Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Sex w młodym i starym wieku.
Autor Wiadomość
Rivaldo

Wysłany: Nie 03 Cze, 2007   Sex w młodym i starym wieku.

Kiedy najlepiej zacząć współżycie?
Czy możliwy jest stosunek np 15 latka z 30 latka? Czy np. taki chłopak 15 letni potrafiłby zaspokoić juz dojrzałą kobiete? Czy jego penis byłby wystarczająco duzy,rozwiniety by dać jej orgazm?
W ogóle czy warto rozpoczynac współżycie w tak wczesnym wieku jesli nadarzyłaby sie okazja na dobry sex?Czy lepiej cierpliwie czekac i dopiero po 20 zaczynac?

Przeciez jest cos takiego jak libido i napiecie sexualne ,które i tak trzeba zaspakajać. Tzw."walenie konia" jest nudne i powiedzmy sobie szczerze troche żałosne.Przeciez od tego jest kobieta,zeby nam robiła loda...

Ponadto kobiety tak samo jakos muszą rozłądowywac napiecie sexualne i na 100% sie masturbują,a jak to polubią to z duzą regularnościa.

Własciwie chciałbym postawic zasadnicze pytanie o sex młodego chłopaka ze starszą od siebie-czy jest w stanie ją zaspokoic.Wiadomo nie ma doswiadczenia,jeszcze rosnie ale przeciez ludzie w 2007 roku bardzo wczesnie zaczynają "sie kopać".

Co wy na to?

ankylosaurus 

Wysłany: Nie 03 Cze, 2007   

Wszystko zależy od wielkości Twojego penisa, penisa Jej wcześniejszego partnera/ów, ilości stosunków z Nim/i przebytych, no i Twoich umiejętności. ;]
Szczerze mówiąc wątpię w możliwość zaspokojenia początkującego 15-latka z dojrzałą kobietą... Ona raczej potrzebuje prawdziwego faceta. Znam jednak takie przypadki, może nie aż z tak wielką różnicą wieku, ale coś na podobieństwo.
Poza tym, jeśli chodzi o wiek rozpoczęcia życia seksualnego, to wszystko zależne jest od Ciebie. Nie można oczywiście zaczynać ZBYT wcześnie.
Tak właśnie jesteśmy stworzeni: facet dla kobiety, ale nie od razu znajdziesz sobie osobę drugiej płci, więc "walenie konia" nie jest według mnie żenadą... raczej szybkim i niezobowiązującym wyładowaniem napięcia. Nawet ludzie w stałych związkach się masturbują... nic dziwnego.
No, a co do kobiet, to zdecydowana mniejszość się masturbuje...
Pozdro.

Fantom17

Wysłany: Nie 03 Cze, 2007   

Dodam jeszcze od siebie ze kobieta nie jest "od robienia nam loda" tylko to jest jej wolna wola,nigdzie nie jest zapisane ze jezeli juz jestes z jakas kobieta/dziewczyna to nie musisz juz sie masturbowac bo jej obowiazkiem jest blowjob na zawolanie...

A tak w ogole to fajny temat,czy ktos z was zna przypadki,czy moze sam uczestniczyl w takich romansach mlodej osoby ze starsza(no nie wiem np. uczen z nauczycielka lub uczennica z nauczycielem) bo przyznam szczerze ze mnei kreca takie historie :oops:

penis.com.pl
andropenis
paulinka 

Wysłany: Pon 04 Cze, 2007   

Rivaldo
myślę że wiek nie mówi o dojrzałości psychicznej a to powinno decydować o zaczęciu współżycia
myślę że 15 latek jeżeli miałby dobrą nauczycielkę jest w stanie po kilkunastu razach zadowolić kobietę
kobieta nie jest do robienia loda!!!!
niewiele dziewczyn sie masturbuje

Fantom17
kolego raz w życiu zrobił coś szalonego miał 21 lat umówił sie z babeczka 40 letnia przez neta na sex -wynajęła pokój w ustronnym hotelu była ubrana jak domina kochali sie 6 godz on miał 6 wytrysków a później wymiękł gościówa zostawiła mu pokój na cała noc i zrobił tam imprezkę :P

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

Bruno Pelletier

Wysłany: Sro 06 Cze, 2007   

ankylosaurus, skąd Ty bierzesz takie durne informacje??? :| zależy od wielkości penisa.... ja nie mogę... :roll:

ankylosaurus 

Wysłany: Sro 06 Cze, 2007   

Wyciągam ze śmietnika. xD

BASF 

Wysłany: Czw 07 Cze, 2007   

ankylosaurus teorie masz genielane. Widzę że na każdy temat masz wiele do powiedzienia i zapierasz się w słuszności ich znaczenia. No ale i tacy ludzie mają pełne prawo dyskutować. Bez nich fora byłyby mdłe i bezsensowne.

Odpowiedz do tematu