| Kozaki to lole |
| Autor | Wiadomość |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Pią 01 Cze, 2007 Kozaki to lole |
|
| Mam dwoch kolegow (16 i 17 lat), ktorzy nie krepuja sie odlewac sie w towarzystwie tzn gadasz z jednym a on wyciaga ci chuja i zaczyna szczac przed Toba i w ogole gadaja o sexie o dziewczynach i w ogole, ale tak naprawde to ostatanio wszyscy mieli zwale bo nie wiedzieli co to znaczy EREKCJA bo kolega opowiadal nam na o$ce ze cos tam na polskim i nagle wyjebał erekcja wszyscy zwala a oni tylko udawali ze rozumieja i musielismy im wytlumaczyc to jakze trudne słowo | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
malapalka Dołączył: 17 Gru 2006 Posty: 114 | Wysłany: Pią 01 Cze, 2007 |
|
| | no i? | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Pią 01 Cze, 2007 |
|
| | no i nic. chodzi mi o to ze sa koelsie ktorzy uwazaja sie za sex-macho, a nie wiedza takich banalnych rzeczy...wiem ze temat jest bezsensu ale nie bd robil offtopow w innycj tematach | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
dar862 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 156 Skąd: z konopi | Wysłany: Pią 01 Cze, 2007 |
|
| | Alex-sex napisał/a: | | no i nic. chodzi mi o to ze sa koelsie ktorzy uwazaja sie za sex-macho, a nie wiedza takich banalnych rzeczy...wiem ze temat jest bezsensu ale nie bd robil offtopow w innycj tematach |
a może trzeba było zrobić... | |
| |
 |
Vassil Wiek: 39 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 01 Cze, 2007 |
|
| A nie zalewaliście nigdy z kolegami ogniska po imprezie, wiadomo w jaki sposób | |
| |
 |
dar862 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 156 Skąd: z konopi | Wysłany: Sob 02 Cze, 2007 |
|
| bo to raz! jak były braki wody to trzeba było sobie radzić | |
| |
 |
mateuszeq [Usunięty] | Wysłany: Nie 03 Cze, 2007 |
|
| Hahahah posikałem sie ze śmiechu fajnych masz kolegów :] | |
| |
 |
| |