Kilka problemów z penisem jednocześnie - proszę o pomoc |
Autor | Wiadomość |
Jampol19 Dołączył: 16 Lip 2007 Posty: 32 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 16 Lip, 2007 Kilka problemów z penisem jednocześnie - proszę o pomoc |
|
| ... | | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pon 16 Lip, 2007 |
|
| Po 1 ile ty masz lat?
po 2 Ja bym zoperował stulejkę niezależnie czy byłbym stroną pasywną czy aktywną
po 3 Pieprzyki tylko dodają uroku penisowi i faktycznie głupie byłoby je wycinać nożyczkami
po 4 Na prosakach sie nie znam ale na pewno żadna kosmetyczka nie podejmie ci sie ich wyciskania
po 5 co do żył to sie ciesz że je masz... Nie jeden chciałby mieć...
po 5 Nikt ci nie amputuje penisa
po 6 Jest tu parę osób światłych | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
ruchaczows Dołączył: 01 Paź 2006 Posty: 22 Skąd: Warmia | Wysłany: Pon 16 Lip, 2007 |
|
| Też mam na penisie prosaki włosy i żyły.Włosy wyrywam pensetą, u mnie rosną nawet na naplecie,prosaki próbowałem przekuwać ale skończyło się to ropnym zapaleniem ale wyciskanie przyniosło dobre rezultaty jeśli chodzi o większe grudki, mniejsze są na razie nieuchwytne ,a żyły mam kilka grubych ,uwypuklających powierzchnię penisa oraz kilka ciemnoczerwonych ,jak na razie mi nie przeszkadzają ,może nawet waloryzują penisa. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Jampol19 Dołączył: 16 Lip 2007 Posty: 32 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 17 Lip, 2007 |
|
| ... | | |
| |
 |
tomas13 Dołączył: 14 Kwi 2007 Posty: 68 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Sro 18 Lip, 2007 |
|
| Jampol - nie histeryzuj, hipochondryku. Po pierwsze jak męczą Cię jakieś fobie i lęki to pójdź do lekarza. Nie ma się czego wstydzić, ani bać. Twój kutas zrobi na nim takie samo wrażenie, jak c na ginekologu z 30 letnią praktyką.
'Problemy" które opisałeś to wyłącznie Twoje urojenia. Do seksu z kolega nie namawiam, ale z drugiej strony nikt tak dobrze nie wyleczy Cię z kompleksów jak Twoj przyszły partner. Jesteś chłopie zdrów - czas przyjąć to do wiadmości, a nie szukac dziury w serze! | |
| |
 |
SFEN 
Dołączył: 07 Lip 2007 Posty: 22 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 18 Lip, 2007 |
|
| Wszystko z Tobą w porządku. Wystarczy pozbyć się stulejki, jak radził poprzednik i regularnie pozbywać się owłosienia. ;] | _________________ ankylosaurus - druga odsłona...
Pierwsza została zablokowana z powodu wielokrotnej próby logowania. xd | |
| |
 |
Jampol19 Dołączył: 16 Lip 2007 Posty: 32 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 18 Lip, 2007 |
|
| ... | | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sro 18 Lip, 2007 |
|
| ile masz lat? | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sro 18 Lip, 2007 |
|
| Jampol19 napisał/a: | Poza tym moja żyła przebiega także na napletku, jakby mi to ucięto, to nie wiem, czy bym się nie wykrwawił... |
Jestem w szoku. To lepiej nie podchodź do zabiegu, bo rzeczywiście możesz się wykrwawić a szkoda życia. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
ruchaczows Dołączył: 01 Paź 2006 Posty: 22 Skąd: Warmia | Wysłany: Czw 19 Lip, 2007 |
|
| Odsłonięty żołądź z czasem przestaje być wrażliwy tak jak np. dłonie po pracy. | |
| |
 |
SFEN 
Dołączył: 07 Lip 2007 Posty: 22 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 19 Lip, 2007 |
|
| Przecież nie trzeba od razu usuwać napletka, żeby pozbyć się stulejki. A włosy możesz regularnie golić, jeżeli wyrywanie Ci nie odpowiada. | _________________ ankylosaurus - druga odsłona...
Pierwsza została zablokowana z powodu wielokrotnej próby logowania. xd | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Czw 19 Lip, 2007 |
|
| koleś chyba trochę przesadza, i nie wiem czy to nie jakieś jaja...
do urologa naprawić stulejkę , włoski lepiej wyrywać niż golić wolniej odrastają i słabsze | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
Jampol19 Dołączył: 16 Lip 2007 Posty: 32 Skąd: Kraków | Wysłany: Pią 20 Lip, 2007 |
|
| ... | | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pią 20 Lip, 2007 |
|
| [quote="paulinka"]koleś chyba trochę przesadza, i nie wiem czy to nie jakieś jaja...[/quote]
To są jaja
Człowieku ty lecz se na mózg a nie na żyły! | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
Jampol19 Dołączył: 16 Lip 2007 Posty: 32 Skąd: Kraków | Wysłany: Pią 20 Lip, 2007 |
|
| ... | | |
| |
 |
|