| Problem??? |
| Autor | Wiadomość |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Wto 01 Maj, 2007 Problem??? |
|
| Mam pytanko...
Czy wy te tak macie że jak walicie na stojąco to trudno wam dojść? Mnie najlepiej jest walić na siedząco albo na leżąco wtedy nie ma problemu a jak wale na stojąco to prędzej mi ręka odpadnie niż sie spuszczę... A teraz to banalne pytanie... "Czy to jest normalne" ? Nigdy mi to jakoś nie przeszkadzało bo rzadko to robie na stojąco ale ostatnio zacząłem sie nad tym zastanawiać... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
grzesiek_19 Wiek: 38 Dołączył: 12 Wrz 2006 Posty: 49 Skąd: wawa | Wysłany: Wto 01 Maj, 2007 |
|
| | mnie obojętnie bo dziewczyna moja się bawi moim,,, | |
| |
 |
Vassil Wiek: 39 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 01 Maj, 2007 |
|
| Mi to obojętne czy walę na siedząco czy na stojąco, bo dochodzę tak samo | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Fantom17 Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 235 | Wysłany: Sro 02 Maj, 2007 |
|
| | a ja mam jakos dziwnie bo na stojaco o wiele szybciej dochodze niz jakbym siedzial..hmmm | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 07 Maj, 2007 odp |
|
| | mi też obojętnie | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Pon 07 Maj, 2007 |
|
| | jak jak na stojaco to w pewnym momencie jak jest blisko wytrysku to uginaja mi sie nogi xD | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
DarkHeart Wiek: 43 Dołączył: 14 Mar 2007 Posty: 1 Skąd: chorzów | Wysłany: Pią 29 Cze, 2007 |
|
| | Ja też mam problem z dojściem na stojąca, w kucu też mi trudno choć łatwiej niż na stojące. 100% pewniak to siedząc lub leżąc. Podobnie mam podczas stosunku, pozycja od tyłu na stojąco prawie że uniemozliwia mi dojśc, z drugiej strony pozycja stojąca z partnerką na ścianie działa normalnie. Nie wiem na czym to polega, ale może ma to wpływ z ułożeniem nóg. Zauważyłem że im bardziej jestem 'rozkraczony' tym szybciej i łatwiej dochodzę. Poza tym wyjątkiem nie mam żadnych problemów z życiem seksualnym. | |
| |
 |
bigfruit Dołączył: 09 Cze 2007 Posty: 32 Skąd: idziesz?? | Wysłany: Pią 29 Cze, 2007 |
|
| | Alex-sex napisał/a: | | uginaja mi sie nogi |
Też tak mam | |
| |
 |
m4g1k_ Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2007 Posty: 141 Skąd: Podkarpacie | Wysłany: Wto 03 Lip, 2007 |
|
| z tym uginaniem nóg to fakt, ale to bardzo przyjemne | _________________ Te świnie chcą żyć ponad normę,
chcą mieć hajsy, tylko cash.
a Ty masz same drobne?-problem!
synek strzeż się-S.O.S
Tego kwiatu jest pół światu,
blond, brunetki, rude - bierz co chcesz!
Tylko nie trać duszy dzieciak i się strzeż,
wiesz?-S.O.S.! | |
| |
 |
vic Dołączył: 21 Lut 2006 Posty: 35 | Wysłany: Sro 04 Lip, 2007 Re: odp |
|
| | Strikerx napisał/a: | | mi też obojętnie |
| |
| |
 |
| |