help me |
Autor | Wiadomość |
pasiasty [Usunięty] | Wysłany: Sob 02 Cze, 2007 help me |
|
| witam. mam taki problem: w wieku 10 lat obustronnie usunięto mi jądra ze względów zdrowotnych, a w tej chwili moj penis we wzwodzie osiąga długość 10 cm i grubosc około 3 cm jestem w wieku 17 lat co mam zrobić aby go szybko i bezpłatnie powiększyć(ewentualnie za bardzo małymi opłatami) gdyż jest mi troche wstyd gdy wchodze z partnerką do łózka | |
| |
 |
ame Dołączył: 07 Gru 2006 Posty: 74 | Wysłany: Pon 04 Cze, 2007 |
|
| hmmm nie ma jąder nie ma testosteronu, nie ma testosteronu jest "mały" penis, ale domyślam się że po takim zabiegu przyjmujesz hormony doustnie ?? | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pon 04 Cze, 2007 |
|
| To są jakiś jaja. Oto post wysłany przez Ciebie 21.08.2006. Czyli prawie rok temu.
pasiasty napisał/a: | jestem w wieku 18 lat i muj penis ma 10 centymetrow to zdecydowanie za malo co mam robic:( wstydze sie sexu z jaka kolwiek dziewczyna |
A teraz piszesz....
pasiasty napisał/a: | [...] a w tej chwili moj penis we wzwodzie osiąga długość 10 cm i grubosc około 3 cm jestem w wieku 17 lat co mam zrobić aby go szybko i bezpłatnie powiększyć | .
Zazdroszczę, że ubywa Ci latek. Kolego młody, 3cm obwodu to tyle ile ma grubośc najmniejszy palec u dłoni u dorosłego mężczyzny. Jeżeli faktycznie miałbyś taki problem to gnałbyś do lekarza a nie siedział przed kompem i niecałym roku znów ponawiał swój post. Zgłaszam ten post do zamknięcia. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
pasiasty [Usunięty] | Wysłany: Pon 04 Cze, 2007 |
|
| nie doustnie domięśniowo, ale to poważnie prawda jest... a tedy napisalem 18 ponieważ nie chciałem żeby mnie zbanowano, a teraz prawde napisalem | |
| |
 |
Maciek1984 Wiek: 38 Dołączył: 06 Lip 2007 Posty: 1 Skąd: Bytów | Wysłany: Sob 07 Lip, 2007 |
|
| jest tam ktos
[ Dodano: Sob 07 Lip, 2007 ]
muj penis ma 11centymetrów w zwodzie i 8cm obwodu co moge zrobic by był wiekszy i grubszy | |
| |
 |
sendor Dołączył: 06 Lip 2006 Posty: 143 Skąd: z nikad :P | Wysłany: Sob 14 Lip, 2007 |
|
| sciagnij e-booka kuop pompke albo jakies tabletki i modl sie o efekty | |
| |
 |
|