Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     pachy
Autor Wiadomość
kocurek 

Wysłany: Pon 02 Lip, 2007   

spokojnie, nie musisz być dokładnie taki jak koledzy. to jest indywidualna kwestia i niezależna od ciebie, twój organizm będzie gotowy to będziesz miał włosy pod pachami. to jest normalne. ja osobiście wolę ogolić się - lepiej się czuję, mniej się pocą [naprawdę]

bigfruit 

Wysłany: Nie 08 Lip, 2007   

Vezyrek napisał/a:
rokoo, Spokojnie, napewno te wloski ci odrosna. Ja bym sie nie martwil kolegami, jak ktos sie zapyta to powiedz ze sie golisz pod pachami bo nie lubisz miec gaszczy pod pachami,a w lato mniej pachy ci sie beda popic jak bedziesz ogolony (kolejny dobry powod) i problem z glowy.

Dokładnie!
Nie ukrywam że sam się gole pod pachami od czasu do czasu dla własnej higieny i przyjemności.

security69 

Wysłany: Czw 19 Lip, 2007   

raz na miesiąc półtora strzyże sie maszynką fryzjerska :P pod pachami, i na nogach, tak jakoś mam, nie mogę mieć dłuższych włosów, denerwuje mnie to

Lubie Byc wygolony wszedzie

sorry na nogach rzadziej, porostu jak czuje taką potrzebę

penis.com.pl
bathmate
kocurek 

Wysłany: Sob 21 Lip, 2007   

security69 napisał/a:
raz na miesiąc półtora strzyże sie maszynką fryzjerska :P pod pachami, i na nogach, tak jakoś mam, nie mogę mieć dłuższych włosów, denerwuje mnie to

Lubie Byc wygolony wszedzie

sorry na nogach rzadziej, porostu jak czuje taką potrzebę

a jaką długość preferujesz na nogach? ja się zastanawiam czy nie "zaszaleć" w te wakacje i poddać się depilacji całego ciała. chciałbym zobaczyć jak się będę czuł i wyglądał. a jak się nie spodoba to odrośnie przecież :)

rudzielec 

Wysłany: Czw 02 Sie, 2007   

Mi owlosienie lonowe pojawilo sie w wieku 12-13 lat a pod pachami w wieku 13-14, ale sie nie martw, napewno urosną :) ja sie tez martwilem ale "wykielkowaly", pod pachami nie golę bo cos mnie nie kusi ale łonki przycinam nozyczkami

stefek11 

Wysłany: Czw 02 Sie, 2007   

wg mnie pod pachami owlosienie jest straszne.Gole od początku.Nawet nie zdążyły wyrosnąć to je zgoliłem :twisted: A łonowe to raz żyletką na 0 albo nożyczki:)zależnie od humoru.

Ile jest dróg do jednego celu??

Odpowiedz do tematu