Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Detoks
Autor Wiadomość
Szymon-

Wysłany: Pon 21 Maj, 2007   Detoks

Orgazm - poniedzialek, 21.00 (+/-)

Postaram sie jak najdluzej nie masturbowac, ciekawe ile wytrzymam. Chce sprawdzic swoja sile woli

Zachecam Was tez do takich detoksow - opiszcie, ile wytrzymaliscie bez seksu/onanizmu, tudziez orgazmow.

Kiedy nie wytrzymam - zmienie swoj post i napisze, ile udalo mi sie wy3mac :D Wy tez piszcie post ostatniego orgazmu, a potem zmiencie i uskutecznijcie, ile wytrzymaliscie bez...

PS.: Nie chodzi o zaden wyscig. Tak po prostu...

Wytrzymalem niecaly tydzien. Nie warto robic takiej przerwy, bo nieraz nie idzie skupic sie na normalnych sprawach, takie napiecie :D

kgdynia 

Wysłany: Wto 22 Maj, 2007   

Szymon- napisał/a:
detoksow
co to jest za słowo ???

lubom 

nawet 2 tygodnie :mrgreen:

penis.com.pl
bathmate
dar862 

ja od dawna próbuję sprawdzić ile wytrzymam!! z miernym skutkiem :| kompletny brak silnej woli :P

Szymon-

kgdynia napisał/a:
Szymon- napisał/a:
detoksow
co to jest za słowo ???

Gdy czlowiek jest uzalezniony od narkotykow - wtedy idzie do placowki i stosuje sie mu detoks.

Metaforycznie odnioslem to slowo do masturbacji.

paulinka 

i bez masturbacji i bez sexu? max 3 dni :P prubowalam kilka razy dłużej sie nie da

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

BASF 

Wysłany: Pią 25 Maj, 2007   

Detoks - to inaczej odtruwanie organizmu.

Ja nie mam najmniejszego zamiaru rezygnowac z przyjemności i napewno nie będę mieć dłuższej przerwy niż 24h.
Nie rozumiem po co?? To jest tak jak uwielbiałbyś grac w tenisa i powstrzymywałbyś się od tego. Wiem zaraz napiszesz, ze porównuję tenis z onanizmem. Nie... Ja porwównuję wolę przyjemności.

grand1984 

Wysłany: Sob 26 Maj, 2007   

Hej:)
A widziales film "40 dni i 40 nocy"? No to wiesz, co sie dzieje z facetem, jak na sile chce powstrzymac sie od uprawiania sexu, wliczajac w to masturbacje. :lol:

ja najdluzej wytrzymalem chyba okolo tygodnia, ale dluzej nie dalo rady. Dosc regularnie cwicze i ... poziom testosteronu nie pozwolil mi na dluzsze zycie w celibacie. A poza tym, ... szkoda odmawiac sobie przyjemnosci:):):)

malapalka

Wysłany: Sob 26 Maj, 2007   

ja tam jade 3 razy dziennie i nie widze powodu dla ktorego mialbym se robic przerwy :)

daniel 

Wysłany: Pon 28 Maj, 2007   

Ja chyba dłużej niż tydzień nie wytrzymam... :)

dar862 

Wysłany: Pon 28 Maj, 2007   

ja nie wytrzymam dnia!! masakra, musze isc na odwyk!! :?

mario999 

Wysłany: Wto 29 Maj, 2007   

Ja właśnie od wczoraj próbuję się nieco opanować z masturbacją. Zobaczę teraz ile wytrzymam...

bartezzz

Wysłany: Sro 30 Maj, 2007   

Walcze z tym gownem drugi miesiac. Dzisiaj 10. dzien i nie mam ochoty, z czasem jestem coraz silniejszy :) Mam nadzieje ze wyjde z tego nalogu.
pozdrawiam

penis.com.pl
masturbator
BASF 

bartezzz napisał/a:
Walcze z tym gownem drugi miesiac. Dzisiaj 10. dzien i nie mam ochoty, z czasem jestem coraz silniejszy :) Mam nadzieje ze wyjde z tego nalogu.
pozdrawiam

Hahaha kolejna osoba, która twierdzi, że onanizm jest nałogiem. Piszesz, że walczysz z tym "gównem" ale pomyśl dlaczego to gówno robisz????

dar862 

kolego onaniz uzależnia psychicznie porozmawiaj z madrzejszą osobą od siebie, która ma wykształcenie w tym zakresie to może pojmiesz, że częste onanizowanie się możę prowadzić do uzależnienia!! ile ty masz, lat?? piszesz jakbyś miał z 15 :? osoba starsza i trochę obyta z tym światem zrozumie o czym tu napisałem :!: :!:

Odpowiedz do tematu