Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Interesuje mnie wasza oipnia
Autor Wiadomość
Młody12

Wysłany: Sro 09 Maj, 2007   Interesuje mnie wasza oipnia

Nie wiem czy ten temat był czy nie . Ale denerwuje mnie to , że jesli chlopak lubi sie ladnie ubrac , dba o siebie to mowi sie z ejest gejjem . TAk sie juz utarlo np. ten to g... bo mowi o modzie , albo ze czyta baskei gazety itp. Ja nie jestem gejem i wkurzajamnie takie uwagi. Ostanio siadlem i noki mialem kolo siebie a tu ywaga - Siedzis zjak .... . Normalnie maskara . nie kazdy chlopak ktory nie pali i pije i lubi sie ubrac ladnie jest od razu gejem .Albo że ktoś nie ma dziwczyny to odrazu domyslenia on jest .... To wszytsko. Nie przejmuje sie uwagami innychj osob. nie chodzi mi o forum.
Pozdrowienia !!!!!
Młody

Dodano: Sro 09 Maj, 2007
przepraszam z abłedy. Szybko pisalem
:oops:

arekarek

Wysłany: Sro 09 Maj, 2007   

No nie kazdy. Ale o modzie nie mow bo nie wszyscy sa dojrzali zeby zrozumiec, ze nie trzeba byc gejem zeby sie interesowac jak sie dobrze ubrac

lalala80

arekarek napisał/a:
No nie kazdy. Ale o modzie nie mow bo nie wszyscy sa dojrzali zeby zrozumiec, ze nie trzeba byc gejem zeby sie interesowac jak sie dobrze ubrac

popieram

penis.com.pl
penilarge krem
kocurek 

a ja się nie zgadzam z opinia tą opinią. chcesz mówić o modzie to czemu miałbyś o niej nie mówić. fakt, nie wszyscy są na tyle dojrzali, żeby to zrozumieć ale dlaczego ty masz z tego powodu cierpieć. wg mnie bądź sobą, żyj tak jak byś chciał, a ewentualnymi uwagami się nie przejmuj, miną, bo się znudzą. dodatkowo jak napisałeś wyżej, nie jesteś gejem, więc ewentualne oskarżenia innych będą jedynie stekiem bzdur. a fakt, że dbasz o siebie, świadczy, że zależy ci na tym jak cię inni postrzegają, że dbasz o higienę itd. po prostu, ludzie muszą zrozumieć, że prawdziwy facet to już nie ten co śmierdzi, jest nie ogolony i jest mu obojętne w co sie ubrał. :)

Młody12

przykład o modzie konkretnie mnie nie dotyczy , taki dałem przykład. Ale dziekuje za wasze opinie na ten temat

BASF 

Powiem tak, że Ci co nazywają takich ludzi, których opisujesz gejami to codzień mija ich kilku gejów i nawet ich nie zauważają. Mam kolegę, który jest homo i pali fajki pije wóde i jest skejtem czyli szerokie gacie krok w kolanach. A żeby tego było miało ma strasznie niski głos. Poprostu wzorowy g... hahahahahahaah. Możesz im powiedzieć, że niech się zajmą nauką a potem niech pieprzą głupoty!!!

szuszu 

Młody12 bądź sobą, i olej to co ludzie gadają, może po prostu ci zazdroszczą tego że masz gust i swoje zdanie.

skywalker 

"po prostu, ludzie muszą zrozumieć, że prawdziwy facet to już nie ten co śmierdzi, jest nie ogolony i jest mu obojętne w co sie ubrał." - Święta prawda!!! Znam kilku gości (typowi blokersi) którzy niegdyś wyklinali i mało co nie pobili gościa który zrobił sobie pasemka... Dzisiaj oni sami chodzą wyfarbowani jak nie powiem co... Wkur...a mnie takie podejście. Świat idzie na przód a obyczaje sie zmieniają... Ostatnio czytałem o kremach i fluidach dla mężczyzn wyprodukowanych przez jakąś włoską firmę... Okazało sie to fenomenem na włoskim rynku... Uważam że podkład to lekka przesada... w końcu musimy się czymś różnić od kobiet oprócz zawartości majtek :) Ale podejrzewam że tego typu kosmetyki będą kiedyś powszechnie używane...
and I gotta girlfriend everywhere"

paulinka 

myślę że to zależy od środowiska osiedla może wielkości miasta chodź powiem szczerze że ludzie z wiosek często potrafią sie lepiej ubrać niż Ci z miasta!!!!!
moim zdanie to że ktoś zna sie na modzie i o tym mówi ładnie sie ubiera jest ogolony opalony może wzbudzać takie gadanie bo inni mu zazdroszczą i tyle -chodź nie lobię facetów zresztą kobiet też z nadmierna solara!!! dla mnie to wtedy wygląda brzydko jak ktoś przypomina bardziej murzyna bo tak sie na solarium spalił jak to opalenizna słoneczna to oka!!!!

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

Młody12

Wysłany: Czw 10 Maj, 2007   

ja dalerm taki przyklad, ja nie jestem tego typu liudzi co sie staraja byc na siłe piekniejsi, choć czasem efekty są odwrotne. PAulinko na solarium też nie chodzę.Dziękuję za wasze opinie. Pozdrawiam Młody

Alex-sex 

Wysłany: Czw 10 Maj, 2007   

ja zawsze sie dobrze uvieram i mialem kiedys taka opinie np za to ze mam dobry kontakt z dziewczynami

Odpowiedz do tematu