ZLukajcie bo ja już nie wiem foto... |
Autor | Wiadomość |
wacik Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 13 Skąd: WWA | Wysłany: Pią 25 Maj, 2007 ZLukajcie bo ja już nie wiem foto... |
|
| A więc tak,od jakeigoś czasu jakeiś pół roku moze dłuzej mam problem a mianowicie nam jakeiś dziwne coś na penisie nei boli nei szczypie jedynie nei łądnie wyglada i przez to mam kompleksy.Zrobiłem foto ale telefonem wiec nie bedzie dokłądnie widac.
tak na oko to jest to pomarszczone coś i koloru broząwawego delikatnie wypukłe,nie ładnie to wygląda
Prosze o pomoc!!!a nawet błagam
 | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Sob 26 Maj, 2007 |
|
| Nic na fotce nie widać... Jak cię coś niepokoi, to idź do lekarza (--> dermatolog). | |
| |
 |
wacik Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 13 Skąd: WWA | Wysłany: Pon 11 Cze, 2007 |
|
| Oto włąśnei chodzi że zabardzo nei chce iść...możecie mi jakoś pomóc poprzez te foto czy nei da rady..? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pon 11 Cze, 2007 |
|
| Jak nie chcesz iść do lekarza to teraz cierp. Nie rozumiesz, że każda zmana skórna, szczególnie w miejscach intymnych jest poważna ???? | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
|