| FETYSZE |
| Autor | Wiadomość |
dar862 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 156 Skąd: z konopi | Wysłany: Nie 03 Cze, 2007 |
|
| może jestem nierozgarnięty, ale wciąż nie łapię kon(pod)tekstu
proszę o wykładnie łopatologiczną!!! | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Wto 05 Cze, 2007 |
|
| | dar862 napisał/a: | może jestem nierozgarnięty, ale wciąż nie łapię kon(pod)tekstu
proszę o wykładnie łopatologiczną!!! |
ty + ja w białych skarpetkach = ...... | |
| |
 |
dar862 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 156 Skąd: z konopi | Wysłany: Wto 05 Cze, 2007 |
|
| | kocurek napisał/a: | | dar862 napisał/a: | może jestem nierozgarnięty, ale wciąż nie łapię kon(pod)tekstu
proszę o wykładnie łopatologiczną!!! |
ty + ja w białych skarpetkach = ...... |
=...
masz bardzo wybujałą fantazję!! najprawdopodobniej bym Cię wyśmiał za te skarpetki | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Wto 05 Cze, 2007 |
|
| fakt, mam bujna wyobraźnię. ale ty nie łapiesz niektórych żartów. pozdrawiam | |
| |
 |
dar862 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 156 Skąd: z konopi | Wysłany: Wto 05 Cze, 2007 |
|
| załapałem na samym początku, tylko byłem ciekaw co będzie dalej... | |
| |
 |
PeWu Wiek: 37 Dołączył: 05 Cze 2007 Posty: 18 Skąd: ŁDZ Górna | Wysłany: Sob 09 Cze, 2007 |
|
| A mnie strasznie keca dmskie stopy lubie je piescic nie tylko rekami ale i jezykiem (lubie ich smak i zapach no chyba ze wala to gozej ale takie po calym dniu sa fajne ) najbardziej lubie ich spody i paluszki a podczas stosunku lubie je dotykac. Lizanie spodow, miedzy paluszkami i ssanie paluszkow jest fajne. Byla bardzo krecilo jak se bawilem jej stopami a teraz nie mam komu . Stopy wydzielaja silne feromony jak by ktos nie wiedzial. Uwazam ze to fajny fetysz pozatym kolezanki po za jedna tak samo mi mowia .
[ Dodano: Sob 09 Cze, 2007 ]
najleprze sa stopy bose
[ Dodano: Sob 09 Cze, 2007 ]
Lubie z nich zlizywac np bita smietane, miod idp | |
| |
 |
bad ziom Dołączył: 12 Lis 2006 Posty: 111 Skąd: Kraina Rozkoszy | Wysłany: Sob 09 Cze, 2007 |
|
| Bleh, niestety mnie to obrzydza... :P Stopy, niewazne czy damskie, czy meskie, kojarza mi sie z brudem, to jakis odchyl czy co? | |
| |
 |
PeWu Wiek: 37 Dołączył: 05 Cze 2007 Posty: 18 Skąd: ŁDZ Górna | Wysłany: Sob 09 Cze, 2007 |
|
| Nie odchyl tylko fetysz. Dziesiecu kolezanka sie podoba , jednej nie (pewnie ma platfusa), 4 mowia ze kazdy cos tam lubi innego i ze im nieprzszkadza . Dwum klezanka tak sie awilem i bardzoim sie podobalo jedna czasem sama poprosi zebym sie jej stopkami pobawil | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sob 09 Cze, 2007 |
|
| | bad ziom napisał/a: | Bleh, niestety mnie to obrzydza... :P Stopy, niewazne czy damskie, czy meskie, kojarza mi sie z brudem, to jakis odchyl czy co? |
Z brudem??? To trzeba się myć !!!! Z brudem to mi akurat kojarzy się np. toaleta na Dworcu Centralnym w Warszawie. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Sob 09 Cze, 2007 |
|
| ja tez uwielbiam spody stóp sa takie podniecające ^^ | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
PeWu Wiek: 37 Dołączył: 05 Cze 2007 Posty: 18 Skąd: ŁDZ Górna | Wysłany: Nie 10 Cze, 2007 |
|
| Jak masuje sie dziewczynie (nie wiem czy lewa czy prawa kostke) to pobydza sie ja seksualnie , jak sie mizia we dwoje stopa o stope to oboje pobudza a jak sie masuje koncowke piery lekko z boku (wiem dokladnie jakie miejsce ) to mozna wywolac sraczke | |
| |
 |
Aries Wiek: 35 Dołączył: 07 Sie 2007 Posty: 15 Skąd: Elbląg | Wysłany: Sro 08 Sie, 2007 |
|
| Piękne kobiece dłonie. Raczej z konkretnym wyglądem. Ala Angieliny Jolie.
Ups ;] wyszło szydło z worka.. tak tak potrafię rozpoznać kobiety po dłoniach | |
| |
 |
tomek333 
Wiek: 41 Dołączył: 14 Lip 2006 Posty: 56 Skąd: Chyba Kalisz:D | Wysłany: Sro 08 Sie, 2007 |
|
| a mnie podniecaja kobiece biodra i kobiece wlosy na glowie oczywiscie a szczegolnie ich zapach... | _________________ Lepiej spróbować i żałować niż żałować że się nie spróbowało-dewiza na życie:) - zgadzam się z Paulinką:* | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
buble-buble Wiek: 35 Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 76 Skąd: z polski | Wysłany: Sro 08 Sie, 2007 |
|
| mam małe pytanie, bardzo śmieszne z resztą: co to są fetysze?? | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Sro 08 Sie, 2007 |
|
| | buble-buble napisał/a: | | mam małe pytanie, bardzo śmieszne z resztą: co to są fetysze?? |
Fetyszyzm - uzyskiwanie satysfakcji seksualnej głównie lub wyłącznie w wyniku kontaktu z obiektem pobudzającym - fetyszem. | |
| |
 |
| |