Detoks |
Autor | Wiadomość |
Szymon- Dołączył: 09 Maj 2007 Posty: 14 | Wysłany: Pon 21 Maj, 2007 Detoks |
|
| Orgazm - poniedzialek, 21.00 (+/-)
Postaram sie jak najdluzej nie masturbowac, ciekawe ile wytrzymam. Chce sprawdzic swoja sile woli
Zachecam Was tez do takich detoksow - opiszcie, ile wytrzymaliscie bez seksu/onanizmu, tudziez orgazmow.
Kiedy nie wytrzymam - zmienie swoj post i napisze, ile udalo mi sie wy3mac Wy tez piszcie post ostatniego orgazmu, a potem zmiencie i uskutecznijcie, ile wytrzymaliscie bez...
PS.: Nie chodzi o zaden wyscig. Tak po prostu...
Wytrzymalem niecaly tydzien. Nie warto robic takiej przerwy, bo nieraz nie idzie skupic sie na normalnych sprawach, takie napiecie | | |
| |
 |
kgdynia Dołączył: 26 Wrz 2005 Posty: 84 Skąd: ,,, | Wysłany: Wto 22 Maj, 2007 |
|
| Szymon- napisał/a: | detoksow | co to jest za słowo ??? | _________________ ZAPRASZAM NA PRIVO JESTEM OTWARTY NA ZNAJOMOŚCI ..... | |
| |
 |
lubom 
Wiek: 40 Dołączył: 12 Maj 2007 Posty: 134 Skąd: Skarbimierz | Wysłany: Wto 22 Maj, 2007 |
|
| nawet 2 tygodnie | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
dar862 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 156 Skąd: z konopi | Wysłany: Wto 22 Maj, 2007 |
|
| ja od dawna próbuję sprawdzić ile wytrzymam!! z miernym skutkiem kompletny brak silnej woli | |
| |
 |
Szymon- Dołączył: 09 Maj 2007 Posty: 14 | Wysłany: Wto 22 Maj, 2007 |
|
| kgdynia napisał/a: | Szymon- napisał/a: | detoksow | co to jest za słowo ??? |
Gdy czlowiek jest uzalezniony od narkotykow - wtedy idzie do placowki i stosuje sie mu detoks.
Metaforycznie odnioslem to slowo do masturbacji. | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 22 Maj, 2007 |
|
| i bez masturbacji i bez sexu? max 3 dni prubowalam kilka razy dłużej sie nie da | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pią 25 Maj, 2007 |
|
| Detoks - to inaczej odtruwanie organizmu.
Ja nie mam najmniejszego zamiaru rezygnowac z przyjemności i napewno nie będę mieć dłuższej przerwy niż 24h.
Nie rozumiem po co?? To jest tak jak uwielbiałbyś grac w tenisa i powstrzymywałbyś się od tego. Wiem zaraz napiszesz, ze porównuję tenis z onanizmem. Nie... Ja porwównuję wolę przyjemności. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
grand1984 Wiek: 40 Dołączył: 26 Maj 2007 Posty: 1 Skąd: Poznan | Wysłany: Sob 26 Maj, 2007 |
|
| Hej:)
A widziales film "40 dni i 40 nocy"? No to wiesz, co sie dzieje z facetem, jak na sile chce powstrzymac sie od uprawiania sexu, wliczajac w to masturbacje.
ja najdluzej wytrzymalem chyba okolo tygodnia, ale dluzej nie dalo rady. Dosc regularnie cwicze i ... poziom testosteronu nie pozwolil mi na dluzsze zycie w celibacie. A poza tym, ... szkoda odmawiac sobie przyjemnosci:):):) | |
| |
 |
malapalka Dołączył: 17 Gru 2006 Posty: 114 | Wysłany: Sob 26 Maj, 2007 |
|
| ja tam jade 3 razy dziennie i nie widze powodu dla ktorego mialbym se robic przerwy | |
| |
 |
daniel 
Dołączył: 05 Cze 2005 Posty: 42 Skąd: Poland | Wysłany: Pon 28 Maj, 2007 |
|
| Ja chyba dłużej niż tydzień nie wytrzymam... | |
| |
 |
dar862 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 156 Skąd: z konopi | Wysłany: Pon 28 Maj, 2007 |
|
| ja nie wytrzymam dnia!! masakra, musze isc na odwyk!! | |
| |
 |
mario999 Dołączył: 27 Maj 2007 Posty: 21 Skąd: ...i po co? | Wysłany: Wto 29 Maj, 2007 |
|
| Ja właśnie od wczoraj próbuję się nieco opanować z masturbacją. Zobaczę teraz ile wytrzymam... | |
| |
 |
bartezzz Dołączył: 22 Cze 2006 Posty: 5 | Wysłany: Sro 30 Maj, 2007 |
|
| Walcze z tym gownem drugi miesiac. Dzisiaj 10. dzien i nie mam ochoty, z czasem jestem coraz silniejszy Mam nadzieje ze wyjde z tego nalogu.
pozdrawiam | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sro 30 Maj, 2007 |
|
| bartezzz napisał/a: | Walcze z tym gownem drugi miesiac. Dzisiaj 10. dzien i nie mam ochoty, z czasem jestem coraz silniejszy Mam nadzieje ze wyjde z tego nalogu.
pozdrawiam |
Hahaha kolejna osoba, która twierdzi, że onanizm jest nałogiem. Piszesz, że walczysz z tym "gównem" ale pomyśl dlaczego to gówno robisz???? | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
dar862 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 156 Skąd: z konopi | Wysłany: Sro 30 Maj, 2007 |
|
| kolego onaniz uzależnia psychicznie porozmawiaj z madrzejszą osobą od siebie, która ma wykształcenie w tym zakresie to może pojmiesz, że częste onanizowanie się możę prowadzić do uzależnienia!! ile ty masz, lat?? piszesz jakbyś miał z 15 osoba starsza i trochę obyta z tym światem zrozumie o czym tu napisałem | |
| |
 |
|