Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     POZBYLEM SIE STULEJKI !
Autor Wiadomość
sebastian123

Wysłany: Nie 14 Sty, 2007   

JA mam juz 15 lat czy juz czas bym sobie wyciął stulejke,czy moze jeszcze poczekac,a tak wogule co mam zrobic z rodzicami ?? :oops: :cry:

sebastian123

Wysłany: Nie 14 Sty, 2007   

cze ja mam juz 15 lat,czy jest juz czas na wycięcie stulejki czy jeszcze poczekac,a tak wogule co ja mam opwiedziec rodzicom? :oops:

sebastian123

Wysłany: Czw 18 Sty, 2007   

Ja mam chyba też stulejke i mam pytanie jedno,co oni usuwają w czasie operacji czy juz potem nie będe miał napletka?

penis.com.pl
penilarge krem
Arek13

Wysłany: Czw 25 Sty, 2007   

sebastian123 napisał/a:
cze ja mam juz 15 lat,czy jest juz czas na wycięcie stulejki czy jeszcze poczekac,a tak wogule co ja mam opwiedziec rodzicom? :oops:

Zrób to teraz ,uwierz ze im wcześniej tym lepiej> :D

Arek13

Wysłany: Czw 25 Sty, 2007   

sebastian123 napisał/a:
Ja mam chyba też stulejke i mam pytanie jedno,co oni usuwają w czasie operacji czy juz potem nie będe miał napletka?

Jeżeli usuną go całkowicie-tak,nie będziesz miał.Ale jeśli częściowo to coś tam zostanie.

Ronlado

Wysłany: Czw 01 Lut, 2007   

Ja jestem juz po zabiegu prawie trzy dni :) Dostalem chyba z 5 zastrzykow w sierzanta..musze przyznac ze to bolesne bylo, no ale oplacalo sie. Zabieg byl za to bezbolesny :P Dopiero jak znieczulenie przestalo dzialac to uuuuuu....przez godzine myslalem ze nie wyrobie tak bolalo. No ale juz jest w miare ok..nocne wzwody tez sa troszke bolesne..chociaz i z tym juz jest lepiej :P

Ogolnie rzecz biorac..nie ma na co czekac panowie :lol: Jest ryzyko zawsze bo lekarz moze spaprac robote...no ale trzeba zaryzykowac - kto nie ryzykuje, nie wygrywa.

POZDRAWIAM!

simon_85

Wysłany: Pią 02 Lut, 2007   

Sam nie wiem czy mam ta stulejke czy nie. :?

W opadzie - bez problemu zchodzi
We wzwodzie- schodzi ale nie do konca czyli nie odslania tej ostatniej czesci zoledzia. Hmm czy ummiecie mi powiedziec czy mam ta stulejke??

pozdrawiam

walus198 

Wysłany: Pią 16 Lut, 2007   

Ja od urodzenia mialem problem z moim malym :stulejka i cofniety penis. Bardzo mi to przeszkadzalo i wogole glupio czulem sie w szatni czy w kiblu. W 6 kl podstawowki calkiem usunieto mi ta stulejke.Zabieg byl zupelnie bezbolesny tylko jak sie wybudzilem to troszke mnie swedzialo...Po powrocie do domu jeszcze tego samego dnia zainwestowalem w bokserki (tak jest wygodniej) wkoncu to jest bardzo wrazliwa czesc ciala=) Teraz wszystko jest oki!! oprocz cofnietego penisa,ale tego podobno nie da sie wyleczyc oraz tych liku blizn pozostalych po zabiegu. Ludzie nie zastanawiajcie sie tylko leccie do lekarza wiecie jaka to ulga!!!Mowie Wam pogadajcie ze swoim ojcem i noga, nie bedziecie zalowac!!Ja mam teraz 16 lat i jestem 4 lata po zabiegu i ciesze sie bardzo ze sie na to odwazylem!! POZDR!

loool 

Wysłany: Pon 18 Cze, 2007   

tez mam stulejke i schize przed pojsciem do lekarza... codziennie sobie obiecuje ze pojde do tego urologa niech mi wreszcie uwolni ptaszyne ale i tak kicha... ale teraz nie ma gadania, niedlugo wakacje i trza wreszcie pouzywac:P mam tylko pytanie: czy jesli poddam sie obrzezaniu, to czy żołądź będzie odkryty takze przy "opadzie"? czekam na odp elo

Mystery Man

Wysłany: Pią 29 Cze, 2007   

Mam pytanie będąc w takiej oto sytuaci:Lat-16 i zamiar wykonania zabiegu w całkowitej konspiracji mam możliwość to zrobić?

przemeq

Wysłany: Nie 01 Lip, 2007   

Jeśli jesteś niepełnoletni to musisz mieć zgodę rodziców, a co za tym idzie oni muszą wiedzieć.

kulek32 

Wysłany: Nie 01 Lip, 2007   

wiecie co ja sobie sam usunolem stulejkę ale bolało jak cholera ale urwałem hahahaha i mam to juz za soba

sendor 

Wysłany: Wto 03 Lip, 2007   

Do "kulek32" brawo wprost genialny pomysl po prostu rewelacja hmmmm.... tylko nie wiesz.... nie zastanawiales sie czemu stulejke leczy sie operacyjnie a nie na wlasna reke??

penis.com.pl
penilarge krem
kamill 

Wysłany: Sob 04 Sie, 2007   stulejka

Ja sie pozybyłem stulejki w wieku 10 lat, miałem zwęrzoną skórkę przez co wougle nie wychodził żołądź. Rozciągałem skórke pare razy dziennie w ciepłej wodzie. Poza tym do półowy zołędzia była ona przyrośnięta. Poszedłem do chirurga; bólu odrywania nigdy nie zapomne.......

mistrzu26-91 

Wysłany: Sob 20 Paź, 2007   

jak to powiedziałeś rodzicom ? w jaki sposób ? jak zaeragowali? coś powiedzieli ? dlaczego wkońcu zdecydowałeś się pójść z tym do lekarza?

Odpowiedz do tematu