Napleetk + Żołądź |
Autor | Wiadomość |
Pasza Wiek: 32 Dołączył: 03 Cze 2007 Posty: 3 Skąd: Podkarpacie | Wysłany: Nie 03 Cze, 2007 Napleetk + Żołądź |
|
| jestem tu nowy i nie wiem co z tym zrobić.
Masturbuje sie juz od 2 lat a mam niecale 15, masturbuje jesli to mozna nazwać masturbacją ponieważ mój napletek jest przyklejony (jakby zrośniety) z lewą częscią zołędzia zchodzi mi tylko do 1/5 bardzo mnie to nie pokoi i nie wiem co z tym mam zrobic ?
mam iśc do lekarza rodzinnego zeby obadał sprawe i wysłał mnie tam gdzie trzeba ??
czy są na to jakies ćwiczenia a może maśći ??
jak ktoś juz cos takiego miał i sie tego pozbył niech mi doradzi bo nie wiem co z tym zrobic ... pozdrawiam wszystkich !! i zgóry dziękuje | |
| |
 |
dar862 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 156 Skąd: z konopi | Wysłany: Pon 04 Cze, 2007 |
|
| no towymaszeruj do rodzinnego, żeby dał Ci skierowanie do urologa, albo idz prywatnie!!
nie ogladaj się i nie czekaj w nadziei, że może samo przejdzie!! | |
| |
 |
Pasza Wiek: 32 Dołączył: 03 Cze 2007 Posty: 3 Skąd: Podkarpacie | Wysłany: Pon 04 Cze, 2007 |
|
| No i co ja takiemu lekarzowi rodzinnemu mam powiedziec (to jest ona) ?? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
dar862 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 156 Skąd: z konopi | Wysłany: Pon 04 Cze, 2007 |
|
| poproś o skierowanie do urologa i tyle!!! powiedz, że masz prawdopodobnie stujelkę i chcesz, żeby obejżał to specjalista!! albo idz do faceta, no przecież też są lekarzami ogólnymi!! | |
| |
 |
Pasza Wiek: 32 Dołączył: 03 Cze 2007 Posty: 3 Skąd: Podkarpacie | Wysłany: Czw 07 Cze, 2007 |
|
| Tyle ze aktualnie lekarze strajkują... i mzoe byc z tym mały problem...hop-siup to raczej tak nie bedzie... znow bede musial czekac... | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Czw 07 Cze, 2007 |
|
| eee, nie będą strajkować non stop - to nie wytłumacznie - idź i koniec! | |
| |
 |
|