Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Jak myslicie? prosze o rade :)
Autor Wiadomość
dar862 

Wysłany: Sob 26 Maj, 2007   Re: Jak myslicie? prosze o rade :)

WojtekP napisał/a:
kuter8 napisał/a:
Witam! W niedlugim czasie zamierzamy ze swoja partnerka rozpoczac zycie seksualne :D Ale mam pewien problem. A mianowicie czy pierwszy raz z prezerwatywa czy bez? Radzilem sie juz kilku osob i mowia ze male jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze. Oczekuje rad od dzoswiadczonych. Pozdrawiam

Jeśli masz poniżej 15 lat - bez (wątpie byś miał tyle lat)
Jeśli powyżej Z
Bo facet dopiero w wieku 15 lat przeciętni wytwarza plemniki

dobrze ująłeś PRZECIĘTNIE!!! jeśli to "przeciętnie" nie jest reguła to jak zabawa w rosyjską ruletke :|
niezbyt mądre podejście :P

paulinka 

Wysłany: Pon 28 Maj, 2007   

adadverts napisał/a:
Cytat:
dlaczego wizytę u ginekologa?

Dlatego, że Postinor jest wydawany w aptece jedynie na receptę.

paulinka napisał/a:
niech będzie że wyniesie kolesia to 150zł

Kolesia? :shock:

nie wiedziałam że są na receptę, może sa jakieś po stosunku bez recepty trzeba by było w aptece zapytać!

dla mnie normalne jest to że facet płaci za wszystko!a kolesia czyli mężczyzny nie wiem co tu nie zrozumiałe!!!

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

adadverts 

paulinka napisał/a:
nie wiedziałam że są na receptę, może sa jakieś po stosunku bez recepty trzeba by było w aptece zapytać!

Tabletki "po stosunku" to bardzo silne leki hormonalne, o wiele silniejsze od zwykłych tabletek antykoncepcyjnych (a także mające o wiele groźniejsze skutki uboczne). Jakiekolwiek leki hormonalne są dostępne wyłącznie na receptę.

paulinka napisał/a:
dla mnie normalne jest to że facet płaci za wszystko!

Dla mnie to nie jest normalne!
(Choć faktycznie - współcześnie bardzo wiele lasek przejawia takie właśnie pasożytnicze podejście do życia...)

penis.com.pl
orgasm contol
dar862 

ja nie nazwałbym tego pasożytniczym podejściem do życia tylko braniem części odpowiedzialności i dbaniem o partnerkę :wink:

paulinka 

adadverts napisał/a:
(Choć faktycznie - współcześnie bardzo wiele lasek przejawia takie właśnie pasożytnicze podejście do życia...)

wiesz zależy od wychowania i większość facetów z jakimi sie spotykałam nawet nie pozwoliła mi zapłacić bo twierdzili że to uraża ich dumę!!!i że to wstyd dla nich!!!teraz do tego przywykłam i jest to dla mnie normalne!!!
a to chyba nie jest tylko współcześnie bo mamuśka mówi że zawsze tak było jest i pewnie będzie!
pyzatym ja nie pracuje(w wakacje dorabiam), a skoro chłopak zaprasza mnie na imprezę, do kina, pubu czy gdziekolwiek indziej to musi liczyć sie z kosztami

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

dar862 

no niby tak, ale Twoje podejście też nie do końca mi się podoba, nie uważaj tego za normalne!! w końcu mamy równouprawnienie! i takie roszczeniowe podejście jest złe!
w moim zwiazku jest tak, że na ogół ja płace jasne!! ale moja dziewczyna, czasami ma ochote zapłacić na co kiedyś się nie zgadzałem, ale doszedłem do wniosku, że ma prawo!! uważa, że tak jest najlepiej, gdy czasami to kobieta płaci, czuje się równa w prawach.

adadverts 

paulinka napisał/a:
wiesz zależy od wychowania i większość facetów z jakimi sie spotykałam nawet nie pozwoliła mi zapłacić bo twierdzili że to uraża ich dumę!!!i że to wstyd dla nich!!!teraz do tego przywykłam i jest to dla mnie normalne!!!
a to chyba nie jest tylko współcześnie bo mamuśka mówi że zawsze tak było jest i pewnie będzie!
pyzatym ja nie pracuje(w wakacje dorabiam), a skoro chłopak zaprasza mnie na imprezę, do kina, pubu czy gdziekolwiek indziej to musi liczyć sie z kosztami

W życiu nie będę lasce opłacał tabletek antykoncepcyjnych, wyjść do kina, pubu itp. Nigdy tego nie robiłem i robić nie zamierzam. A laska, która próbuje mnie traktować jak sponsora, nie ma u mnie najmniejszych szans. Na starcie jest już spalona.

Jak będę chciał płacić za towarzystwo, to pójdę do burdelu, gdzie przynajmniej zostanę fachowo obsłużony (a w ogólnym rozrachunku zapewne taniej wyjdzie) :wink:

paulinka 

Wysłany: Wto 29 Maj, 2007   

tylko obecny facet pozwala mi zapłacić i tak kupuje często winko dla nas albo w niedziele płace za lody do klubu chodzę sama bo on nie lubi wiec jak co i sama zapłacić muszę chyba że idę z przyjaciółmi to chłopacy zawsze płacą za wstęp dla dziewczyn za kino nigdy nie płaciłam jak szłam z chłopakiem
co do tabletek anty to moim zdaniem stoi w interesie obojga partnerów a nie tylko kobiety!!!
zdrowe byłoby opłacanie ich na zmianę!!!

a ja nie traktuje faceta jak sponsora jeżeli chce z nim być i wtedy chce sama nieraz za coś zapłacić ale skoro on mówi że nie mam go traktować jak biedaka który nie jest w stanie rozpieszczać swojej dziewczyny i że jak opłaca to sie obrazi to nie naciskam ale na ogół jak minie z pół roku to chłopak zgadza sie na to by dziewczyna płaciła ja przynajmniej tak miałam!

poza tym adadverts byłeś kiedyś w burdelu?
znam kilku znajomych którzy byli a nawet tez byłego i powiedzieli że przereklamowane i zdecydowanie lepiej zainwestować w dziewczynę!!!

dar862 

Wysłany: Wto 29 Maj, 2007   

Twoje podejście paulinko nie obraź się, ale taka postawa jaką reprezentujesz zupełnie mi nie odpowiada :| może do tego zostałaś przyzwyczajona ok, ale jednak lekki niesmak w moim odczuciu pozostaje :? [/scroll]

Odpowiedz do tematu