| pytanie | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | kaka88 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Nie 01 Lip, 2007   pytanie |   
 |                                              | 
 |                                              | nie jestem pewien ale mam chyba delikatna stulejke w zwiazku z tym nasuwa mi sie pytanie -czy ze stulejka mozna uprawiac sex? chodzi mi o to czy nie bedzie problemow z zalozeniem prezerwatywy? |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | BASF   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Nie 01 Lip, 2007 |   
 |                                              | Były już takie tematy. Opcja szukaj nie boli. |                                              | _________________ PZDR BASF
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | sendor   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 03 Lip, 2007 |   
 |                                              | spoko stary ja tez mam delikata stulejke doslownie minimalna i seks uprawiam bez najmniejszych problemow   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                        |  |