Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     czas erekcji
Autor Wiadomość
jamin7

Wysłany: Pon 11 Cze, 2007   czas erekcji

witam mam pytanie. Jaki powinien byc , jaki Wy macie czas wzwodu. Po pobudzeniu czlonka do calkowitego wzwodu i pozostawieniu go w spokoju, po jakim czasie ZACZYNA opadac?

Z gory dzieki, za odpowiedzi. Pozdrawiam

BASF 

Wysłany: Pon 11 Cze, 2007   

Boshe, nie mogę uwierzyć własnym oczom. O czym Ty piszesz. Moze niebawem ktos się zapyta ile zużywa się papieru toaletowego przy podcieraniu. A myślałem że to Forum jest poważne. Ale niektórzy go tak nie traktują. Niestety.

Fantom17

Wysłany: Pon 11 Cze, 2007   

jamin rano dosc dlugo, ok.10minut natomiast jezeli go sam "postawie" to szybko opada,po 2minutach i juz lezy.

BASF rozumiem ze obrales sobie za cel hejting ale byly tu juz o wiele glupsze posty czy pytania wiec sie ciesz ze tamtych nie bylo Ci dane przeczytac.

penis.com.pl
masturbator
BASF 

Wysłany: Wto 12 Cze, 2007   

Fantom17 żaden hejting jak to nazywasz (co to wogóle znaczy) ale to jest moja opinia. OK mogło być więcej takich tematów. Ale pomyślcie aby takich więcej nie pisać.

freemale 

Wysłany: Sro 11 Lip, 2007   

BASF napisał/a:
Boshe, nie mogę uwierzyć własnym oczom. O czym Ty piszesz. Moze niebawem ktos się zapyta ile zużywa się papieru toaletowego przy podcieraniu. A myślałem że to Forum jest poważne. Ale niektórzy go tak nie traktują. Niestety.

tak sobie przegladalem ale ten papier mnie rozje.... ;]

minimum 8 listków :P

skywalker 

Wysłany: Sob 14 Lip, 2007   

[quote="BASF"][b]Fantom17[/b] żaden [u]hejting[/u] jak to nazywasz (co to wogóle znaczy) ale to jest moja opinia. OK mogło być więcej takich tematów. Ale pomyślcie aby takich więcej nie pisać.[/quote]

Podejrzewam że chodziło mu o słowo "hate" z ang. nienawidzić :) Po części cię rozumiem szczególnie jak mam zły humor i widzę takiego posta to mnie krew zalewa :) A co do listków to nie wiem bo nigdy nie liczyłem :P
and I gotta girlfriend everywhere"

Odpowiedz do tematu