Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     opiszcie orgazm :)
Autor Wiadomość
graff 

Wysłany: Sob 09 Wrz, 2006   opiszcie orgazm :)

pytanie dosyc blahe, ale mimo wszystko nurtujace i ciekawe.

czy jestescie w stanie opisac orgazm WLASNYMI SLOWAMI ? :)

ja nie potrafie.. to jest przyjemne i juz ! :P

(skorzystalem z opcji szukaj :shock: nie znalazlem podobnego topicu)

vooltan 

Wysłany: Sob 09 Wrz, 2006   

Orgazmu nie da się opisać słowami, gdyż jest on w wielu sytuacjach inny ( w zależności od tego czy dziewczyna robi Ci loda, czy masz orgazm po za*****stym seksie, czy po szybkim numerku, czy po jakiś innych doznaniach :) Krótko mówiąc jest to coś, co nie powinno się opisywać, tylko przeżywać 8)

roni1234 

Wysłany: Czw 07 Cze, 2007   

Bardzo ciekawy temat no i trudny : orgazm to zajebista sprawa w moim przypadku to wytrysk (jestem facetem).Często się mówi przyjemność nie do opisania a żeczywiscie jak to można opisać ? odczuwanie zbliżającego się wytrysku i ta niesamowita przyjemność że zaraz będzie rozkosz,i kiedy, czujesz to zajebiste mrowienie w jądrach,kiedy czujesz to "ciągnięcie" ten moment ..... C.D.N.

penis.com.pl
penilarge krem
BASF 

Wysłany: Czw 07 Cze, 2007   

Wg mnie temat durny i nadający się do usunięcia. Co niektórzy już naprawdę nie mają pojęcia co wymyslać.

roni1234 

Wysłany: Pią 08 Cze, 2007   

A jeżeli o mnie chodzi to temat jest swietny.
Ciekawe czy inni czują to samo podczas spuszczania,i czy Kobiety mają rozkosz bardziej intesywną ?? Ja jak będę się onanizował to postaram się opisać doznania

androx_pl
[Usunięty]

BASF napisał/a:
P.S. Błachy piszemy przez "ch"

Błahy piszemy przez h - http://so.pwn.pl/lista.php?co=b%B3ahy

lolek17

kiedy zacząłem sie masturbować to orgazm był czymś naprawde bardzo przyjemnym, poprostu nie do opisania. Teraz to nie to samo... poprostu rutyna :p ale mimo wszystko jest bosko :p

roni1234 

Ja dzisiaj mam sesyjkę onanistyczną,kutasik naprężony jusz trochę wypieszczony.
Już teraz po prawie godzinnym delikatnym pieszczeniu czuć zajebistą przyjemność,
od jakiegoś czasu co jakiś czas wytoczy się kropla przezroczystego płynu,
skórka idzie w dół i górę jest zajebiście....

[ Dodano: Pią 08 Cze, 2007 ]
To co ,opisać swój orgazm???

[ Dodano: Sob 09 Cze, 2007 ]
właśnie jestem przed orgazmem suuper

dReAk 

Wysłany: Sob 09 Cze, 2007   

roni, taka moja rada.
Żeby jeszcze efektowniej opisywać doznania, uczucia towarzyszące twojej masturbacji, polecam najpierw przeczytanie słownika ort. :lol:

Forum dla mężczyzn. Nasze życie i problemy.

roni1234 

Wysłany: Pon 11 Cze, 2007   

Chwyciłem silniej swego członka zacząłem przesuwać dłoń tam i z powrotem, od podstawy,aż po czubek.Zacząłem pieścić jądra,przyglądałem się obnażonej żołędzi,która przybrała głęboko czerwoną barwę i lśniła jak polakierowana.Przyjemność jaką czułem była nie do opisania.Poruszając regularnie i rytmicznie dłonią po członku doprowadziłem do czegoś wspaniałego.
Uczucie niewypowiedzianej rozkoszy sprawiło , że rozłożyłem nogi i przycisnąłem je do nóg stołowych,a tułów zsunąłem w dół i wcisnąłem w oparcie fotela.Oddychanie stawało się coraz bardziej przyspieszone.Poczułem, że muszę zamknąć oczy i otworzyć usta. Tysiące myśli przebiegało przez mój mózg .Poruszałem ręką coraz szybciej i szybciej,czułem jakby prąd elektryczny przebigał przez moje ciało.Czułem jak mój kogucik się nadyma i nagle z ciemnoczerwonej żołędzi wytrysneła sperma ,najpierw silnym strumieniem ,a potem krótkimi, mniejszymi seriami .

[ Dodano: Pon 11 Cze, 2007 ]
i następny opisik: :oops: ,,i poczułem jak od jąder od moich już dwóch nabrzmiałych jaj wypełnionych spermą czekając, aby strzelić, poczułem jak powoli ta rozkosz płynie przez wszystkie moje kanaliki jak powoli przez mojego już ostro stojącego penisa aż na samą górę czułem jak wystartowała od jąder sperma i płynie tak gorąca ,sprawiała mi niezapomnianą rozkosz od jąder aż do wylewu na mój czerwony i już zmęczony napletek "
opis czyjegoś orgazmu z Netu

Roberto19846 

Wysłany: Pią 19 Paź, 2007   

super opisy

mateusssz 

Wysłany: Nie 28 Paź, 2007   

Tego chyba nieda sie opisac

Odpowiedz do tematu