| podraznienia |
| Autor | Wiadomość |
egis Dołączył: 16 Kwi 2007 Posty: 3 | Wysłany: Wto 24 Kwi, 2007 podraznienia |
|
| prosze doradzcie, pomozcie mi, bo widzicie wydepilowalem sie emulsja do depilacji Nair i teraz doslawnie cala skore mam w krostakch , wyglada to strasznie, jest cos na to zeby sie tego szyboko pozbyc
z gory dzieki | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 24 Kwi, 2007 |
|
| żeby troche zasuszyc i żeby nie piekło możesz na noc ubrac obcisłe bokserki a tam gdzie masz krosty posypac troche mąką najlepiej ziemiaczaną albo jak masz może małe dziecko w domu to puderkiem dla dzieci -to praktykowałam kiedys
słyszalam że pomaga tewż krem bambino albo sudokrem(czy jakos tak )
clotrimazolum też niektórym pomaga albo przemywanie woda utleniona lub spirytusem salicylowym różne metody która dobra dla Ciebiue nie wiem o takich słyszałam od znajomych | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
mlody1986 Dołączył: 11 Maj 2007 Posty: 23 Skąd: podkarpacie | Wysłany: Pią 11 Maj, 2007 |
|
| spirytusem albo wodą kolońską chlap kilka razy dziennie i już
jeżeli nie zacznie schodzic do 2dni idź do dermatologa | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
ankylosaurus 
Dołączył: 09 Maj 2007 Posty: 96 Skąd: kraków | Wysłany: Sob 19 Maj, 2007 |
|
| AMEN, dzięki, bo i mi to było potrzebne!
Poza tym te cholerne włosy już na drugi dzień mnie kłują w wacka... ja p%@#$%*^e, jak mnie to wkurza! W dodatku należę to tych, co mają włosy NA WACKU, dlatego golić muszę, bez przesady, gdzie jak gdzie, ale tam ich mieć nie chcę - no i jednego się pozbyłem, przyszły krostki -i jak to teraz pokazać dziewczynnie? Grrr...
Ale zastosuje sie do rad, oby pomoglo. | |
| |
 |
| |