prezerwatywa |
Autor | Wiadomość |
krajbejbe Dołączył: 04 Cze 2007 Posty: 2 Skąd: z Tąd | Wysłany: Pon 04 Cze, 2007 prezerwatywa |
|
| z reguly na sklepowych pulkach pojawiaja sie prezerwatywy renomowanych firm, ktore (chyba) nie oferuja prezerwatyw w rozmiarach odpowiadajacym ludziom z malym przyrostem naturalnym i tu pojawia sie problem, moze to byc chyba niebezpieczne w przypadku zzsuniecia sie prezerwatywy... macie na to jakies rady? | |
| |
 |
przemeq Dołączył: 11 Mar 2007 Posty: 32 | Wysłany: Wto 05 Cze, 2007 |
|
| Po prostu poszukaj prezerwatyw o mniejszym rozmiarze:) | |
| |
 |
TeGeS 
Dołączył: 07 Gru 2006 Posty: 6 Skąd: z Tąd | Wysłany: Nie 10 Cze, 2007 |
|
| sprobuj durex cute fit | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
sendor Dołączył: 06 Lip 2006 Posty: 143 Skąd: z nikad :P | Wysłany: Sob 30 Cze, 2007 |
|
| TeGeS napisał/a: | sprobuj durex cute fit |
popieram durex close fit powinny byc dobre | |
| |
 |
kulek32 
Dołączył: 30 Cze 2007 Posty: 7 Skąd: Domek | Wysłany: Nie 01 Lip, 2007 |
|
| Hej mam problem nie znam sie na prezerwatywach... chciałbym wiedzieć jaki rozmiar mam kupić na mojego penisa to 16 cm jaka to ma być proszę podajcie mi firmę i rodzaj | _________________ Nie liczy sie długość..tylko grubość ..
SzAnUj ZiElEń ...:) | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 01 Lip, 2007 |
|
| kulek32 napisał/a: | Hej mam problem nie znam sie na prezerwatywach... chciałbym wiedzieć jaki rozmiar mam kupić na mojego penisa to 16 cm jaka to ma być proszę podajcie mi firmę i rodzaj |
każde będą pasować, znaczy zwykły rozmiar
podobno durex najlepszy | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
sendor Dołączył: 06 Lip 2006 Posty: 143 Skąd: z nikad :P | Wysłany: Wto 03 Lip, 2007 |
|
| no wiesz podono najlepsze sa durex close fit podobno bo ja nie uzywam prezerwatyw | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Sro 04 Lip, 2007 Re: prezerwatywa |
|
| krajbejbe napisał/a: | z reguly na sklepowych pulkach pojawiaja sie prezerwatywy renomowanych firm, ktore (chyba) nie oferuja prezerwatyw w rozmiarach odpowiadajacym ludziom z malym przyrostem naturalnym i tu pojawia sie problem, moze to byc chyba niebezpieczne w przypadku zzsuniecia sie prezerwatywy... macie na to jakies rady? |
A ja myślę że poprostu masz kompleksy o rozmiar swego członka i ztąd te obawy nie martw sie musjałbyś mieć mikro żeby Ci spadł.Kup pierwszy z brzegu, jak masz wybór to sięgnij po te z mniejszymi rozmiarami ,przymierz i oczywiście wykorzystaj,a zobaczysz wszystko pójdzie jak z płatka ,powodzenia! | |
| |
 |
mantum Dołączył: 08 Gru 2006 Posty: 3 | Wysłany: Wto 28 Sie, 2007 |
|
| Witam, a ja mam dylemat ponieważ wstydzę się pójść do sklepu i kupić prezerwatywy. Boję się pomysleć jak na to zareagują ludzie stojący za mną w kolejce bądż przede mna.
Mam 17lat, i moja dziewczyna chce to zrobić ze mną. Lecz ja chce w prezerwatywach ponieważ nie chce zaliczyć wpadki.
Macie jakiś pomysł jak kupić bezstresowo? | |
| |
 |
ziomq91 Dołączył: 27 Sie 2007 Posty: 14 Skąd: , że znowu... | Wysłany: Wto 28 Sie, 2007 |
|
| zamów w internecie i po sprawie | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Wto 28 Sie, 2007 |
|
| Po prostu poczekaj aż ludzie odejdą od kasy... i jak ci ekspedientka je poda to szybko schowaj do kieszeni i po sprawie... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
CheshireCat 
Wiek: 39 Dołączył: 27 Sie 2007 Posty: 49 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 28 Sie, 2007 |
|
| w supermarketach można włozyć do koszyka po prostu
lub na stacji beznynowej ( tam mało ludzi bywa)
lub do kiosku jak nikogo nie będzie
Poza tym ludzie mamy XXI wiek | _________________
 | |
| |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Sro 29 Sie, 2007 |
|
| Ludzie! Kondony kupujemy tylko w aptece! Wtedy mamy prawie 100% pewności że żadna ekspedientka z nudów ich nie dziurawiła
mantum, jesteś facetem, chesz sie kochać z dziewczyną a po gumki się wstydzisz pójść? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
CheshireCat 
Wiek: 39 Dołączył: 27 Sie 2007 Posty: 49 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 30 Sie, 2007 |
|
| ej bez przesady. teraz już takich numerów nie robą, a w supermarketach jest przynajmniej duży obrót, więc wiadomo, że nie ma starych leżących na pułkach. | _________________
 | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pon 03 Wrz, 2007 |
|
| jeżeli czujesz sie na tyle dojrzały by współżyć z dziewczyna to bądź na tyle dojrzały żeby kupić gumy!!! | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
|