Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     jakie witaminki i minerałki na powiększanie??
Autor Wiadomość
Gość

Wysłany: Pią 15 Lip, 2005   jakie witaminki i minerałki na powiększanie??

jak w temacie:) co należy jeść w większej ilości i czego się wystrzegć aby proces powiększania był jak najbardziej efektywny?? może jakaś dieta:) pozdraiam;D

damian1868

Wysłany: Pią 15 Lip, 2005   

na pewno VigRX a z takich codziennych rzeczy dostepnych w biedronce to nie wiem :)

www.vigrx.pl - tu masz wiecej info

Gość

Wysłany: Nie 17 Lip, 2005   

nie słyszałem żadnych szczęgólych pozytywów od ludzi krzy biorą/brali VigRX...
jednak słyszałem że nie są złe tabie tabletki o naznie ProSollution...

penis.com.pl
penilarge krem
Gość

Wysłany: Nie 17 Lip, 2005   

nie słyszałem żadnych szczęgólych pozytywów od ludzi krzy biorą/brali VigRX...
jednak słyszałem że nie są złe tabie tabletki o naznie ProSollution...

damian1868

Wysłany: Pon 18 Lip, 2005   

a ja z kolei nie slyszalem w ogole o prosollution i z tego co wiem VigRX jest numerem jeden w tej branzy aczkolwiek nie interesowalem sie tym az tak bardzo wiec moge nie miec racji.

Gość

Wysłany: Wto 19 Lip, 2005   Re: jakie witaminki i minerałki na powiększanie??

kX1180 napisał/a:
jak w temacie:) co należy jeść w większej ilości i czego się wystrzegć aby proces powiększania był jak najbardziej efektywny?? może jakaś dieta:) pozdraiam;D

Odżywianie ma raczej wpływ na np. smak spermy, ale nie na to. Przynajmniej nie w tak dużym stopniu. Nie da się tak jak z mięśniami stosować diety na bazie kreatyny aby zwiększyć przyrost "masy". Ogólnie sprawność seksualna zależna jest od sprawności fizycznej i psychicznej. Dlatego jeżeli będziesz poprawiał ukrwienie całego ciała (kilka minut ćwiczeń), może to pomóć, do tego radzę wystrzegać się alkoholu i papierosów. W końcu zależy nam na dopływie krwi do członka, a nie na odwrót.

ziomek25

Wysłany: Sob 25 Mar, 2006   Re: jakie witaminki i minerałki na powiększanie??

kX1180 napisał/a:

Pytanko. Czy stosując powyzsze ćwiczenia jest sens brac odzywki np. kreatyne lyb inne białkowe. Czy wtedy można szybciej zwiekszyc wielkosc penisa czy nie ma to wpływu jak w przypadku wpływu kreatyny na reszte miesni ciala

hildegrant

Wysłany: Sro 29 Mar, 2006   Re: jakie witaminki i minerałki na powiększanie??

ziomek25 napisał/a:
Czy wtedy można szybciej zwiekszyc wielkosc penisa czy nie ma to wpływu jak w przypadku wpływu kreatyny na reszte miesni ciala

penis nie jest miesniem... :wink:

lu_jan

Wysłany: Wto 02 Maj, 2006   Re: jakie witaminki i minerałki na powiększanie??

penis nie jest miesniem...
PENIS JEST CHRZĄSTKĄ!!!

oli7

Wysłany: Pią 18 Sie, 2006   

Penis nie jest ani miesniem ani chrzastka to cialo jamiste ktore pod naplywem krwi zwiekszaja swoja objetosc jak balon,a pozatym to wszystkiego musieli bysmy sie wystrzegac zeby nasz instrument lepiej stal nonsens.Pozdrawiam.

Odpowiedz do tematu