Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     jak sprobować 1 raz..?

Co zrobić ;]?
Klepnąć go po tyłku... i rozwałczyć go <lol>
9%
 9%  [ 8 ]
Położyć sie nago obok...
20%
 20%  [ 17 ]
Położyć sie NA GO nago...
7%
 7%  [ 6 ]
Poprostu zapytać czy ma ochote...?//
63%
 63%  [ 53 ]
Głosowań: 84
Wszystkich Głosów: 84

Autor Wiadomość
Alex-sex 

Wysłany: Pon 14 Maj, 2007   

jo juz czaje jestes lesbijka?? :D :D :D :lol: :lol: :lol: taki grypsiol (zart) no rozumiem juz ja tez na poczatku bylem czytelnikiem ale pozniej wzialem sie i zakochalem sie w tym forum :P

dicembre1

Wysłany: Pon 14 Maj, 2007   

Cytat:
ale pamietajcie o zabezpieczeniu nie chce pozniej miec tematu "Przesapelm sie z kolega - mam AIDS czy Kiłe xD"

lol :D :lol: :mrgreen:

pablo115

Wysłany: Sro 16 Maj, 2007   

Niestety Alex-sex musze stwierdzić że wg statystyk Polskiego Zakładu Zdrowia Publicznego więcej Heterosexualistów ma HIV i choroby weneryczne niń homosexualistów gdyż heteryscy cześciej uprawiają sex bez zabezpieczeń itp :) Czysta statystyka :) Geje wiedzą jak się chronić przed takimi rzeczami a heteryk zobaczy cipke i się odrazu ślini :)

penis.com.pl
tabletki penilarge
adadverts 

Fakt - podejmowanie ryzykownych zachowań seksualnych przez heteryków często spowodowane jest przeświadczeniem, że tylko geje zakażają HIV-em. Tak samo przeświadczeni są geje i przez to właśnie uważają.

A tak na marginesie - Polska jest krajem z najmniejszym promilem osób zakażonych wirusem HIV w UE, co więcej 60% zakażonych to narkomani. (Tylko niech nikt tego nie odczyta jako zachęty do seksu bez zabezpieczeń!)

acheloos
[Usunięty]

jesteście idiotami! Dziś pedały jutro pedofile, i do tego doprowadzi tolerancja.

pablo115

Kolega achelos wykazuje sie nie wiedżą i nie wie czym różni się pedła od pedofila pozostawie go w tej trwajacej nie wiedzy .... hahahaha po za tym psycholodzy uważają że osoby które są nietolerancyjne zęsto takie są gdyż boją się że sami mogą w sobie odkryć zachowania homosexualne ... Pozdrawiam ! :)

Bruno Pelletier

acheloos, niedorozwój umysłowy to kalectwo - wystąp o rentę.....

acheloos
[Usunięty]

Wysłany: Sro 23 Maj, 2007   

1. Naucz się pisać.
2. Nie napisałem, że h=pedofil (to chyba twoja nie wiedza)
3. Psycholodzy są p... albo z USA.
4. Nie mam zachowań homoseksualnych.
5. Kaleki umysł jest peadłów ( noi twój)
6. Skoro ich tak akceptujesz to może ty masz zachowania homoseksualne?

pablo115

Wysłany: Sro 23 Maj, 2007   

Mam zachowania homo i co ale nie jestem takim niedorozwojem jak ty, to, co piszesz jest prostackie i nie będę się zniżał do twojego poziomu, który jest znikomy. Zapisz się do Młodzieży wszechpolskiej to Ci wyjdzie najlepiej a jak nie akceptujesz osób, które wchodzą na to forum to sobie stwórz inne i po problemie. Nikt Cię tutaj nie trzyma na siła a homo tu jest wielu a ty jeden.

acheloos
[Usunięty]

Wysłany: Czw 24 Maj, 2007   

no to waszystko jasne, pedzio przed komputerem, wyjdź na miasto i zacznij głosić swoje ... badania, ciekawe czy będą Ci klaskać...

pablo115

Wysłany: Czw 24 Maj, 2007   

Napewno Tobie nie będą - nieprzejmuj się zacofanie psychiczne jest normą w społeczeństwie jesteś jednym z wielu klinicznych przypadków, jak chcesz mozemy o tym porozmawiać w Gabinecie.

acheloos
[Usunięty]

Wysłany: Sob 26 Maj, 2007   

nie mam zacofanie psychicznego doktorku, raczej ty powinieneś wyleczyć homo...

pablo115

Po każdym Twojim poście jestem coraz bardziej pewny twoich dwubiegunowych zaburzeń psychotycznych może jednak przyjdziesz do mnie na małą rozmowę, jeszcze mozna Ci pomuc.

penis.com.pl
masturbator
kgdynia 

z psychologicznego punktu można sie pobawić z kolega swoimi penisami (tzn.powlić konia, tylko trzeba odpowiednio dobrać sobie kolegę wyjaśnić co i jak i spoko, jezeli będziecie sami w pokoju to możesz z pod prysznica wyjść nago i to juz bedzie zanczyło ze sie nie wstydzisz swojej nagości przed nim ....)bo przez to odkrywamy swoja seksualność

skywalker 

No byłeś w końcu na tej wycieczce?
and I gotta girlfriend everywhere"

Odpowiedz do tematu