Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     mały problemik
Autor Wiadomość
Xardas

Wysłany: Wto 15 Maj, 2007   mały problemik

Mam taki problem ze swoją klatką piersiową. Efekt jest taki jakby mój mostek był wklęśnięty (bardzo rzuca się w oczy). Czy ma ktoś coś takiego, czy to coś żłego i czy powinienem się tego wtydzić bo spotkałem się z opiniami że to jest "inne" i mam teraz mały kompleks. Jeśli ktoś to ma i jakoś to "naprawił" (jakaś operacja czy coś) to niech opisze jak to wygląda.

Alex-sex 

Wysłany: Wto 15 Maj, 2007   

ja mialem innaczej mi wystawal klatka piersiowa od strony serca nazywa sie ja "kurza klatka" i moglem sie tego doscy pozbyc dzieki cwiczenieom ale poszedlem na latwizne i wzialem zabieg...moj kolega ma wklesnieta klatke i dlatego go nie wzieli do wojska

dar862 

Alex-sex napisał/a:
ja mialem innaczej mi wystawal klatka piersiowa od strony serca nazywa sie ja "kurza klatka" i moglem sie tego doscy pozbyc dzieki cwiczenieom ale poszedlem na latwizne i wzialem zabieg...moj kolega ma wklesnieta klatke i dlatego go nie wzieli do wojska

no to kolegę pocieszyłeś nie ma co :P
faktycznie nie wygląda to wspaniale, ale też nie jest powodem do komplesów(mój kumpel ma wklęśnięta część mostkową, bo z tego co rozumiem o tym mówimy, ma ładnie wyrzeźbione ciało no i na srodku dół :wink: w żaden sposób nie wpłynęło to na jego życie. A jeśli chodzi Ci o kobiety to dodam, że miał ich wiele 8) )
zabieg teoretycznie jest możliwy, choć to nie byłoby proste!!! powiem tak jeśli nie ma wskazań medycznych, to zaakceptuj to :wink:
Post Scriptum: poczytaj może trochę się uspokoisz :)
http://pl.wikipedia.org/w...siowa_lejkowata

penis.com.pl
tabletki penilarge
zola 

A jak ćwiczyć kurza klatke

Pozdrawiam

Xardas

heh to z wojskiem to chyba jedyny plus :D tylko że akurat to jest dosyć bardzo a lekarz powiedział że w związku z tym mogę mieć mniejsze płuca. Ja chętnie bym poszerdł na badania, ale rodzice kręcą nosem. Ta operacja jest poważna i czy po niej są jakieś blizny wiecie może...?

dar862 

kolego chirurgiem nie jestem wybrałem alternatywny zawód do tej profesji!
ale z tego co mi wiadomo zabieg jest skomplikowany!! musza połamać Cię w części mieczowej, no a to bardzo niebezpieczny obszar ciała bo mostek i żebra służą do ochrony organów wewnetrznych!!! podstawa- idź na badania niech fachowcy to ocenią! jeśli faktycznie wygląda to u Ciebie jak na tym zdjęciu na wikipedii to może warto nie wiem nie mi to oceniać!! a odnośnie blizn: oczywiście, że bedzie i to dość znaczna, choć jeśli wszystko się wygoii to zawsze bedziesz mógł zrobić plastyke i nie będzie śladu:)
pozdro

Xardas

no aż tak bardzo nie jest (ja myślałem że ja mam strasznie dużo ale temu chłopakowi współczuje :D ) znacie może jakieś ćwiczenia korekcyjne na to...? bo ćwiczeniami powinienem to wyrobić bo podług tego co jest na wikipedii to u mnie jest pryszcz :P

Alex-sex 

zola napisał/a:
A jak ćwiczyć kurza klatke
jak bylme u lekarza to mowil ze mam chodzic na basen i duzo plywac ale mi po jakims czsie znudzilo i umowilem sie na zabieg

Odpowiedz do tematu