Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     sterydy
Autor Wiadomość
Wacek 

Wysłany: Nie 13 Maj, 2007   

lepiej nic nie bież... no wiesz, wszystko sie kurczy i wiotczeje

malapalka

Wysłany: Pon 14 Maj, 2007   

novy1 glupotki piszesz gdzie to wyczytales z jakiej stronki skopiowales??? bo napewno nie piszesz teg oz wlasnych doswiadczen gucio wiesz. jakie skutki uboczne wystapia to zalezy od organizmu danego czlowieka. Z tym przyrostem to przesadzili na tej stronce z ktorej to kopiowales ze 20 kg hehehe srednio po 100 tam metki przy odpowiedniej diecie (wysokobialkowej) masa idzie tak gdzies ok 8 kg i sila tez i do tego musi byc tez trening to oczywiste. Z tym ze niszczy watrobe to sie zgodze ale po to sie bierze oslonki na watrobe na cyklu i po cyklu potem odblok i wszystko jest git.A co do skutkow ubocznych to oczywiscie sa ale to mowie zalezy u kogos tam moze cos wystapic a u innego nic nie bedzie i trzeba z glowa brac

novy1

Wysłany: Wto 15 Maj, 2007   

Ćwicze na siłowni już 10 lat więc takie rzeczy wiem. Poza tym mam wykształcenie farmaceuty i dietetyka. Może brałeś "ruską mete" i zamiast 20kg siły (np w wyciskaniu) dostałeś pryszczy. :lol: albo ćwiczyłeś na mase i się dziwisz że tak mało siły przyszło. O przyroście masy nic nie pisałem bo to zależy od diety i sposobu ćwiczeń (na mase).

To co napisałem to nie oznacza że po cyklu wypadną Ci wszystkie włosy lub wątroba całkiem padnie.
Ten steryd ma takie działanie a nie inne i skutki uboczne zawsze występują. Czasem w mniejszym a czasem w większym stopniu ale zawsze są.
Oczywiście są środki na osłonę czy regenerację wątroby, czy też na powrót do prawidłowej gospodarki hormonalnej organizmu. Napiszę o jednym z nich w FAQ :mrgreen:
Pozdrawiam

penis.com.pl
bathmate
malapalka

Wysłany: Wto 15 Maj, 2007   

ale nie brales hehe piszesz to co Ci ktos powiedzial i co wyczytales w necie Bralem mete polska (moim zdaniem najlepsza) meta ruska jest bardziej toksyczna ale daje wiekszego kopa. To ze cwiczysz 10 lat nie znaczy ze znasz sie na sterydach jezeli cwiczysz na sucho. Znam takich co po mecie ruskiej mieli wieksza wyjebke niz niektorzy po polskiej takze nie pisz glupot ze meta ruska jest gowno warta nastepna rzecz ktora wyczytales lub gdzies uslyszales. To ze masz wyksztalcenie farmaceuty to spoko napewno wiesz wiecej ale na sterydach sie nie znasz skoro nie brales.

[ Dodano: Wto 15 Maj, 2007 ]
poza tym gdy komus zalezy na rzezbie nie bierze sie za mete to po pierwsze winko ladnie rzezbi ale wysusza stawy

novy1

Wysłany: Sro 16 Maj, 2007   

Zgadza się. Nie biorę koksów, ale się na nich znam. Biorą kumple z siłowni na okrągło, a ja im załatwiam i daje czasami rozpiski. Cwicze czasami na odżywkach, ale zwykle na sucho. Rezultaty mam nie gorsze od koksiarzy ( wyciskam np 140kg na ławeczce ), a co ważniejsze wiem, że jak zrobię sobie przerwę w ćwiczeniach to efekt się utrzyma. Jesli znasz sie troche na kulturystyce, to popatrz sobie na czas życia najlepszych kulturystów i na co umierali :wink:

Pozdrawiam

Bruno Pelletier

Wysłany: Czw 17 Maj, 2007   

malapalka, poprostu ćwicz a nie faszeruj się gównem!!!

Odpowiedz do tematu