smutny963 Dołączył: 09 Maj 2007 Posty: 3 Skąd: Szczecin | Wysłany: Sro 09 Maj, 2007 Nie staje mi!! |
|
| Witam... mam problem poniewaz ostatnio kiedy chcialem uprawiac stosunek z dziewczyna(to byl 1 seks) penis nie chcial mi stanac:(nie wiem co jest grane..co jakis czas masturbowalem sie, w dawnych latach dosc bardzo czesto..nie wiem co jest tego powodem..stres?watpie, moze za malo testosteronu we mnie czy poprostu brak ochoty.. co mi dolega?? pomocy z gory dziekuje za wszystkie informacje i pomoc | |
novy1 Wiek: 42 Dołączył: 10 Kwi 2007 Posty: 59 | Wysłany: Czw 10 Maj, 2007 |
|
| A masz prawidłową erekcję gdy masturbujesz się sam??? Od tego trzeba zacząć.
Byłeś podniecony podczas tego "1 seksu" ? Może rzeczywiście to po prostu stres...stres, nerwy, które były większe aniżeli Twoje podniecenie.
Za pierwszym razem czasem tak bywa. Weź coś na opanowanie stresu (np kup dobre wino), przedłużcie pieszczoty i powinno być dobrze
Jeśli nie masz erekcji w ogóle, to wówczas trzeba się leczyć. Jeśli w młodości masturbowałeś się "na czas" i dochodziłeś w mniej niż minute, to bardzo możliwe że cierpisz na przedwczesny wytrysk + zaburzenie erekcji.
Ja w którymś już z kolei poście powtarzam, że prawidłowa erekcja następuje tylko podczas pobudzenia seksualnego ( bądź stymulacji ) i trwa aż do ejakulacji. Penis podczas erekcji powinien być twardy i nabity krwią cały czas. Jakbyś dotykał opone w rowerze.
Pozdrawiam | |