Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Marzenia
Autor Wiadomość
Julcio 

Wysłany: Sro 27 Cze, 2007   

paulinka,
Ja poniewaz jestem w zwiazku malzenskim i kocham swoja zone to szczerze mowiac o trojkacie juz nie mysle,bo by mnie zazdrosc zabila, natomiast co do roznego rodzaju seksu w sesie czy to kobieta z facetem, kobieta z kobieta, facet z facetem czy roznego rodzaju trojkaty to uwazam ze jest to wpozadku jezeli wszyscy to akceptuja. Uwazam ze powinno sie wszystkiego w zyciu sprobowac (tak dlugo jezeli jest to zgodne z naszym sumieniem). Inna sprawa jest taka ze znam wielu homoseksualistow i uwazam ze to wpozadku ludzie. Sam nie wyobrazam sobie zwiazku z facetem ale ja ich akceptuje.
Pozdrawiam

axa 

Vezyrek napisał/a:
paulinka,
Ja poniewaz jestem w zwiazku malzenskim i kocham swoja zone to szczerze mowiac o trojkacie juz nie mysle,bo by mnie zazdrosc zabila, natomiast co do roznego rodzaju seksu w sesie czy to kobieta z facetem, kobieta z kobieta, facet z facetem czy roznego rodzaju trojkaty to uwazam ze jest to wpozadku jezeli wszyscy to akceptuja. Uwazam ze powinno sie wszystkiego w zyciu sprobowac (tak dlugo jezeli jest to zgodne z naszym sumieniem). Inna sprawa jest taka ze znam wielu homoseksualistow i uwazam ze to wpozadku ludzie. Sam nie wyobrazam sobie zwiazku z facetem ale ja ich akceptuje.
Pozdrawiam

a gdybys teraz otrzymal propozycje trojkata np 2 kobiety ( w tym twoja zona ) i ty to w ogole bralbys to pod uwage??

Julcio 

axa napisał/a:

a gdybys teraz otrzymal propozycje trojkata np 2 kobiety ( w tym twoja zona ) i ty to w ogole bralbys to pod uwage??

hm..... gdyby taka propozycje wysunel moja zona to musialbym dlugo pomyslec nad tym. Natomiast gdyby mial byc trojkat 2 facetow (w tym ja) i moja zona to napewno nie. Dla mnie najwazniejsze sa uczucia mojej zony, gdyby jej zalezalo na trojkacie ze mna i jeszcze jedna kobieta to bys rozwazal takie rozwiazanie.
Pozdrawiam

penis.com.pl
tabletki penilarge
paulinka 

Wysłany: Czw 28 Cze, 2007   

Vezyrek
puki jestem wolna nikogo nie krzywdzę jestem szczera myślę że nie robie nic złego :)

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

Julcio 

Wysłany: Czw 28 Cze, 2007   

paulinka napisał/a:
Vezyrek
puki jestem wolna nikogo nie krzywdzę jestem szczera myślę że nie robie nic złego :)

Ale jak w zadnym wypadku nie mialem na mysli ze kogos krzywdzisz :!: :!: :!: Uwazam ze nic zlego nie robisz, trzeba wyprubowywac roznych rzeczy w swoim zyciu.
Poprostu napisalem opinie dotyczaca mojego zwiazku. Natomiast gdybym byl wolny i nie mial zony to kto wie co sam bym robil :D
Pozdrawiam

Bruno Pelletier

Wysłany: Nie 01 Lip, 2007   

piszesz, że najważniejsze jest dla Ciebie szczęście żony - to dlaczego nie zgodziłbyś się na trójkąt z innym mężczyzną jeśli chciałaby tego bardzo?

Julcio 

Wysłany: Nie 01 Lip, 2007   

Bruno Pelletier napisał/a:
piszesz, że najważniejsze jest dla Ciebie szczęście żony - to dlaczego nie zgodziłbyś się na trójkąt z innym mężczyzną jeśli chciałaby tego bardzo?

Tak liczy sie aby moja zona byla szczesliwa, ale w sesie ze nie chcialbym zrobic czegos co by ja zabolalo lub unieszczesliwilo. Natomiast trojkat z innym mezczyzna spowodowal by u mnie wielka zazdrosc i moglbym sie nie czuc fajnie widzac ze ktos sie kocha z moja zona, to by mi sprawilo przykrosc. Gdyby jej na tym bardzo zalezalo, to mysle ze po rozmowie ze mna by zmienila zdanie, poniewaz ona rowniez nie lubi mi sprawiac bulu. W zwiazku mysle ze najwazniejsze jest dbanie o siebie na wzajem, sprawianie milych niespodzianek, milosc,szczerosc itd. jak rowniez nie krzywdzenie drogiej osoby.
Pozdrawiam

Bruno Pelletier

Wysłany: Czw 05 Lip, 2007   

ale na 3 z inną kobietą byś się zgodził.... to troszkę samolubne...

Odpowiedz do tematu