Co zrobic ze sperma |
Autor | Wiadomość |
zcool Dołączył: 16 Gru 2006 Posty: 1 | Wysłany: Sob 16 Gru, 2006 Co zrobic ze sperma |
|
| Witam.
Od pewnego czasu pracuje nad kontrola wytrysku idzie mi coraz lepiej lecz jednak do perfekcji jeszcze mi daleko. Tak wiec w kotakcie z dziewczyna musze co jakis czas "chlapnac". Moje pytnaie jest takie, jak to zrobic zeby bylo jak najmniej "balaganu" i nie trzeba bylo prac calej poscieli co dziennie:) | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sob 16 Gru, 2006 |
|
| może wyda sie to głupie ale ja polecam mokre chusteczki dla niemowlat:) kosztuja5-10zł za 72sztukizależnie od firmy:) z tego co rozumniem nie spuszczasz sie w nia i nie używasz prezerwatyw wiec spusc sie na nia nie wiem na brzuch na biust czy na pupe zależy w jakiej pozycji konczysz a potem po prostu wytrzyj ja i malego po kikudziesieciu minutach gotowy do podobnego urzycia:) buzka:* | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 16 Gru, 2006 |
|
| moze sproboj kilkadziesiat minut przed sexem masturbowac sie .. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 21 Gru, 2006 |
|
| Ja zawsze wycieram w chusteczke... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
qti Dołączył: 26 Maj 2007 Posty: 1 Skąd: Belgrad | Wysłany: Sob 26 Maj, 2007 |
|
| wiecie co jak tego tak czytam na forum to śmiać sie chce... harold ma racje. wal cały dzien przed seksem to mnie j wyleci. czas regeneracji spermy troche trwa. a ja jaja mam malutkie bo sie masturbuje kilkanascie razy + seks z dziew . kiedyś zrobiłem tydizen pprzerwy . tak mi osycha siadła ze poszedłem do psychologa pozdro dzieciaczki :* | |
| |
 |
członek zarządu Dołączył: 30 Maj 2007 Posty: 1 Skąd: Piotrków Trybunalski | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sro 30 Maj, 2007 |
|
| nie wiem czy ten filmik jest jakoś zmontowany ale śmiać mi sie zachciało jak go oglądałam
a poprawienie humorku przed snem zawsze sie przyda | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
LIBLINKS 
Wiek: 38 Dołączył: 24 Maj 2007 Posty: 17 Skąd: Poznań (okolice) | Wysłany: Czw 31 Maj, 2007 |
|
| boshe! to jest chyba jakiś fotomontaz, przecierz to jest nie możliwe tyle spermy naczepać | _________________
   | |
| |
 |
ankylosaurus 
Dołączył: 09 Maj 2007 Posty: 96 Skąd: kraków | Wysłany: Czw 31 Maj, 2007 |
|
| oO
On ma mosznę jak worek na śmieci... xD | |
| |
 |
dar862 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 156 Skąd: z konopi | Wysłany: Czw 31 Maj, 2007 |
|
| ej on jest upośledzony!! jak zobaczyłem tą moszne to zrobiło mi się szkoda gościa!! nawet nie chciało mi się śmiać | |
| |
 |
ella Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 19 Skąd: Kraków | Wysłany: Pią 01 Cze, 2007 |
|
| Jeść ananasy i spuszczać do buzi! Brzmi śmiesznie, ale można zaoszczędzić na chusteczkach | |
| |
 |
budnis 
Wiek: 45 Dołączył: 31 Sie 2006 Posty: 100 Skąd: z domu | Wysłany: Sob 02 Cze, 2007 |
|
| ten filmik jest obrzydliwy fu! | |
| |
 |
bad ziom Dołączył: 12 Lis 2006 Posty: 111 Skąd: Kraina Rozkoszy | Wysłany: Sob 23 Cze, 2007 |
|
| Fuu myslalem ze sie porzygam... Tyle to ja nawet czasem nie sikam... Bleeeee!!! :/ | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sob 23 Cze, 2007 |
|
| Facet chyba nie uprawiał sexu i nie walił przez pół roku... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
GaWroN =] Wiek: 34 Dołączył: 25 Cze 2007 Posty: 1 Skąd: Poznań | Wysłany: Pon 25 Cze, 2007 |
|
| to jest oblesne <fuj> | |
| |
 |
|