plamki na napletku FOTO |
Autor | Wiadomość |
tajemniczy pan Dołączył: 17 Cze 2007 Posty: 3 Skąd: polska | Wysłany: Pon 18 Cze, 2007 plamki na napletku FOTO |
|
| witam mam taki mały problem kilka dni temu na napletku pojawiła sie jedna plamka o srednicy około 1cm kilka dni pózniej jakies 3 razy wieksza d pierwszej, niewiem co to jesli by kots mógł mi pomóc to bardzo bym prosił, jesli ktos wie to jeszcze fanie by było jesli by mi dął jakąs nazwe leku która na to pomoze
ps. napewno nie jest to zadna choroba przenoszona droga pulciowa poniewaz od dwuch lat jestem z ta sama partnerka i nigdy wczeniej nei było zadnych problemów
ddd.JPG
|
 |
Plik ściągnięto 6643 raz(y) 13,09 KB |
| |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 19 Cze, 2007 |
|
| wygląda strasznie chodź wydaje mi sie że to fota z neta
ale tylko lekarz będzie w stanie pomóc !!!!! | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
tajemniczy pan Dołączył: 17 Cze 2007 Posty: 3 Skąd: polska | Wysłany: Wto 19 Cze, 2007 |
|
| to ie fota z neta:( | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 19 Cze, 2007 |
|
| wygląda naprawde nie ciekawie idz do lekarza!!! nawet sie nie zastanawiaj!!!! im dłużej czekarz tym gorzej!!!! naprawde!!! | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Wto 19 Cze, 2007 |
|
| Zwykły stan zapalny spowodowany z trudnością utrzymania higieny, słabą florą bakteryjną pod napletkiem lub w pochwie, uczulenie na proszek do prania, zarażenie drogą płciową, obce toalety... Przyczyn może być wiele. Nie wykluczaj, że nie mogłeś się zarazić od swojej partneki, bo z nią jesteś 2 lata. Polecam Clotrimazol ale lepiej zgłosić się do dermatologa. Badanie trwa może 2 sekundy. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
tajemniczy pan Dołączył: 17 Cze 2007 Posty: 3 Skąd: polska | Wysłany: Wto 19 Cze, 2007 |
|
| dzieki serdeczne, na brak higieny moje genitalia raczej nei powinny narzekac a partnerka jest zdrowa, widocznie jakies uczulenie dzieki serdeczne:) | |
| |
 |
|