KryptoGej |
Autor | Wiadomość |
lestat20 Dołączył: 07 Kwi 2006 Posty: 48 Skąd: Łódź | Wysłany: Czw 05 Lip, 2007 KryptoGej |
|
| Witam!!
Powiedzcie po czym poznac krypto geja?? | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Pią 06 Lip, 2007 |
|
| Po tym, że często odwiedza kryptę na cmentarzu - no co za pytanie... | |
| |
 |
lubom 
Wiek: 39 Dołączył: 12 Maj 2007 Posty: 134 Skąd: Skarbimierz | Wysłany: Pią 06 Lip, 2007 |
|
| krypto g... to jest osoba która się ukrywa ze jest osoba homoseksualna... Czasami nawet nie objawia się ruchami, gestami, itp ... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Pią 06 Lip, 2007 |
|
| Ruchami i gestami to nie "objawia się" większość moich homoseksualnych znajomych.
Stereotyp gaya w Polsce jest przekłamany | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pią 06 Lip, 2007 |
|
| Założę się, że na ulicy nie raz mijasz geja i nie masz nawet o tym pojęcia. Zgadzam się z Bruno Pelletier w 100%. g... wygląda jak normalny facet. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
lestat20 Dołączył: 07 Kwi 2006 Posty: 48 Skąd: Łódź | Wysłany: Pią 06 Lip, 2007 |
|
| No tak macie racje. tyle to i ja wiem.
Ale jak poznac to po kims kogo sie "zna"??
To jest moj problem, znam kogos kto moze jest ale nigdy sie nie przyzna nawet jak sie go spytam otwarcie. Chyba niema szans aby jakos to za uwarzyc. Brak dziewczyny to nie powod. hmm trudny orzech do zgryzienia. takie osoby czesto nie akceptuja nawet tego kim sa. | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pią 06 Lip, 2007 |
|
| No przyznam się, ze bardzo trudno poznac geja. Moj koleś jest gejem i jest... skejtem. Nosi szerokie jeansy z krokiem przy kolanach i zawsze czapkę z daszkiem na bok. Nie maluje się, nie farbuje włosów, nie klei ich na żelu i ma dość niski głoś. Ot, takie małe przeciwieństwo stereotypowiego geja w Polsce
Czemu tylko nikt nie mówi jak wygląda lesba. Tylko się geje uczepili. Niby piskliwy głos, niby dziwne "damskie" zachowanie" Bzdura totalna. Ja jestem hetero i mam pełny szacunek do par homosexualnych ale nie będę się rozwodzić na ten temat gdyż już o tym pisałem na tym Forum | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
lubom 
Wiek: 39 Dołączył: 12 Maj 2007 Posty: 134 Skąd: Skarbimierz | Wysłany: Pon 09 Lip, 2007 |
|
| Cytat: | Założę się, że na ulicy nie raz mijasz geja i nie masz nawet o tym pojęcia. Zgadzam się z Bruno Pelletier w 100%. g... wygląda jak normalny facet. |
Tak oczywiście... Ale mi chodziło np. o zachowanie np. w sklepie czy pubie nie raz widziałem mega ruchy ;P no | |
| |
 |
Basior Wiek: 44 Dołączył: 18 Cze 2007 Posty: 4 Skąd: Oława | Wysłany: Pon 09 Lip, 2007 |
|
| lubom napisał/a: | Cytat: | Założę się, że na ulicy nie raz mijasz geja i nie masz nawet o tym pojęcia. Zgadzam się z Bruno Pelletier w 100%. g... wygląda jak normalny facet. |
Tak oczywiście... Ale mi chodziło np. o zachowanie np. w sklepie czy pubie nie raz widziałem mega ruchy ;P no |
Wez pod uwagę również fakt, iż te twoje "mega ruchy" wcale nie muszą świadczyć o tym, że taka osoba jest homoseksualistą!
Zapytałeś się jej o to ? | |
| |
 |
lubom 
Wiek: 39 Dołączył: 12 Maj 2007 Posty: 134 Skąd: Skarbimierz | Wysłany: Wto 10 Lip, 2007 |
|
| Cytat: | Wez pod uwagę również fakt, iż te twoje "mega ruchy" wcale nie muszą świadczyć o tym, że taka osoba jest homoseksualistą!
Zapytałeś się jej o to ? |
No tak nie zawsze to musi być g...
Ale "pedalski" ruchy się wychwytuje raczej | |
| |
 |
Basior Wiek: 44 Dołączył: 18 Cze 2007 Posty: 4 Skąd: Oława | Wysłany: Wto 10 Lip, 2007 |
|
| Cytat: | Ale "pedalski" ruchy się wychwytuje raczej |
To napisz mi prosze definicję "pedalskich " ruchów ?
Siedząc w knajpie klasyfikujesz ludzi na pedałów oraz tych którzy nimi nie są ?Czy może tych co posiadają "... ruchy" ?
Rozumiem, że jesteś gejem i "pedalskich" ruchów nie posiadasz ? No cóż .. | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sro 11 Lip, 2007 |
|
| [quote="lubom"][quote]Wez pod uwagę również fakt, iż te twoje "mega ruchy" wcale nie muszą świadczyć o tym, że taka osoba jest homoseksualistą!
Zapytałeś się jej o to ?[/quote]
No tak nie zawsze to musi być g...
Ale "pedalski" ruchy się wychwytuje raczej [/quote]
Masz na myśli coś takiego: http://www.youtube.com/watch?v=sXZ1tygRaVw
Patrz na tego gościa w fioletowym | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
Xardas Dołączył: 16 Lut 2006 Posty: 33 | Wysłany: Pon 20 Sie, 2007 |
|
| Ja jestem bi (chyba ) Nie próbowałem tego jeszcze z facetem ale pewna część mnie podnieca. To że ktoś jest gejem nie znaczy że musi wykonywać te "..." czy "mega" ruchy. To jest troche inna odmiana tak zwanego pedzia. Jeśli ktoś czuje sie lepiej w towarzystwie chłopaków i go podniecają to nie znaczy że musi się malować, przebierać za dziewczyną i ruszać się jak pedzio (przykład twojego kumpla w szerokich spodniach ) Moim zdaniem takie mega ruchy może robić każdy i nie musi być hejem. Ja jestem co prawda bi więc jakby w połowie się do tych osób zaliczam ale na codzień nie robię tych mega ruchów. Muszę za to ćwiczyć te mega ruchy (może troche w innej formie) bo zawodowo trenuje taniec towrzyski a tam takie ruchy i ciuchy (jak ten gościu w teledysku) są na porządku dziennym i tam nie ma praktycznie w ogóle gejów i bi. To całkiem normalni hetero ale skoro takie sa wymogi to tak ma być. Ja uważam że jeśli ktoś jest (albo nie) gejem i rusza się tak po waszemu "pedalsko" to jego własny wybór i najwyraźniej mu z tym dobrze. Jak taki drech stoi na ulicy, trzyma rękę w kieszeni (i zapewne grzebie w jajach) to dla mnie też jest odchył pewien...
Takie jest moje zdanie i już a napewno tego jak niektórzy się ruszają nie nazwałbym ogólnikowo pedalskimi ruchami. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Pon 20 Sie, 2007 |
|
| Może i jestem Bi ale ja nie wykonuje tych kocich ruchów nie mówię "ą""ę" i nie noszę obcisłych ciuchów lubie szerokie spodnie bluza z kapturem i jest OK | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
norbercik Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 125 Skąd: Poznań | Wysłany: Czw 20 Wrz, 2007 |
|
| lubom napisał/a: | "pedalski" ruchy się wychwytuje raczej |
No sorry, znam kilku gejów i jakoś nie poznałem ich po ruchach
Poza tym, niekiedy zachowują się bardziej "normalnie" niż ja Ja np. nigdy nie wdałem się w bijatykę, itp, itd
A gejów serio jest full... Kiedyś idę koło Starego Browaru do Kupca Poznańskiego a jeden gościu zza mnie podszedł i walnął tekstem: Ale sexi tyłeczek!! Aż by się chciało!
No a jak go wyprzedzałem, to nic nie wzbudziło moich podejrzeń mimo iż gestykulował mówiąc do przyjaciół
Wracając do tematu: NIE MA PRZEPISU na to | |
| |
 |
|