co to jest? foto |
Autor | Wiadomość |
mlody22 Dołączył: 13 Lut 2007 Posty: 7 Skąd: śląsk | Wysłany: Wto 13 Lut, 2007 co to jest? foto |
|
| Witam.
Mam taki mały problem - pare dni temu zrobiło mi się zaczewienienie pod główką, przez kolejne 4-5 dni regularnie kochałem się ze swoją dziewczyną i dziś zauważyłem, że na zaczerwienieniu pojawiły się białe chrostki. Zwykle po 2 dniach zaczerwienienie samo mi schodziło. Poniżej zamieszczam foto.
 | |
| |
 |
Ronlado Dołączył: 22 Sty 2007 Posty: 91 | Wysłany: Wto 13 Lut, 2007 |
|
| uzywaliscie gumki? moze cos podlapales od niej? | |
| |
 |
mlody22 Dołączył: 13 Lut 2007 Posty: 7 Skąd: śląsk | Wysłany: Wto 13 Lut, 2007 |
|
| bez gumki bo dziewczyna je tabletki antyk, niemam pojecia skad to sie wzielo,pozatym wydaje mi sie ze z poczatku to otarcie pojawilo sie w tym dniu co sie niekochalismy..ale moze poprostu wczesniej na to uwagi niezwrocilem bo niemam nawyku obserwowania wygladu swojego malego | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Ronlado Dołączył: 22 Sty 2007 Posty: 91 | Wysłany: Wto 13 Lut, 2007 |
|
| Idz do dermatologa albo urologa. Hmmm...ale z tego co pamietam to ja chyba tez cos takiego mialem. Ale z dziewczyna uwczesna poprostu sie dotykalismy pewnego razu i calowalismy..no i wlasnie od tego cos podobnego dostalem. Zaatakowalo mi wacka i troche na rekach mialem. No ale samo zeszlo. Radze Ci jednak isc do lekarza z tym. | |
| |
 |
diud Dołączył: 13 Lut 2007 Posty: 3 Skąd: polska | Wysłany: Wto 13 Lut, 2007 |
|
| hej!ja mam podobny problem!moglbys napisac jak sobie poradziles z tą sprawą?? | |
| |
 |
mlody22 Dołączył: 13 Lut 2007 Posty: 7 Skąd: śląsk | Wysłany: Sro 14 Lut, 2007 |
|
| jak sie do jutra niezmniejszy to ide do lekarza rano. | |
| |
 |
diud Dołączył: 13 Lut 2007 Posty: 3 Skąd: polska | Wysłany: Sro 14 Lut, 2007 |
|
| jesli dojdzie do wizyty to napisz co Ci powiedzial doktor!pozdro | |
| |
 |
mlody22 Dołączył: 13 Lut 2007 Posty: 7 Skąd: śląsk | Wysłany: Pią 16 Lut, 2007 |
|
| dzis zeszlo calkowicie,tak jakby mi sie w tym miejscu skora zluszczyla => wniosek zajechalem go na recznym i przez sex ;d mozliwe ze meczylem malego brudna reka (niepamietam wlasnie bo bylem pijany ;D ) i to od tego.
tak wiec obylo sie bez lekarza i wszystko wrocilo do normy po paru dniach.
zycze ci tego samego | |
| |
 |
arek1974 Dołączył: 15 Cze 2007 Posty: 1 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 15 Cze, 2007 |
|
| mama to samo, męczę się już ze trzy lata, clotrimazol i flukanazol nie pomaga.
co mam robić? | |
| |
 |
mlody22 Dołączył: 13 Lut 2007 Posty: 7 Skąd: śląsk | Wysłany: Nie 17 Cze, 2007 |
|
| no ja Ci niepomoge bo mi to zeszło samo po paru dniach i do dzis niewróciło całe szczęscie
Wiec pewnie tylko lekarz zna odpowiedz...ALe pewnie skoro bierzesz leki to juz u niego byłes. | |
| |
 |
xxxmikexxx Dołączył: 04 Cze 2007 Posty: 1 Skąd: z brzucha | Wysłany: Czw 28 Cze, 2007 |
|
| mam identyczny problem, czy ktos z Was mógłby polecic jakies leki? Podobniesz, najskuteczniejszym lekarstwem jest lekarz, jednak świadomośc ze mam na wacku coś takiego, skutecznie mnie do tego zniechęca i wiem ze nie dam sie przekonać.. Ludzie ratujcie. | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Czw 28 Cze, 2007 |
|
| Clotrimazol bez recepty w aptece i po krzyku. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
|