Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Masaż
Autor Wiadomość
Fantom17

Wysłany: Pią 08 Cze, 2007   Masaż

Witam,jezeli ktos by mogl podac linka albo ewentualnie sam opisac techniki masazu relaksacyjnego/erotycznego poniewaz zdeklarowalem sie ze zrobie mojej niuni masaz jak tylko bedzie okazja(czyli bedziemy sami w domu) a tak naprawde nie wiem do konca jak sie za to zabrac,zalezy mi na tym aby jak najbardziej rozpalic moja kobiete co jednak utrudnia znikome doswiadczenie.

Peace

BASF 

Wysłany: Pią 08 Cze, 2007   

Jestem w szoku :shock: :shock: :shock: :shock: Z tego co się domyślam to jesteście młodzi. I Ty już potrzebujuesz czegość ażeby ją rozgrzać????
A po za tym po cholerę obiecywałeś jak nie potrafisz masować???

Dobra strona do masaży erotycznych jest TU

Fantom17

Wysłany: Sob 09 Cze, 2007   

BASF dzieki za pomoc ale to dopieprzanie sie do mnie bylo juz niepotrzebne ale rozumiem frustracje tez trzeba wyladowac.Reasumujac....dziekuje.

penis.com.pl
viamax
BASF 

Wysłany: Sob 09 Cze, 2007   

Jakie dopieprzanie?????? Moja odpowiedź własnie tak brzmi jaką napisałem. Czego oczekiwałeś, że wszycy uzytkownicy zaraz będą się zabijac przez sibie żeby tylko Ci dokładnie wyjaśnić jak się robi masaż???? Po to masz net żeby w nim szukać. z tego co napisałeś to wygląda na to że Ty jesteś sfrustrowany. Z moją żoną jesteśmy w 7 lat po ślubie i jakoś nie muszę jej jeszcze "rozgrzewać" masażami. A tak po za tym nie chce mi się juz pisac na ten temat. Moje zdanie znasz i jego nie zmienię.

paulinka 

Wysłany: Nie 10 Cze, 2007   

polecam olejki eteryczne można kupić chyba nawet w hipermarkecie olejek do masażu i poczytaj powinno być napisane że pobudzający :) a zamej techniki to zależy co kobieta lubi najlep[iej pytac sie w trakcie mocnie szybciej delikatniej możesz też penisem pojeżdzic jej po plecach i powiedzieć że to masaz na 3 rece :)

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

Fantom17

Wysłany: Nie 10 Cze, 2007   

hehe no niestety(ale narazie mi sie nei spieszy) Paulinko jeszcze nie jestesmy na tym etapie zebym ja masowal po plecach penisem hyh,jestesmy razem 1,5 miesiaca i dopiero robie podchody zeby ja chociaz w bieliznie zoabczyc bo poki co nie bylo na to okazji,ja bede mial wolne mieszkanie niedlugo wiec zdam Ci relacje jak poszlo.Pozdrawiam i dzieki za info.

paulinka 

Wysłany: Pon 11 Cze, 2007   

sorki nie pomyślałam w jakim jesteś wieku :P

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

dar862 

masaż to fajna sprawa!!! 8)
tak właśnie wyglądał mój początek...
zaczynasz od ramion i karku, technicznie przypomina to wyrabianie ciasta!! tylko używaj mniejszej siły!! później zaczynasz delikatnie "masować' boki i część w okolicach stanika.
pytasz czy nie wolałą by rozpiąć go bo pewnie jej niewygodnie i w ogóle byłoby lepiej...
reszta scenariusza sama sie napisze jeśli masz wprawne ręce i usta to będzie chciała wiecej i wiecej i wiecej... :wink:

Fantom17

dziekuje dar862,rozjasniles mi troche sytuacje :wink:

budnis 

Wysłany: Wto 19 Cze, 2007   

Nie wiem czy jeszcze potrzebne no ale masz http://www.all4men.nazwa....350&a=4&b=15&c=

Odpowiedz do tematu