| sterydy |
| Autor | Wiadomość |
malapalka Dołączył: 17 Gru 2006 Posty: 114 | Wysłany: Nie 06 Maj, 2007 sterydy |
|
| | jest ktos na tym forum kto Cwiczy na silowni i uzywa dopalaczy?? | |
| |
 |
Wiktor222 Dołączył: 14 Sty 2007 Posty: 20 | Wysłany: Wto 08 Maj, 2007 |
|
| | Podobno od starydów penis maleje ? | |
| |
 |
oleczka Dołączyła: 19 Mar 2006 Posty: 25 Skąd: z domu ;> | Wysłany: Sro 09 Maj, 2007 |
|
| Raczej nie maleje ale możesz mieć problemy ze wzwodem przynajmniej tak mi sie obiło o uszy | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
malapalka Dołączył: 17 Gru 2006 Posty: 114 | Wysłany: Sro 09 Maj, 2007 |
|
| | nie sluchaj takich glupot ze maleje gadaja to ci ktorzy sie nie znaja. Na cyklu moga skurczyc sie jadra co pozniej wraca do normalnego rozmiary alpenis sie nie zmniejsza. Problemy ze wzwodem tez moga byc ale jak sie odpowiedno odblokuje po cyklu i wiadomo z glowa sterydy bedzie bral to jest git | |
| |
 |
Fantom17 Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 235 | Wysłany: Sro 09 Maj, 2007 |
|
| | malapalka no wiec jakie sterydy bierzesz?.....omke? mete? | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sro 09 Maj, 2007 |
|
| | znam jedna osobę która stwierdziła że po sterydach mu sie zmniejszył nie był już taki sprawny jak wcześniej ile w tym prawdy dokładnie nie wiem!!! ale osoba zaufana i ja jej wierze!!! | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
malapalka Dołączył: 17 Gru 2006 Posty: 114 | Wysłany: Pią 11 Maj, 2007 |
|
| | ja mam za soba jeden cykl meta + prolo | |
| |
 |
novy1 Wiek: 42 Dołączył: 10 Kwi 2007 Posty: 59 | Wysłany: Pią 11 Maj, 2007 |
|
| Po kuracji sterydowej trzeba wziąć coś na bazie Tribulusa i L-argininy na odblokowanie.
Metanabol to dają w szpitalu dzieciom , które mają anoreksje, więc po tych cukierkach raczej nie trzeba, ale po omnadrenie czy testosteronie owszem, ponieważ po cyklu mogą wyrosnąć ci piersi, penis może się skurczyć i będziesz impotentem.
Pozdrawiam | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pią 11 Maj, 2007 |
|
| | chyba dzieciom które maja anemie a nie anoreksje..... | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
novy1 Wiek: 42 Dołączył: 10 Kwi 2007 Posty: 59 | Wysłany: Sob 12 Maj, 2007 |
|
| dzieciom które mają niedowage, anoreksje a nie anemie Przy anemii podaje się domięśniowo B12 | |
| |
 |
mlody1986 Dołączył: 11 Maj 2007 Posty: 23 Skąd: podkarpacie | Wysłany: Sob 12 Maj, 2007 |
|
| | no to ok - wróćmy do tematu - jaki jest 'najbezpieczniejszy' steryd? no i czy jest jakiś, który zatrzyma nasze mięśnie - czyli, że kiedy skończymy ćwiczyć nasze mięśnie pozostaną w takim samym tanie jak gdy ćwiczyliśmy ? | |
| |
 |
lubom 
Wiek: 40 Dołączył: 12 Maj 2007 Posty: 134 Skąd: Skarbimierz | Wysłany: Sob 12 Maj, 2007 |
|
| od sterydów penis nie staje albo maleje jak kolega wspomniał | |
| |
 |
mlody1986 Dołączył: 11 Maj 2007 Posty: 23 Skąd: podkarpacie | Wysłany: Sob 12 Maj, 2007 |
|
| ja czytałem co innego... o tym, że nie staje to już mnie straszono w podstawówce | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Fantom17 Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 235 | Wysłany: Sob 12 Maj, 2007 |
|
| penis sie nie kurczy.....po sterydach kurcza sie jądra ale po odpowiednim odblokowaniu wszytsko wraca do normy...faktem jest to ze jak normalnemu czlowiekowi staje zalozmy w 30s to sterydziaz bedzie sie meczyl i mu stanie dopiero po 10min ale w koncu mu stanie...
Wiem to bo sam cwicze a kazdy moj znajomy z siłowni wpieprza w siebie te syfy,ja tylko i taki moj kolezka jestesmy "czyści" | |
| |
 |
novy1 Wiek: 42 Dołączył: 10 Kwi 2007 Posty: 59 | Wysłany: Nie 13 Maj, 2007 |
|
| Najpopularniejszy i najbezpieczniejszy steryd to Metanabol.
Jest to pochodna testosteronu. Powoduje m.in.
-wzrost masy, siły ( średnio 20kg )
-apetytu,
-potencji, libido
-zwiększa rozmiary penisa, powoduje częste samoistne wzwody trwające b. długo.
-niszczy wątrobę
-wzmaga agresję
-powoduje wypadanie włosów
-odwapnia kości
-jałowi organizm
-uzależnia
po skończonym cyklu penis się może skurczyć, jądra także. Potencja i libido maleją.
mogą pojawić się zaburzenia erekcji, a nawet impotencja. | |
| |
 |
| |