Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Pewnien problem
Autor Wiadomość
p2p 

Wysłany: Wto 03 Lip, 2007   Pewnien problem

Mam pewnien problem... jak jestem z laską to zawsze mnie kręci na maxa i cały czas mi.... mały sie sztorcuje, ogólnie spoko, ale przy tym cały czas wypływa w dość dużych ilościach lepka przeźroczysta substacja.
Jest to dość nie miłe, zwłaszcza, że po pewnym czasie wszystko mam mokre ; /

Możecie coś poradzic ? Bo troche wstyd.... : |

thx

ankylosaurus 

Wysłany: Sro 04 Lip, 2007   

Ale jak się z Nią 'bawisz', czy po prostu przy Jej obecności, rozmowie itp.?
Jak dla mnie to nic dziwnego, kiedy laska się podnieca, to również wydziela takie substancje - to zupełnie normalne. I nie wydaje mi się, żeby coś na to można było poradzić - to wszystko podniecenie. ;]

Hubertttus 

Wysłany: Sro 04 Lip, 2007   

Tak p2p ,tak to oznaka podniecenia i nie tylko nabrzmiały penis czy sutki u kobiety ale też to że ona staje się wilgotna czy Twój mały się ślini oznacza że w tej chwili lub przed chwilą byłęś (czy była)podnieciny(a).Tęperatura ludzkiego ciała jest prawie 37 stopni wiąc ten śluz wyschnie i po sprawie, a przy najblirzszej okazi zmienisz bieliznę.

penis.com.pl
tabletki penilarge
Chłopak23 

Wysłany: Sob 07 Lip, 2007   

Mam 23 lata i mam podobny problem. Nawet jak sie całuje z dziewczyna to mam mokro w majtkach :oops: Nie wiem o co chodzi... Podobno to sie nazywa preejakulacja, ale nie jestem pewnien. Czy da sie z tego jakos wyleczyc ?

sendor 

Wysłany: Sob 07 Lip, 2007   

a mam pytanie po co nioby to leczyc?? przeciez to oznaka podniecenia wiec nie widze problemu, ja tez tak mam ze czasem po prostu przy rozmowie czy calowaniu wydziela sie ta substancja ale jakos sie tym nie ptrzejmuje :D

Chłopak23 

Wysłany: Pon 09 Lip, 2007   

Bo to mnie krepuje. A co jezeli dziewczyna wkłada Ci reke w majtki a tam kisiel :mrgreen:

SFEN 

Wysłany: Pon 09 Lip, 2007   

Gorzej, jakby włożyła i zastała coś wiotkiego... xD Poza tym, jak Ty wkładasz Jej rękę w majtki i tam jest mokro, to obrzydza Cię to i uważasz, że dziewczyna powinna się wstydzić?

Chłopak23 

Wysłany: Wto 10 Lip, 2007   

Mnie to nie obrzydza wrecz przeciwnie i napewno nie zastała by niczego wiotkiego;) Dzieki za odpowiedz.

Jampol19 

Wysłany: Sro 25 Lip, 2007   

ale głupie problemy... za niedługo będzie - mam wytrysk pod koniec stosunku, czy wszystko ze mną w porzadku... przecież, jak jest mokro w majtkach, to sexi :P

Odpowiedz do tematu