| czas erekcji |
| Autor | Wiadomość |
jamin7 Dołączył: 27 Cze 2006 Posty: 2 | Wysłany: Pon 11 Cze, 2007 czas erekcji |
|
| witam mam pytanie. Jaki powinien byc , jaki Wy macie czas wzwodu. Po pobudzeniu czlonka do calkowitego wzwodu i pozostawieniu go w spokoju, po jakim czasie ZACZYNA opadac?
Z gory dzieki, za odpowiedzi. Pozdrawiam | _________________ Keep Ya Head Up | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pon 11 Cze, 2007 |
|
| | Boshe, nie mogę uwierzyć własnym oczom. O czym Ty piszesz. Moze niebawem ktos się zapyta ile zużywa się papieru toaletowego przy podcieraniu. A myślałem że to Forum jest poważne. Ale niektórzy go tak nie traktują. Niestety. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
Fantom17 Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 235 | Wysłany: Pon 11 Cze, 2007 |
|
| jamin rano dosc dlugo, ok.10minut natomiast jezeli go sam "postawie" to szybko opada,po 2minutach i juz lezy.
BASF rozumiem ze obrales sobie za cel hejting ale byly tu juz o wiele glupsze posty czy pytania wiec sie ciesz ze tamtych nie bylo Ci dane przeczytac. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Wto 12 Cze, 2007 |
|
| | Fantom17 żaden hejting jak to nazywasz (co to wogóle znaczy) ale to jest moja opinia. OK mogło być więcej takich tematów. Ale pomyślcie aby takich więcej nie pisać. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
freemale Dołączył: 07 Lip 2007 Posty: 1 Skąd: z daleka | Wysłany: Sro 11 Lip, 2007 |
|
| | BASF napisał/a: | | Boshe, nie mogę uwierzyć własnym oczom. O czym Ty piszesz. Moze niebawem ktos się zapyta ile zużywa się papieru toaletowego przy podcieraniu. A myślałem że to Forum jest poważne. Ale niektórzy go tak nie traktują. Niestety. |
tak sobie przegladalem ale ten papier mnie rozje.... ;]
minimum 8 listków | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sob 14 Lip, 2007 |
|
| [quote="BASF"][b]Fantom17[/b] żaden [u]hejting[/u] jak to nazywasz (co to wogóle znaczy) ale to jest moja opinia. OK mogło być więcej takich tematów. Ale pomyślcie aby takich więcej nie pisać.[/quote]
Podejrzewam że chodziło mu o słowo "hate" z ang. nienawidzić Po części cię rozumiem szczególnie jak mam zły humor i widzę takiego posta to mnie krew zalewa A co do listków to nie wiem bo nigdy nie liczyłem | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
| |