Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Minetka
Autor Wiadomość
security69 

Wysłany: Pią 29 Cze, 2007   Minetka

jak w temacie,
dajcie jakieś rady, jestem z moją kobietą już ze 2,5roku, i nigdy nie udałąo mi sie by miała orgazm jak ją całuje liże po cipeczce, a uwielbiam to robić, on też ale jakoś dojść nigdy nie może... Jak robic by było O.K moze robie cosik żle, raz liże szybko czasmi namietnie , palcóweczke też próboje... :/

??

dobre rady zapewne udzieliły by kobitki

buziaki dla nich :*

BASF 

Wysłany: Sob 30 Cze, 2007   

Nasuwa mi się tu tylko jedna myśl. Trening czyni mistrza. Każda kobieta jest inna i do każdej trzeba podchodzić indywidualnie. W moim przypadku ja nie mam z tym problemu ale wiem, że Twój kłopot nie jest odosobniony. Jedne kobiety dochodzą szybciej podczas penetracja a inne znów podczas pieszczot łechtaczki i wejścia do pochwy. Poprostu przyjacielu próbuj a wytrwali zostaną nagrodzeni, czego Ci życzę :)

paulinka 

sama tylko raz doszłam do orgazmu przez minetkę i to było krótko po straceniu dziewictwa
teraz tego nie potrafię :( nawet przy długich pieszczotach wiec niestety nie mogę pomóc :(

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

penis.com.pl
orgasm contol
Strikerx 

Wysłany: Sob 30 Cze, 2007   odp

Trudno jest tu cokolwiek radzić...dużo zależy od czasu moja kobieta po ponad roku dopiero miała orgazmy łechtaczkowe wcześniej mi się nie udawało. Najważniejsze żeby czuła się bezpiecznie, żeby była odprężona, odp nawilżona myszka. Teraz nie mam problemów 10min ale przeważnie na ostro palcówka i ma orgazm :) ...ćwicz :D

budnis 

Ja stosuje na zmianę najpierw język później palec a i przyjmijcie wygodne pozycje najlepiej żeby ona miała biodra wyżej niż ty, tak na wysokości twoich oczu no i oczywiście kolanka jak najdalej od siebie. Na moją żonę działa zawsze.

Strikerx 

Wysłany: Sob 30 Cze, 2007   odp

zobaczysz że jak dojrzeje do tego to będzie :D ach te ciągłe niszczenie tapczana :D
może ma tylko że nie wie że ma?

m4g1k_ 

Wysłany: Wto 03 Lip, 2007   Re: odp

Strikerx napisał/a:
może ma tylko że nie wie że ma?

<lol>
__

Kiedyś istotnie, też nie udawało mi się, lecz teraz po dobraniu odpowiedniej techniki jest głośniejsza niżprzy seksie, a miooota nią... ;)

tak czy siak, powodzenia życzę. To prawie jak sex:

nie najważniejsza jest wielkość palców czy języka,
lecz odpowiednio dobrana technika :D

omninatonibn 

Wysłany: Sro 04 Lip, 2007   

Jestem po lekturze książki "Jej orgazm pierwszy". Jest tam wszystko szczegółowo opisane w jaki sposób doprowadzić partnerke do orgazmu przy pomocy języka... i palców. Nie mówie oczywiście, że ta książka to wyrocznia, ale jest w niej zawarte dużo rzeczy, o których przeciętny facet nie ma bladego pojęcia... choćby zwykła anatomia "myszki". W skrocie... Przydało by się wiedzieć czego dotyka Twój język..... Szybkość nie jest aż tak ważna. Największy efekt będzie wtedy gdy przez np. tydzień się nie widzieliście, bo poprostu będzie miała chcice:).... Nie śpiesz się, pomęcz ją troche, gdy zacznie wydawać te odgłosy, które najbardziej lubimy, zwolnij, przeczekaj.... wyczuj moment w którym powinieneś nie przestawać... nie przyśpieszaj, raczej wszystko w jednym tempie.... .. rąk można używać w dwojaki sposób. Albo złap ją pewnie za tyłek pod spodem, albo połóż delikatnie naciskając na wzgórku łonowym..... palce można wprowadzić do pochwy, ale ja nie przpadam za machaniem nimi tam ciągle. Powinno się włożyć na około 1/3 długości pochwy w celu wprowadzenia ucisku na tak zwany punkt G. I teraz haczyk. Jedne to mają inne nie. Nie mam pojęcia od czego to zależy:))) ........napisałbym coś więcej, ale do tego trzeba wiedzieć co to jest wędzidełko, żołądź łechatczki, trzon łechtaczki, wargi srobowe wewnętrzne. Powodzenia. No i pamiętaj wygoda jest najważniejsza!!!!!!!!!!!!!

Kobitki pewnie że by dały dobre rady tylko pewnie głupio im o tym pisać, a poza tym tylko jedna jest tu chyba:) taka fajna z czarnymi majteczkami:)

Xibit 

Wysłany: Pon 09 Lip, 2007   

Czlowieku ja ze swoja kobitka zawsze to robie zawsze ale to zawsze i zawsze dochodzi ale na to potrzeba troche czasu sporo wysilku i przede wszystkim odpowiednich warunkow...najlepiej jak ejstescie sami w cieplym pokoju i wiesz ze wam nikt nie przeszkodzi, poza tym ona sama musi tego chciec jak zobaczysz albo dowiesz sie ze tego chce i jest juz podniecona to wtedy zaczynasz zabawe ;D ja to zawsze pomagam paluszkiem sobie hehe bo samym jezykiem to zajebac sie mozna :D przynajmniej mi sie az tyle nie chce nim machac :P ale gdy ja widze to dostaje slinotoku i tyle wtedy tej sliny mam ze szok :D wiec bawie sie jezyczkiem po niej a do tego wkladam palca jednego albo dwa do srodka najpierw powoli powoli duzo sliny sie wydziela i palec wtedy moze lepiej sie w srodku poruszac, nastepnie zwiekszam tepo powoli, coraz szybciej i szybciej macham jezyczkiem i palcem tez coraz szybciej (palec musi pobudzac punkt G czyli nie daleko wejscia ale to sam musisz zobaczyc gdzie dla twojej dizewczyny sprawiasz palcem najwieksza przyjemnosc) i wtedy pod koniec tepo jest ostre nie nadazam z jezykiem i palcem jednym albo dwoma zapierdalam szybko i wtedy czlowieku nie ma opcji zeby nie doszla...po jakis 10 min juz nie daje rady i zaciska nogi i mowi jak jej bylo wspaniale hehe :P wtedy to mozesz poprosic o wszystko uwielbiam gdy moja dziewczyna jest w stym stanie hehe :D a i co do pozycji to najlepiej dobrac taka zeby kark ci sie nie meczyl hehe ;D mozna tez sama reka ale na to trzeba wiecej czasu i wprawy :D jak chcesz moge ci jeszcze napisac jak ja to robie reka :P poki co pozdrawiam heh i zycze udanej minety...uwielbiam to robic hehehe :D

security69 

Wysłany: Czw 19 Lip, 2007   

ja tez to uwielbiam,

ale jeszcze sie nie udało do takiego stanu doprowadzić, starsi wyjeżdżają na wakacje w niedziele, zostaje sam, moja niunia wpadnie to będziemy sie bawić,

@omninatonibn dzięki za rady, naprawdę mi sie podobają,

jednak wygoda to dużo, ja często jatko robie to po paru minutach niewiem ile może czasu upłyną ale zaraz mnie kark boli

powoli a do celu,

_________

p.s zdradź więcej

Odpowiedz do tematu