| czy nosicie majtki? |
| Autor | Wiadomość |
pawel26w Dołączył: 24 Gru 2006 Posty: 30 Skąd: warszawa | Wysłany: Pon 18 Cze, 2007 czy nosicie majtki? |
|
| | mam pytanie czy nosicie majtki chodząc w krótkich spodenkach w których jest w srodku siatka . takie spodenki z majtkami? ja osobiście ie nosze | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pon 18 Cze, 2007 |
|
| mój chłopak chciała ale mu zabroniłam lepiej wygląda bez jest wygodniejsze i szybciej wysycha jak sie jest nad jeziorkiem | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
Julcio 
Wiek: 45 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 201 Skąd: UK | Wysłany: Pon 18 Cze, 2007 |
|
| Ja jak mam spodenki z siateczka w srodku, to juz nie nosze majtek, to tak jak by sie zakladalo 2 pary majtek na raz. A inna sprawa za ja takie spodenki z siatka to nosze zazwyczaj na silownie, ale jak jest bardzo cieplo to i na spacerki w takich chodze. Wiec definitywnie polecam chodzenie w takich spodenkach, ale bez majtek.
Pozdrawiam | _________________ Julcio pozdrawia | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
malapalka Dołączył: 17 Gru 2006 Posty: 114 | Wysłany: Pon 18 Cze, 2007 |
|
| | zajebisty temat powinien jeszcze powstac czy nosicie skarpetki albo cos | |
| |
 |
pawel26w Dołączył: 24 Gru 2006 Posty: 30 Skąd: warszawa | Wysłany: Pon 18 Cze, 2007 nie pasuje... |
|
| | malapalka napisał/a: | | zajebisty temat powinien jeszcze powstac czy nosicie skarpetki albo cos |
nie pasuje to nie czytaj , lepiej zobacz jakie ty zadajesz pytania geniuszu!!!! | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Pon 18 Cze, 2007 |
|
| malapalka, szczerze to zalezy od pogody jak w lato to nie nosze teraz mysle by kupic sobie japonki...nie lubie sandałów // wracajac do tematu to nie nosze wtedy majtek ...ale ostatnio po graniu w pilke poszlismy zapalic iusiedlismy na schoadach ja siedzialem 2 schodki nizej niz kolega ktoremu bylo widac pałke | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pon 18 Cze, 2007 |
|
| Heh Alex i co nie mogłeś oderwać wzroku? :D | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Sro 20 Cze, 2007 |
|
| hmm...szczerze? to nie moglem ^^ i sie musialem odwrocic od nich by poprawic penisa bo bylo widac ze mi stanal | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
lubom 
Wiek: 40 Dołączył: 12 Maj 2007 Posty: 134 Skąd: Skarbimierz | Wysłany: Sro 20 Cze, 2007 |
|
| zeby temat nie zszedł na off-topic
Ja noszę majtki zawsze... Ostatnio zdążyło mi się ze w pośpiechu nie włożyłem. Było przyjemnie w dżinsach
| |
| |
 |
20latek [Usunięty] | Wysłany: Pią 22 Cze, 2007 |
|
| | malapalka napisał/a: | | zajebisty temat powinien jeszcze powstac czy nosicie skarpetki albo cos | Malapalka tobie d nigdy nic niepasuje jak ci sie tu niepodoba to wypier***aj | |
| |
 |
heroes84 
Dołączył: 17 Maj 2007 Posty: 377 Skąd: łodź | Wysłany: Nie 24 Cze, 2007 |
|
| Ja zawsze noszę bieliznę, choć wiadomo, że czasami z przyjemnością się jej pozbywam | |
| |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Nie 26 Lip, 2009 |
|
| Teraz latem w ogóle nie nosze bielizny. Ani pod krótkimi spodenkami ani pod kolarkami (co jest oczywiste) a nie w dżinsach. Jest gorąco, a ta warstewka bawełny nic nie pomaga wręcz dogrzewa. Spodnie i tak sa przepocone wiec jednorazowo i od razu do pralki.
Jednak brak bielizny mi się spodobał i chyba będę go uskuteczniał cały rok. | _________________ TereFere. | |
| |
 |
Kamillo20 Dołączył: 08 Cze 2009 Posty: 104 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 26 Lip, 2009 |
|
| | ja bez bileziny czulbym sie dziwnie, dlatego zawsze nosze;) | _________________ Jak chcesz to zagadaj na GG:)
Pogadać zawsze można:D,
Może jakas znajomosc wirtualna? | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Nie 26 Lip, 2009 |
|
| | Cytat: | | ja bez bileziny czulbym sie dziwnie, |
Testowałes :>? | _________________ TereFere. | |
| |
 |
Kamillo20 Dołączył: 08 Cze 2009 Posty: 104 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 26 Lip, 2009 |
|
| | Chyba raz...i czulem się niekomfortowo... | _________________ Jak chcesz to zagadaj na GG:)
Pogadać zawsze można:D,
Może jakas znajomosc wirtualna? | |
| |
 |
| |