| jak sprobować 1 raz..? |
| Co zrobić ;]? |
| Klepnąć go po tyłku... i rozwałczyć go <lol> |
|
9% |
[ 8 ] |
| Położyć sie nago obok... |
|
20% |
[ 17 ] |
| Położyć sie NA GO nago... |
|
7% |
[ 6 ] |
| Poprostu zapytać czy ma ochote...?// |
|
63% |
[ 53 ] |
|
| Głosowań: 84 |
| Wszystkich Głosów: 84 |
|
|
|
| Autor | Wiadomość |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Pon 14 Maj, 2007 |
|
| jo juz czaje jestes lesbijka?? taki grypsiol (zart) no rozumiem juz ja tez na poczatku bylem czytelnikiem ale pozniej wzialem sie i zakochalem sie w tym forum | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
dicembre1 Dołączył: 21 Kwi 2006 Posty: 9 | Wysłany: Pon 14 Maj, 2007 |
|
| | Cytat: | | ale pamietajcie o zabezpieczeniu nie chce pozniej miec tematu "Przesapelm sie z kolega - mam AIDS czy Kiłe xD" |
lol | |
| |
 |
pablo115 Dołączył: 25 Kwi 2007 Posty: 90 | Wysłany: Sro 16 Maj, 2007 |
|
| Niestety Alex-sex musze stwierdzić że wg statystyk Polskiego Zakładu Zdrowia Publicznego więcej Heterosexualistów ma HIV i choroby weneryczne niń homosexualistów gdyż heteryscy cześciej uprawiają sex bez zabezpieczeń itp Czysta statystyka Geje wiedzą jak się chronić przed takimi rzeczami a heteryk zobaczy cipke i się odrazu ślini | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Sro 16 Maj, 2007 |
|
| Fakt - podejmowanie ryzykownych zachowań seksualnych przez heteryków często spowodowane jest przeświadczeniem, że tylko geje zakażają HIV-em. Tak samo przeświadczeni są geje i przez to właśnie uważają.
A tak na marginesie - Polska jest krajem z najmniejszym promilem osób zakażonych wirusem HIV w UE, co więcej 60% zakażonych to narkomani. (Tylko niech nikt tego nie odczyta jako zachęty do seksu bez zabezpieczeń!) | |
| |
 |
acheloos [Usunięty] | Wysłany: Sro 16 Maj, 2007 |
|
| | jesteście idiotami! Dziś pedały jutro pedofile, i do tego doprowadzi tolerancja. | |
| |
 |
pablo115 Dołączył: 25 Kwi 2007 Posty: 90 | Wysłany: Sro 16 Maj, 2007 |
|
| Kolega achelos wykazuje sie nie wiedżą i nie wie czym różni się pedła od pedofila pozostawie go w tej trwajacej nie wiedzy .... hahahaha po za tym psycholodzy uważają że osoby które są nietolerancyjne zęsto takie są gdyż boją się że sami mogą w sobie odkryć zachowania homosexualne ... Pozdrawiam ! | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Sro 16 Maj, 2007 |
|
| | acheloos, niedorozwój umysłowy to kalectwo - wystąp o rentę..... | |
| |
 |
acheloos [Usunięty] | Wysłany: Sro 23 Maj, 2007 |
|
| 1. Naucz się pisać.
2. Nie napisałem, że h=pedofil (to chyba twoja nie wiedza)
3. Psycholodzy są p... albo z USA.
4. Nie mam zachowań homoseksualnych.
5. Kaleki umysł jest peadłów ( noi twój)
6. Skoro ich tak akceptujesz to może ty masz zachowania homoseksualne? | |
| |
 |
pablo115 Dołączył: 25 Kwi 2007 Posty: 90 | Wysłany: Sro 23 Maj, 2007 |
|
| | Mam zachowania homo i co ale nie jestem takim niedorozwojem jak ty, to, co piszesz jest prostackie i nie będę się zniżał do twojego poziomu, który jest znikomy. Zapisz się do Młodzieży wszechpolskiej to Ci wyjdzie najlepiej a jak nie akceptujesz osób, które wchodzą na to forum to sobie stwórz inne i po problemie. Nikt Cię tutaj nie trzyma na siła a homo tu jest wielu a ty jeden. | |
| |
 |
acheloos [Usunięty] | Wysłany: Czw 24 Maj, 2007 |
|
| | no to waszystko jasne, pedzio przed komputerem, wyjdź na miasto i zacznij głosić swoje ... badania, ciekawe czy będą Ci klaskać... | |
| |
 |
pablo115 Dołączył: 25 Kwi 2007 Posty: 90 | Wysłany: Czw 24 Maj, 2007 |
|
| | Napewno Tobie nie będą - nieprzejmuj się zacofanie psychiczne jest normą w społeczeństwie jesteś jednym z wielu klinicznych przypadków, jak chcesz mozemy o tym porozmawiać w Gabinecie. | |
| |
 |
acheloos [Usunięty] | Wysłany: Sob 26 Maj, 2007 |
|
| | nie mam zacofanie psychicznego doktorku, raczej ty powinieneś wyleczyć homo... | |
| |
 |
pablo115 Dołączył: 25 Kwi 2007 Posty: 90 | Wysłany: Sob 26 Maj, 2007 |
|
| | Po każdym Twojim poście jestem coraz bardziej pewny twoich dwubiegunowych zaburzeń psychotycznych może jednak przyjdziesz do mnie na małą rozmowę, jeszcze mozna Ci pomuc. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
kgdynia Dołączył: 26 Wrz 2005 Posty: 84 Skąd: ,,, | Wysłany: Sob 26 Maj, 2007 |
|
| | z psychologicznego punktu można sie pobawić z kolega swoimi penisami (tzn.powlić konia, tylko trzeba odpowiednio dobrać sobie kolegę wyjaśnić co i jak i spoko, jezeli będziecie sami w pokoju to możesz z pod prysznica wyjść nago i to juz bedzie zanczyło ze sie nie wstydzisz swojej nagości przed nim ....)bo przez to odkrywamy swoja seksualność | _________________ ZAPRASZAM NA PRIVO JESTEM OTWARTY NA ZNAJOMOŚCI ..... | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sob 26 Maj, 2007 |
|
| | No byłeś w końcu na tej wycieczce? | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
| |