| pytanko | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | on23   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sro 09 Maj, 2007   pytanko |   
 |                                              | 
 |                                              | Mam takie pytanie  jak mi staje i sciagne skóre to czasem mam lekki problem z jej naciagnieciem spowrotem  Czy to normalne ? |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Adamus-3005 [Usunięty]

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sro 09 Maj, 2007 |   
 |                                              | ojej... normalne |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | grzesiek_19   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 15 Maj, 2007 |   
 |                                              | normalne |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                        |  |