Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     kissing
Autor Wiadomość
asdaman

Wysłany: Wto 15 Maj, 2007   kissing

może i głupie pytanie ale mnie to ciekawi: czy podczas całowania sie z dziewczyna dochodzi u was do wzwodu?

Marcinek3 

Wysłany: Wto 15 Maj, 2007   

zawsze i u kazdego, a u ciebie nie dochodzi?? Jak nie to chyba h jestes (bez obrazy ja zartuje z tym pedałem ;) )

dar862 

na poczatku tak było, ale teraz to rutyna i jeśli tyklo się całujemy to raczej nie chyba, że dochodzą do tego pieszczoty no to zawsze :D

penis.com.pl
viamax
Fantom17

Nawet jak byly to sporadyczne pocalunki z dziewczynami na dyskotekach to nie dochodzilo do wzwodu,wzwod podczas pocalunku byl jak mialem 15/16 lat teraz juz nie. Za to zawsze sterczy mi pała jak tancze z jakas laska i jestesmy w pozycji ze ona kreci mi tyłkiem koło jajek,wtedy zawsze mi staje i one na bank to czuja ale i tak kreca tym tyłkiem dalej :twisted:

Dodam jeszcze ze najgorsze jest to ze wlasnie teraz 3 kolezanki z mojej bylej klasy(bo mature pisalem w tym roku,jedynie ustne zostaly juz) wysylaja mi rozne sygnaly w kontekscie seksualnym i ostatnio na dyskotece jak tanczylem z jedna z nich(bo mielismy takie pozegnanie klasowe) to bezposrednio zlapala mnie za pałke(ktora zreszta juz stała) i zaczela snuć rozne propozycje,jak dla mnie to byla zajebiscie podniecajaca sytuacja ale odmówilem z prostego powodu...mam dziewczyne i nie chce jej zdradzac.Ale i tak z ta kolezanka jeszcze dlugo tanczylem a ona jeszcze duzo razy operowala raczka przy moich jajkach.Jezeli kiedys wyniknie taka sytuacja ze nie bede ze swoja kobieta(co mam nadzieje nie nastapi) to odrazu sie zglaszam do niej:] To tak zupelnie off topic napisalem :]

Alex-sex 

mi stawala jak bylem mlodszy a teraz to juz nie jedeynie jak moja laska kreci pupa i ociera sie o moje klejnoty :P

asdaman

Wysłany: Sro 16 Maj, 2007   

no dokładnie o to mi chodziło z tym tańcem :) żeby nie było u mnie też baczność, chyba że tylko ot tak króciutko

paulinka 

ja kiedys jak z kumpela szalałam to nie musiałysmy sie ocierac a i tak prawie wszystkim wokoło nas stały pały :) ale to było spoko wtedy byłysmy młode a po takim tancu wszyscy chetni żeby na bro albo drinka zaprosic:) -może troche mało kulturalne ale cuż tak miałam :)

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

ankylosaurus 

paulinka napisał/a:
:) ale to było spoko wtedy byłysmy młode

A teraz to jesteś stara? :D

paulinka 

Wysłany: Czw 17 Maj, 2007   

ankylosaurus napisał/a:
A teraz to jesteś stara? :D

teraz jestem bardziej dojrzała, dorosła -ale gdybym była wolna a kumpela chciałaby wrócić do dawnych chwil to pewnie bym jeszcze spróbowała ale czułabym sie nie swojo :P

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

heroes84 

Wysłany: Czw 17 Maj, 2007   

ja to jak widze już moją dziewczyne to mi od razu staję, cały czas patrze na jej piękny tyłeczek i mam myśli kiedy odwiedze jej dziurkę :)

Odpowiedz do tematu