Problem ze wzwodem <tego jeszcze nie bylo> |
Autor | Wiadomość |
yazo [Usunięty] | Wysłany: Czw 12 Lip, 2007 Problem ze wzwodem <tego jeszcze nie bylo> |
|
| Witam :>
Mam 16 lat i bardzo dziwny problem ze swoim penisem... otóż gdy jest on w stanie wzwodu, znajudje się w pozycji niemalże PIONOWEJ, jest mi go ciezko "odprowadzic" w dol, a gdy to sie uda to po chwili wraca do poprzedniej pozycji. Dodam, że masturbuję się od czasu do czasu <czyt. 1 na 1/2 tyg> mam małą stulejkę, lecz nie ma duzych problemow ze "sciagnieciem" skory
Pilnie prosze o odp... jestem zaniepokojony tym zjawiskiem | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Czw 12 Lip, 2007 |
|
| No i co??? Całkiem normalne zjawisko. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
yazo [Usunięty] | Wysłany: Czw 12 Lip, 2007 |
|
| Nie wiem czy cos calkowicie normalnego ?
Nie wyobrazam sobie stosunków płciowych w ten sposob... moze niepotrzebnie sie niepokoje ale jednak ;] | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Czw 12 Lip, 2007 |
|
| Albo źle opisałeś o co Ci chodzi albo robisz sobie jaja. Takie jest moje odczucie. To jest normalne zjawisko i każdy facet tak ma, więc nie wiem o co loto. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
SFEN 
Dołączył: 07 Lip 2007 Posty: 22 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 12 Lip, 2007 |
|
| Był już taki temat... w dziale "zagięcia prącia". Chodzi Ci o to, że gdy Ci 'staje' to prawie całkowicie pionowo, tak, że prawie dotyka brzucha? Pisali, że to rzeczywiście może być uciążliwe i, że sprawia ból przy prwnych pozycjach facetowi, jak i partnerce... O ile dobrze pamiętam zalecają przy masturbacji penisa odciągać w dół, dzięki czemu z czasem będziesz mógł go swobodnie 'odginać' i będzie gibki. Wejdź po prostu w wyżej wymieniony dział, poszukaj,
pozdro. | _________________ ankylosaurus - druga odsłona...
Pierwsza została zablokowana z powodu wielokrotnej próby logowania. xd | |
| |
 |
ruchaczows Dołączył: 01 Paź 2006 Posty: 22 Skąd: Warmia | Wysłany: Pon 16 Lip, 2007 |
|
| Też tak miałem , prawdopodobnie z powodu noszenia ciasnej bielizny.Gdy miałem wzwód gumka z majtek dociskała penisa do brzucha .Jak byłem bardzo młody to stawał i nie był przyległy do brzucha ale z czasem coraz bardziej się do niego zbliżał. Był to dla mnie duży problem którym zająłem się gdy zacząłem ćwiczyć powiększanie penisa.Pomogły mi rozciąganie do dołu (wtedy rozciąga się wiązadło wieszadłowe łączące penisa z miednicą) ,odginałem też penisa do dołu podczas wzwodu( podobny efekt) oraz zginałem penisa w niepełnej erekcji w miejscu jego łukowatości.Myślę że pomaga także noszenie luźnej bielizny (bokserki) gdyż wtedy penis cały czas zwisa w dół. | |
| |
 |
|