| >>>....JAK bierzecie prysznic :?:?::?::?: |
| jak się kąpiesz to w slipach czy bez slipów ??? |
| w slipachc !! |
|
2% |
[ 6 ] |
| bez sŁipów !! daje luzy jajką !! |
|
97% |
[ 232 ] |
|
| Głosowań: 197 |
| Wszystkich Głosów: 238 |
|
|
|
| Autor | Wiadomość |
gienek_1989 Dołączył: 15 Kwi 2007 Posty: 16 | Wysłany: Pią 20 Kwi, 2007 |
|
| mam pomysł
Jak sie w majtach kąpiecie to jeszcze przestańcie je zmieniac | _________________ POMOCY!! Wojna z wampirami trwa nadal. Klikając w ten link pomagacie nam wilkołakom w walce! Dzięki za wsparcie! http://s11.bitefight.pl/c.php?uid=68124 | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Pią 20 Kwi, 2007 Re: >>>....JAK bierzecie prysznic :?:?::?::?: |
|
| | bambucza2208 napisał/a: | mam pytanie !! jak bierzecie prysznic to bez slipów czy w slipach ????
a ja sobie lubicie poleżec w wannie to bez slipów czy w slipach !!
bo ja osobiscie wole kąpać się bez slipów i dawać luzy jądrą i penisowi ::): !!
czekam na wasze wypowiedzi !! |
chyba naprawdę nikły procent ludzi uprawia coś takiego jak kąpiel w bieliźnie we własnym domu. nawet nasze społeczeństwo nie jest tak "dziwne", żeby piętnować ludzi, którzy kąpią się nago [nie chodzi mi tu o kąpiele publiczne, bo to inny temat do dyskusji]. | |
| |
 |
grzesiek_19 Wiek: 38 Dołączył: 12 Wrz 2006 Posty: 49 Skąd: wawa | Wysłany: Sob 19 Maj, 2007 |
|
| | bez | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
lubom 
Wiek: 40 Dołączył: 12 Maj 2007 Posty: 134 Skąd: Skarbimierz | Wysłany: Sob 19 Maj, 2007 |
|
| Oczywiście BEZ
Uwielbiam się wyduszować adidasem tak zeby dużo piany było... a potem ta świeżość i gładkość na penisie | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Sob 19 Maj, 2007 |
|
| | no bo tak logicznie to kiedy fjut ma looz jak nawet jak sie kapiesz to w majtakch...temat jest bezsensu | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
daniel 
Dołączył: 05 Cze 2005 Posty: 42 Skąd: Poland | Wysłany: Pon 28 Maj, 2007 |
|
| | Alex-sex napisał/a: | | no bo tak logicznie to kiedy fjut ma looz jak nawet jak sie kapiesz to w majtakch...temat jest bezsensu |
No i to jest odpowiedź.
100% racji | |
| |
 |
anakin_solo Dołączył: 11 Lut 2007 Posty: 64 Skąd: Wrocław | Wysłany: Pon 28 Maj, 2007 |
|
| | aartii napisał/a: | | Jakoś nigdy nie przyszło mi do głowy, ażeby się we własnej łazience i we własnej wannie kąpać w slipach, ani w czymkolwiek innym. |
dołączam się do przedmówcy | _________________ Pozdrawiam!
Ani | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Wto 29 Maj, 2007 |
|
| | aartii napisał/a: | | Jakoś nigdy nie przyszło mi do głowy, ażeby się we własnej łazience i we własnej wannie kąpać w slipach, ani w czymkolwiek innym. |
zgadzam się | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Sro 30 Maj, 2007 |
|
| zgadzam sie ja jak tylko moge i wiem, że jestem na długo sam w chacie to chodze nago po domu | _________________ The One That Got Away. | | | |
| |
 |
dar862 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 156 Skąd: z konopi | Wysłany: Sro 30 Maj, 2007 |
|
| | Alex-sex napisał/a: | zgadzam sie ja jak tylko moge i wiem ze jestem na dligo sam w chacie to chodze nago po domu |
teżtak mam | |
| |
 |
Vassil Wiek: 39 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 30 Maj, 2007 |
|
| | dar862 napisał/a: | | Alex-sex napisał/a: | zgadzam sie ja jak tylko moge i wiem ze jestem na dligo sam w chacie to chodze nago po domu |
teżtak mam |
I ja | _________________ Vassil | |
| |
 |
bigmilk Dołączył: 09 Cze 2007 Posty: 20 Skąd: Z nikąd | Wysłany: Nie 10 Cze, 2007 |
|
| | Torche głupie pytanie, jak można brac prysznic z bokserkach <haha> oczywiście że nago. | |
| |
 |
bigfruit Dołączył: 09 Cze 2007 Posty: 32 Skąd: idziesz?? | Wysłany: Nie 10 Cze, 2007 |
|
| | bigmilk napisał/a: | | Torche głupie pytanie, jak można brac prysznic z bokserkach <haha> oczywiście że nago. |
Tutaj muszę się zgodzić z przedmówcą. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
20latek [Usunięty] | Wysłany: Nie 10 Cze, 2007 |
|
| | no wlasnie jak mozna siw kompac w gaciach a jak umyjesz jajka? glupi temat | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Nie 17 Cze, 2007 |
|
| | 20latek napisał/a: | | no wlasnie jak mozna siw kompac w gaciach a jak umyjesz jajka? glupi temat |
ale spojrz na ankiete jednak 4 osoby zaznaczyly ze w slipach
Ja kiedy tylko moge to daje looz jajka nawet jak sa rodzice w domu to moge go wyciagnac by pooddychał ^^ | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
| |