kto cwiczy mięśnie pc? |
Autor | Wiadomość |
omninatonibn Dołączył: 21 Maj 2007 Posty: 34 Skąd: warszawa | Wysłany: Czw 05 Lip, 2007 |
|
| Nie wiem czy powstrzymywanie się od czegoś co jest przyjemne jest takie fajne:/ Po za tym zwykle powstrzymuje się już na granicy i potem już mi nie wiele trzeba. Musiałbym sie powstrzymywać co kilkanascie sekund. Nie dosc ze to meczace to jeszcze partnerka nie ma szans dojsc jak co chwila przerywam. Nieprawda? | |
| |
 |
ankylosaurus 
Dołączył: 09 Maj 2007 Posty: 96 Skąd: kraków | Wysłany: Czw 05 Lip, 2007 |
|
| Ale cała istota mięśni PC polega na tym, że wzmacniają one erekcję - penis jest twardszy, większy, bardziej 'zdrowy', co napewno ucieszy partnerkę, poza tym dobrze wyćwiczone pozwalają powstrzymać orgazm i dłużej się pobawić, dzięki czemu wzmocnić doznania, a do orgazmu i tak dojdziesz, prędzej czy później, więc po co się stresować i od razu nastawiać na "nie". Tak, ja też tak mam, że gdy się powstrzymuję, zaraz i tak znowu muszę, ale chyba po to się te mięśnie ćwiczy, żeby tak szybko do tego nie dochodziło, prawda? Zresztą, te dobre opinie na temat rezultatów po ćwiczeniach mięśni PC nie biorą się znikąd. | |
| |
 |
omninatonibn Dołączył: 21 Maj 2007 Posty: 34 Skąd: warszawa | Wysłany: Czw 05 Lip, 2007 |
|
| To fakt tyle pozytywnych opinie cos znaczy dlatego nie zaprzeczam ze cos daja. Zastanawiam sie tylko jeszcze w jaki sposob miesien ma utrzymywac erekcje. Przeciez to nie on pompuje krew do penisa... no ale to juz czysta anatomia chyba. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
waldi72 Dołączył: 02 Kwi 2007 Posty: 1 | Wysłany: Czw 19 Lip, 2007 |
|
| witam!
ja zaczalem cwiczyc miesnie pc okolo miesiaca temu.
teraz sa juz niesamowite efekty szczegolnie jesli chodzi o erekcje
ale problem mam jeszcze z wytryskiem tzn.faktycznie sie opoznia ale i tak ciezko go powstrzymac.mysle ze te niedociagniecia niedlugo mina zycze wytrwalosci w treningach tego pc. BO naprawde WARTO!!!!!!!!! | |
| |
 |
|