Nauczycielka |
Autor | Wiadomość |
Luca10 Dołączył: 29 Maj 2007 Posty: 2 Skąd: Poznań | Wysłany: Wto 29 Maj, 2007 Nauczycielka |
|
| Czy gdy się masturbujecie myślicie o jakiejś nauczycielce? | | |
| |
 |
dar862 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 156 Skąd: z konopi | Wysłany: Wto 29 Maj, 2007 |
|
| no ja tak miałe, ale to było jakiś czas temu babka od polskiego i geografii | |
| |
 |
ankylosaurus 
Dołączył: 09 Maj 2007 Posty: 96 Skąd: kraków | Wysłany: Wto 29 Maj, 2007 |
|
| W życiu... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
dar862 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 156 Skąd: z konopi | Wysłany: Wto 29 Maj, 2007 |
|
| gdybyś je widział to też by Ci się śniły po nocach i te pośladki, które delikatnie opinała sukienka, przedzielone paseczkiem od stringów w upalne czerwcowe dni marzenie!!!!! | | |
| |
 |
lubom 
Wiek: 40 Dołączył: 12 Maj 2007 Posty: 134 Skąd: Skarbimierz | Wysłany: Wto 29 Maj, 2007 |
|
| Nauczycielki miałem brzydkie, ale od wychowania fizycznego no nawet nawet, ale nie myślałem w ten sposób | |
| |
 |
ankylosaurus 
Dołączył: 09 Maj 2007 Posty: 96 Skąd: kraków | Wysłany: Wto 29 Maj, 2007 |
|
| Może gdybym widział - ja widzę tylko moje...
Ty za to, gdybyś moje zobaczył miałbyś problemy z potencją | |
| |
 |
|
| hmm no może, ale moja potencja ma się dobrze!! cóż wierz mi na słowo i żałuj, że masz takiego pecha!!! choć musze przyznać, że lekcje z obiema paniami nie należały do najłatwiejszych!! to praktcznie wszystko rekompesowały ich wdzięki!! bo nie jedną nastolatke o niezłych warunkach wprowadziły w kompleksy!! dodam, że obie były już po pierwszym dziecku!!! jedną nawet klapnąłem w tyłek (przypadkiem!!!), ale to już inna bajka... | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 30 Maj, 2007 odp |
|
| taa pani od ang mmm ale już po szkole wiec raczey jej nie zobacze | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sro 30 Maj, 2007 |
|
| Jakbym ja pomyślał o swoich nauczycielkach podczas masturbacji to:
1. Najpierw bym rzygnął
2. Nie do szedłbym
3. Doznałbym ciężkiej traumy
| _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
dar862 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 156 Skąd: z konopi | Wysłany: Sro 30 Maj, 2007 |
|
| hehehe jak widzę Panowie nie każdemu dane ładne ciała pedagogicznego widoki w trakcie edukacji | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sro 30 Maj, 2007 |
|
| pan Tomuś od w-f.... niestety odszedł ale chyba wszystkie sie w nim kochały umięśniony, wysportowany, sympatyczny, ze śliczną buźką -miodzio
a nauczycielka z Niemca chyba najlepsza sztuka w szkole szczuplutka, fajny styl, śliczna buźka, ma czym oddychać, siedzenie nie za duże, ale zdecydowanie jędrne | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
ggggg Dołączył: 17 Maj 2007 Posty: 9 Skąd: Krk | Wysłany: Czw 31 Maj, 2007 |
|
| Heh, 2 takie, w tym jedna mnie nie uczyła.
A jedna z nich nawet mi się sniła.
Masakra ekhm znaczy coś pięknego | |
| |
 |
micnow Wiek: 37 Dołączył: 10 Maj 2007 Posty: 35 Skąd: polska | Wysłany: Sro 20 Cze, 2007 |
|
| Ja sobie mysle o nauczyciele od matmy | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
madrat Dołączył: 15 Lip 2007 Posty: 10 Skąd: LJA | Wysłany: Pon 16 Lip, 2007 |
|
| ggggg napisał/a: | Heh, 2 takie, w tym jedna mnie nie uczyła.
A jedna z nich nawet mi się sniła.
Masakra ekhm znaczy coś pięknego |
to ja miałem więcej
Zajebistą sexy wychowawczynię (Liceum Zarządzania Informacją-Informatyki uczyła), 3 sztuki od angola (1 jedna uczyła), i laski od polaka i woku
ech ale czasy liceum się skończyły... | |
| |
 |
przemeq Dołączył: 11 Mar 2007 Posty: 32 | Wysłany: Pon 16 Lip, 2007 |
|
| Bleee, nauczycielka? Nigdy w życiu ;/ | |
| |
 |
|