| Jak tu trafiliście ? |
| Autor | Wiadomość |
tomek333 
Wiek: 41 Dołączył: 14 Lip 2006 Posty: 56 Skąd: Chyba Kalisz:D | Wysłany: Pon 18 Cze, 2007 Jak tu trafiliście ? |
|
| MAM pytanie jak trafiliscie na forum penis.com.pl osobisicie uwazam ze ono jest super tylko kreci sie tu za duzo dzieciakow typu malapalka no i ludzi nietolerancyjnych ja tu trafilem bo wpisalem w google slowko penis z nudów i pokazalo mi liste stronw tym to forum.Prosze o wasze posty | _________________ Lepiej spróbować i żałować niż żałować że się nie spróbowało-dewiza na życie:) - zgadzam się z Paulinką:* | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pon 18 Cze, 2007 |
|
| Ja w googlach wpisałem powiększanie penisa i trafiłem na stronę portalu a stamtąd na forum | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Pon 18 Cze, 2007 |
|
| skywalker, ta samą historiew mam ^^ napoacztku tylko czytalem a pozniej sie zarejestrowalem | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pon 18 Cze, 2007 |
|
| Ja sie zarejestrowałem od początku ^^ Zbyt fajnie tu było żeby tylko czytać | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pon 18 Cze, 2007 |
|
| zawsze chciałam żeby facetowi ze mną w łóżku było jak w niebie i wpisywałam w googolach różne rzeczy i jakoś trafiłam na forum zaczęłam czytać rożne posty i pisać i sie wkręciłam teraz zawsze jak tylko siadam na kompa włączam tą stronkę dziś patrzyłam siedzę tu 100 godz to najwięcej z wszystkich użytkowników poza tym lubię sex i wydaje mi sie że juz sporo o tym wiem i ciesze sie że mogę pomóc innym ludziom ale na pewno nie wiem wszystkiego i wiele osób mi tu pomogło za co wielkie DZIEKI I BUZIAKI :* :* :* | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
Fantom17 Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 235 | Wysłany: Pon 18 Cze, 2007 |
|
| | ja tu trafilem z powodu kompleksu,tak samo wpisalem powiekszanie penisa i mi wyswietlilo ta strone,dalem sobie spokoj z cwiczeniamij jak dostalem "kontuzji" (teraz moj penis sam sie wyleczyl i jest w 100% sprawny,tak dla jasnosci) | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Wto 19 Cze, 2007 |
|
| Ja tu trafiłem z polecania tego mojej kumpeli. Przypadkowo zanlazła je w necie i wysłała mi link. Wiedziała, że mnie to zainteresuje :):):):):) | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
lalala80 Wiek: 34 Dołączył: 26 Lip 2006 Posty: 43 | Wysłany: Sro 20 Cze, 2007 |
|
| | google..... | |
| |
 |
bad ziom Dołączył: 12 Lis 2006 Posty: 111 Skąd: Kraina Rozkoszy | Wysłany: Sro 20 Cze, 2007 |
|
| wpisalem w google PENIS tak sobie no i wszedlem, zobaczylem i zostalem | |
| |
 |
Julcio 
Wiek: 45 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 201 Skąd: UK | Wysłany: Czw 21 Cze, 2007 |
|
| Ja szukalem informacji na temat bezplodnosci u mezczyzn (testow na plodnosc) i tez mi pokazalo to forum, i wydaje mi sie ze jest fajne,tylko narazie zabardzo sie nie udzielam tylko czytam ,ale z czasem sie poprawie. Pozdrawiam | _________________ Julcio pozdrawia | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 21 Cze, 2007 odp |
|
| | szukałem coś o penisie i zaraz wyskoczyło... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
lemur013 Dołączył: 23 Cze 2007 Posty: 8 Skąd: Wrocław | Wysłany: Nie 24 Cze, 2007 |
|
| wystarczy wpisać penis w przeglądarce i jest | |
| |
 |
heroes84 
Dołączył: 17 Maj 2007 Posty: 377 Skąd: łodź | Wysłany: Nie 24 Cze, 2007 |
|
| popieram przedmówcę:
Penis w google i już jest ok | |
| |
 |
| penis.com.pl | |