| Golenie klejnotow... |
| Autor | Wiadomość |
lubom 
Wiek: 40 Dołączył: 12 Maj 2007 Posty: 134 Skąd: Skarbimierz | Wysłany: Sob 12 Maj, 2007 |
|
| | mateusz_papuga napisał/a: | Ja dzis kupiłem krem do depilacji veet, do skóry wrazliwej.... Jak mi sie panie przygladały w supermarkecie jak przegladałem inne kremy do depilacji Ja siętylko usmiechałęm do nich a one od mnie... jesli dobrze pojdzie to dzis sobie wydepiluje i dma znać co i jak |
mogłeś np. kupytać dziewczynie albo mamie
a jak się uśmiechały to dobry znak oznacza to ze lubią wydepilowane miejsca
Powodzenia pamiętaj nie myj póżniej mydłem tylko ciepła woda jak już wydepilujesz. | |
| |
 |
mateusz_papuga Dołączył: 21 Maj 2006 Posty: 92 | Wysłany: Sob 12 Maj, 2007 |
|
| anowie... zdepilowałem sobie włoski.... i jest lepiej niż maszynką do golenia oczywiscie deplacja z włosem nie pod włos i lepiej to u mnie wygląda niz po goleniu maszynką | _________________ kochaj i żyj na wysokich obrotach...
Byle by łózek nie łamać ;]
Pozdr. | |
| |
 |
ankylosaurus 
Dołączył: 09 Maj 2007 Posty: 96 Skąd: kraków | Wysłany: Nie 13 Maj, 2007 |
|
| | a co z depilacją wacka?:p | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
mateusz_papuga Dołączył: 21 Maj 2006 Posty: 92 | Wysłany: Nie 13 Maj, 2007 |
|
| ale mowisz o włoskach wokól wacka w sensie jak by to powiedzeć .. na rurce? czy nad nia czy pod nia, ja sie depilowalem nad rureczką, mosznę golę maszynką bo najlepiej mischodza włoski i nie ma muczulenia, tylko chrostki mi wychodziły po zgoleniu maszynką nad rureczką | _________________ kochaj i żyj na wysokich obrotach...
Pozdr. | |
| |
 |
ankylosaurus 
|
| NA rurce xd Niestety ;p
Nie dookoła, nie moszny... wacka | |
| |
 |
|
| ja tesh mam ale troszeczkę właśnie mailem iść i wyprobować depilacji właśnie ide
pozniej napisze co i jak pa!!!
[ Dodano: Nie 13 Maj, 2007 ]
więc.... depilacjęzakonczyłem... włoski zostały bezboleśnie usunięte z rureczki zwanej penisem | _________________ kochaj i żyj na wysokich obrotach...
Pozdr. | |
| |
 |
ankylosaurus 
|
|
Maszynką i...? xD | |
| |
 |
|
| mosznę, czyli jajca xD golę maszynka... bo nie mam chrostek.... penisa, znaczy rureczkę wydepilowałem i jest very good jak i powyżej penisa mówię na to "grzywka", grzywki już nie ma | _________________ kochaj i żyj na wysokich obrotach...
Pozdr. | |
| |
 |
ankylosaurus 
|
| hehe, super Spróbuję pozbyć się buszu | |
| |
 |
mlody1986 Dołączył: 11 Maj 2007 Posty: 23 Skąd: podkarpacie | Wysłany: Nie 13 Maj, 2007 |
|
| ja w sumie to teraz golę średnio co 3dni - maszynką - na zero... ale przymieżam się do wosku | |
| |
 |
| |