuższych włosów, denerwuje mnie to
Lubie Byc wygolony wszedzie
a jaką długość preferujesz na nogach? ja się zastanawiam czy nie "zaszaleć" w te wakacje i poddać się depilacji całego ciała. chciałbym zobaczyć jak się będę czuł i wyglądał. a jak się nie spodoba to odrośnie przecież | |
| |
 |
rudzielec Dołączył: 02 Sie 2007 Posty: 10 Skąd: z członka | Wysłany: Czw 02 Sie, 2007 |
|
| Mi owlosienie lonowe pojawilo sie w wieku 12-13 lat a pod pachami w wieku 13-14, ale sie nie martw, napewno urosną ja sie tez martwilem ale "wykielkowaly", pod pachami nie golę bo cos mnie nie kusi ale łonki przycinam nozyczkami | |
| |
 |
stefek11 
Wiek: 38 Dołączył: 27 Lut 2007 Posty: 47 Skąd: polska | Wysłany: Czw 02 Sie, 2007 |
|
| wg mnie pod pachami owlosienie jest straszne.Gole od początku.Nawet nie zdążyły wyrosnąć to je zgoliłem A łonowe to raz żyletką na 0 albo nożyczki:)zależnie od humoru. | _________________ be good
Ile jest dróg do jednego celu?? | |
| |
 |
| |