| Idą wakacje! Czas się rozebrać! |
| Autor | Wiadomość |
existenz Dołączył: 05 Kwi 2006 Posty: 84 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Wto 22 Maj, 2007 Idą wakacje! Czas się rozebrać! |
|
| Golicie się w jakichś specjalnych miejscach np. pod pachami, ręce, nogi, jajka, klata ?? | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Wto 22 Maj, 2007 |
|
| | Ja się gole tylko pod pachami i jajka. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 22 Maj, 2007 |
|
| co kobieta mówi do faceta przed latem?
kochanie lato idzie a ja nie mam sie w co rozebrać
paszki nóżki i mała przez cały rok
a chłopak paszki i małego przystrzyga | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Wto 22 Maj, 2007 |
|
| | Ja osobiście gole jajka i pod pachami ale zauważyłem ze wielu moich kolegów nie goli się pod pachami i wyglądam pośród nich na jakiegoś ... | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 22 Maj, 2007 |
|
| | z 5-10 lat temu golenie-u mężczyzn-pod pachami może było dziwne ale z biegiem czasu wydaje mi sie dziwne jak nie ma ogolonych i takie długie kłaki już wypłowiałe od potu na końcach śmierdzące wiszą -bleeeeeeeeeeeeeeee | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
dar862 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 156 Skąd: z konopi | Wysłany: Wto 22 Maj, 2007 |
|
| ja też się przekonałem do golenia pach!! kwestia higieny teraz to rozumiem, ale wcześniej uważałem za niemęskie!! choć do porstych czynności to to nie należy, bo te wgłebienia w pasze!! zawsze się męczę i podrażnienia | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Wto 22 Maj, 2007 |
|
| | I ostro głupio to wygląda jak facet podnosi rękę do góry a tu mu takie kłaki wystają | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
przemaszks Wiek: 33 Dołączył: 23 Kwi 2007 Posty: 21 Skąd: Torun | Wysłany: Wto 22 Maj, 2007 |
|
| racja jak sa klaki pod pachami to lipa
trzeba sie golic w tych czasach
klate nie koniecznie
warto tez przygolic malego | _________________ Liczy sie tylko [E]lana
Na zawsze.................[E]
Zero litosci litosc to zbrodnia!!!!!!!!!!
Dla policji i gejow nie ma litosci!!!!!!!!!! | |
| |
 |
ankylosaurus 
Dołączył: 09 Maj 2007 Posty: 96 Skąd: kraków | Wysłany: Sro 23 Maj, 2007 |
|
| | nie | |
| |
 |
miked Dołączył: 18 Lut 2007 Posty: 57 Skąd: inąd | Wysłany: Sro 23 Maj, 2007 |
|
| | ani nog ani rak nie gole, tak samo pod pachami. tak mnie bog stworzyl i mi dobrze z tym. | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sro 23 Maj, 2007 |
|
| | nogi rece klatka dla mnie przesada i podchodzi pod metrosexualizm | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
| |
 |
ankylosaurus 
|
| A czy ktokolwiek woli być dzieckiem niż facetem?
Po to między innymi są włosy, żeby jakoś poróżniać dojrzałego, od dziecka... ja wolę mieć włosy, niż ogolić się każdym możliwym miejscu i wyglądać jak niemowlę... ;] | | | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Sro 23 Maj, 2007 |
|
| ankylosaurus, naucz się czytać temat od początku tu nikt nie napisał ze goli nogi czy klatę oprócz naszej Paulinki(to jest dziewczyna jakbyś nie wiedział) | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
ankylosaurus 
|
| No popatrz... ale odkrycie xD
Ta odpowiedź była odnośnią do pytania "czy golimy inne miejsca np. ręce, nogi, pachy" i moja odpowiedź brzmiała, jak brzmiała - jak widzisz, nie zwracałem się do żadnej osoby - to było pytanie retoryczne... widocznie powinno być napisane bezosobowo, żebyś i Ty zrozumiał... | |
| |
 |
pablo115 Dołączył: 25 Kwi 2007 Posty: 90 | Wysłany: Sro 23 Maj, 2007 |
|
| Ja gole jajka brzuch klate i pachy i czuje się mega teraz ogolony facet nie jest dziwolągkiem a ogolone jajka w upał to kosmos poprotu | |
| |
 |
| |