| plaza nudystow |
| Autor | Wiadomość |
lalala80 Wiek: 34 Dołączył: 26 Lip 2006 Posty: 43 | Wysłany: Sro 20 Cze, 2007 |
|
| no tak ale przez ten podział mamy ujemny przyrost naturalny. A gdyby były tak szatnie wsopólne od pierwszej klasy | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Sro 20 Cze, 2007 |
|
| | lalala80 napisał/a: | | no tak ale przez ten podział mamy ujemny przyrost naturalny. |
A po co nam przyrost? Ziemi i tak grozi przeludnienie
A poza tym: niski przyrost naturalny = dobrobyt | |
| |
 |
kgdynia Dołączył: 26 Wrz 2005 Posty: 84 Skąd: ,,, | Wysłany: Sob 14 Lip, 2007 |
|
| | Czy ktoś wie gdzie są plaże nudystów ? w POLSCE ! | _________________ ZAPRASZAM NA PRIVO JESTEM OTWARTY NA ZNAJOMOŚCI ..... | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Sob 14 Lip, 2007 |
|
| | Osttanio nad jeziorem obok dzialek by z 4 kolegami zrobilismy sobie plaze nudystów, ludzie sie gapili na nas (nad jeziorem bylo ok 20-30 osob wraz z nami) na ten genialny pomysl wpadelm ja ^^ poprostu sie rozebralem i wskoczylem do wody a w slad za mna poszli kumple. Odziwo nikt sie nie przysral ale jak widzilei nas pozniej na dzialkach to tak jakbysmy byli podludzmi xD | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
kgdynia Dołączył: 26 Wrz 2005 Posty: 84 Skąd: ,,, | Wysłany: Nie 15 Lip, 2007 |
|
| | Alex-sex napisał/a: | | Osttanio nad jeziorem obok dzialek by z 4 kolegami zrobilismy sobie plaze nudystów, ludzie sie gapili na nas (nad jeziorem bylo ok 20-30 osob wraz z nami) na ten genialny pomysl wpadelm ja ^^ poprostu sie rozebralem i wskoczylem do wody a w slad za mna poszli kumple. Odziwo nikt sie nie przysral ale jak widzilei nas pozniej na dzialkach to tak jakbysmy byli podludzmi xD |
no SUPER że masz takich kumpli .... ale chyba byliście po piwku a w jakiej miejscowości albo województwo ? | _________________ ZAPRASZAM NA PRIVO JESTEM OTWARTY NA ZNAJOMOŚCI ..... | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Nie 15 Lip, 2007 |
|
| | po zadnym piwku ^^ po prostu to jest kuj-pom Smukała, ale mowie ze to zadana plaza nudystow ^^ zwyczajne kompielisko | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
| |