Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Dziwne "zabrudzenia" skóry
Autor Wiadomość
nikt_1991 

Wysłany: Czw 10 Maj, 2007   Dziwne "zabrudzenia" skóry

Witam wiek widać po roczniku mojego nicku, no i mam problem bo stulejke miałem w wieku 4 albo 5 lat, i od dość dłuższego czasu (prawie roku) na skórze napletka są takie jakby zabrudzenia - nie objawia się to żadnego rodzaju bólami, niczym, tylko nieestetycznie wygląda.Do tego schodzi mi cieńka warstwa skóry, również objawiająca się jedynie brzydkim wyglądem.Zrobiłem zdjęcie jakby ktoś chciał zobaczyć - http://img442.imageshack....abcd0004io1.jpg
Prosiłbym o porady "domowe sposoby" ew. lekarstwa bez recepty bo jestem bardzo wstydliwy i ciężko byłoby mi powiedzieć mamie o tym i pójść do lekarza.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.

regy

Wysłany: Pią 11 Maj, 2007   Re: Dziwne "zabrudzenia" skóry

nikt_1991 napisał/a:
Witam wiek widać po roczniku mojego nicku, no i mam problem bo stulejke miałem w wieku 4 albo 5 lat, i od dość dłuższego czasu (prawie roku) na skórze napletka są takie jakby zabrudzenia - nie objawia się to żadnego rodzaju bólami, niczym, tylko nieestetycznie wygląda.Do tego schodzi mi cieńka warstwa skóry, również objawiająca się jedynie brzydkim wyglądem.Zrobiłem zdjęcie jakby ktoś chciał zobaczyć - http://img442.imageshack....abcd0004io1.jpg
Prosiłbym o porady "domowe sposoby" ew. lekarstwa bez recepty bo jestem bardzo wstydliwy i ciężko byłoby mi powiedzieć mamie o tym i pójść do lekarza.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.

wyadje mi sie ze na to nie ma żadnych domowych sposobów a jeżeli chodzi o to czy jesteś wstydliwy to wkońcu musisz to przełamać bo to naprawde niefajnie wygląda wypad do lekarza ale to juz !! :) Lekarz ( urolog ) wkońcu od tego jest i nie mozesz sie jego wstydzić.
A jeżeli nie pójdziesz i nie zaczniesz sie leczyć może sie to robić coraz bardziej nieprzyjemne i większe !!

Pozdrooo !!

Zonk818 

Wysłany: Wto 05 Cze, 2007   

i jak byłeś już u dermatologa lub urologa? Jak tak to daj znać co ci powiedzieli...

penis.com.pl
bathmate
Odpowiedz do tematu