JAK TO JEST Z TYMI CWICZENIAMI? |
Autor | Wiadomość |
robert_0991 Dołączył: 01 Lis 2006 Posty: 1 | Wysłany: Sob 07 Lip, 2007 JAK TO JEST Z TYMI CWICZENIAMI? |
|
| Pobrałem cwiczenia na powiększenie penisa z tej strony i nie wiem czy one w ogóle dzisłają, a jesli tak czy wystarczą tylko one. No i jeszcze czy nie ma obawy ze przez te cwiczenia zamiast poprawic to tylko zepsuje sobie małego. | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sob 07 Lip, 2007 |
|
| Nom fajny dowcip... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Sob 07 Lip, 2007 |
|
| Mogą Ci "poprawić" pena ale jak będziesz wykonywał nieumiejętnie tzn. od razu za dużo, za mocno to możesz sobie sprawić kontuzje (np przebarwienia itp) Najpierw się zapoznaj dokładnie z e-bookiem a potem cierpliwie ćwicz. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
budnis 
Wiek: 45 Dołączył: 31 Sie 2006 Posty: 100 Skąd: z domu | Wysłany: Nie 08 Lip, 2007 |
|
| No to się uśmiałem | |
| |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Nie 08 Lip, 2007 |
|
| budnis napisał/a: | No to się uśmiałem |
Z czego? Ja napisałem poważnie, niechcesz to nie wierz, nikt nie musi w to wierzyć, gdyby to nie działało to by tego nie było. | |
| |
 |
budnis 
Wiek: 45 Dołączył: 31 Sie 2006 Posty: 100 Skąd: z domu | Wysłany: Nie 08 Lip, 2007 |
|
| muchomorek,
źle mnie zrozumiałeś, to a propos działu w jakim jesteśmy | |
| |
 |
juicy7 
Dołączył: 26 Sie 2007 Posty: 66 Skąd: USA | Wysłany: Pią 31 Sie, 2007 |
|
| Hehe.... ale udał ci ten żart. A propo tych ćwiczeń .... one mogą wystarczyć, lecz mogą ci trochę zająć czasu. Nie wszystko na raz. Patience | |
| |
 |
|