Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     mam problem
Autor Wiadomość
karol19

Wysłany: Sob 07 Lip, 2007   mam problem

Witam mam problem (chyba poważny) jakiś czas temu (Kolo 2 miesięcy temu) byłem na basenie w aquaparku w Sopocie na saunie(tam trzeba chodzić nago) siedziałem prawie cały dzien. z kuzynem. Chodziliśmy sobie do różnych saunach i najwięcej czasu spędzaliśmy w Jakuzzi. Tego samego dnia późną nocą jechałem rowerem i się wywaliłem i uderzyłem się lekko jak by to powiedzieć w krocze ale nie za mocno . Mam teraz ogromny problem od tego czasu czuje jakiś ból w całym penisie zaczyna się ten ból tak jakby od krocza do końca penisa na żołędziu. Czasem czuje dziwne ukucia a nie dość tego przenosi się to wszystko na nogi i na dolna cześć pleców, nogi mnie jakoś tak dziwnie bolą, strasznie się czuje nie komfortowo tak jakoś dziwnie się czuje przy oddawaniu moczu. Teraz nie wiem czy to jest spowodowane ta sauną czy tym upadkiem na rowerze .Wiem tylko jedno ze w jakuzzi jeden ze starszych panów się masturbował i nie wiem czy jakiegoś syfa nie złapałem. Chciałem zauważyć ze penis nie jest spuchnięty i raczej się z niego nic nie wydobywa

Karol

sendor 

Wysłany: Sob 07 Lip, 2007   

starz mzkaj do urologa....

Odpowiedz do tematu