| pachy |
| Autor | Wiadomość |
qtasek Wiek: 34 Dołączył: 21 Sty 2007 Posty: 69 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 16 Cze, 2007 |
|
| Ja wiem tak z rok temu czyli jak zaczynałem 15 rok zycia teraz juz praktycznie wszedzie gdzie powinienem to mam dosyc bujną szope . | |
| |
 |
dar862 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 156 Skąd: z konopi | Wysłany: Sob 16 Cze, 2007 |
|
| ja dopiero jak miałem 16 lat to były już dość widoczne a teraz bez exterminacji sie nie obywa, choć powiem, że żadna przyjemność!! | |
| |
 |
rokoo Dołączył: 30 Lip 2006 Posty: 49 | Wysłany: Nie 17 Cze, 2007 |
|
| to albo wy dojrzewacie powoli jak ja albo moi koledzy dojrzewaja bardzo szybko | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Nie 17 Cze, 2007 |
|
| | ja jakos jak mialem 15 14 lat to mialem owlosienie i jak sie pocilem to mialem cale mokre pachy bo wlosy zatrzymywaly pot wiec je zgolilem i looz ^^ | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
pawel26w Dołączył: 24 Gru 2006 Posty: 30 Skąd: warszawa | Wysłany: Pon 18 Cze, 2007 ja tam też gole bo jest wygodniej i higienicznie |
|
| | . | |
| |
 |
Ko2a11 Wiek: 34 Dołączył: 18 Gru 2006 Posty: 37 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 19 Cze, 2007 |
|
| | No wiesz ja mam 15 lat i też nie mam owłosienia pod pachami ale jakoś za bardzo sie tym nie martwię bo wszyscy moi koledzy galą sie pod pachami i tego u mnie nie widzać | |
| |
 |
rokoo Dołączył: 30 Lip 2006 Posty: 49 | Wysłany: Wto 19 Cze, 2007 |
|
| dzisiaj do szkoly przytszedlem w koszulce bez ramieaczek i do mnie kolega " podnies reke" to podnioslem i powiedzial "oo goli sie pod pachami" troche sie posmali (nie wiem z czego) ale chociaz mysla ze sie gole hehe | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Wto 19 Cze, 2007 |
|
| | ja się golę i jestem zadowolony. dużo przyjemniej, wygodniej i higieniczniej wg mnie. | |
| |
 |
rokoo Dołączył: 30 Lip 2006 Posty: 49 | Wysłany: Wto 19 Cze, 2007 |
|
| | A po ogoleniu nie ma nic pod pachami czy troche wlosow zostaje ?:P | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Wto 19 Cze, 2007 |
|
| nie ma nic | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
Julcio 
Wiek: 45 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 201 Skąd: UK | Wysłany: Czw 21 Cze, 2007 |
|
| ja sie gole pod pachami i w innych miejscach, bardziej higienicznie i lepiej to wyglada. Kiedys sie nie golilem , nie zalezalo mi ale teraz widze ze warto, lepiej sie wyglada bez krzaczorow pod pacha. Ale wydaje mi sie u mnie tez zaczely sie tam wloski pokazywac kolo 16 roku zycia, ale to nie wazne, czym pozniej wloski pod pachami tym lepiej dla ciebie, serio.
Pozdrawiam | _________________ Julcio pozdrawia | |
| |
 |
rokoo Dołączył: 30 Lip 2006 Posty: 49 | Wysłany: Nie 01 Lip, 2007 |
|
| Wlasnie przed sek ogolilem pachy... prawie nic tam nie bylo ale teraz juz naprade nic nie ma !! (((( Eh... czy po goleniu wlosy odrstaja szybciej??:/ Mam nadzieje ze teraz mi szybciej urosna .... :/ Czy to prawda? | |
| |
 |
Julcio 
Wiek: 45 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 201 Skąd: UK | Wysłany: Nie 01 Lip, 2007 |
|
| | rokoo napisał/a: | Wlasnie przed sek ogolilem pachy... prawie nic tam nie bylo ale teraz juz naprade nic nie ma !! (((( Eh... czy po goleniu wlosy odrstaja szybciej??:/ Mam nadzieje ze teraz mi szybciej urosna .... :/ Czy to prawda? |
Czemu ci tak zalezy na wlosach pod pachami .
Co do twojego pytania to wydaje mi sie ze moga szybciej zaczac odrastac. To tak jak z goleniem sie. Tak dlugo jak sie nie zaczniesz golic, to te wloski rosna baaaaardzo powoli, ale jak zaczniesz sie golic to zaczyna sie potrzeba golenia czesciej. Moj znajomy (dawny przyjaciel) musial sie golic nwet 2 razy dziennie tak szybko mu broda rosla, a mial jakies 20 latek | _________________ Julcio pozdrawia | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
rokoo Dołączył: 30 Lip 2006 Posty: 49 | Wysłany: Pon 02 Lip, 2007 |
|
| No zalezy mi, bo wszyscy moi koledzy w moim wieku juz maja te wlosy... martwie sie ze cos jest nie tak :/ mialem nadzieje ze po wakacjach juz bede mial owlosione pachy jak wszyscy ateraz jeszcze je zgolilem to w ogole odeszla mi nadzieja,,, | |
| |
 |
Julcio 
Wiek: 45 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 201 Skąd: UK | Wysłany: Pon 02 Lip, 2007 |
|
| rokoo, Spokojnie, napewno te wloski ci odrosna. Ja bym sie nie martwil kolegami, jak ktos sie zapyta to powiedz ze sie golisz pod pachami bo nie lubisz miec gaszczy pod pachami,a w lato mniej pachy ci sie beda popic jak bedziesz ogolony (kolejny dobry powod) i problem z glowy. | _________________ Julcio pozdrawia | |
| |
 |
| |