Czy to była stulejka? - foto |
Autor | Wiadomość |
modecom Dołączył: 18 Kwi 2007 Posty: 2 | Wysłany: Sro 18 Kwi, 2007 Czy to była stulejka? - foto |
|
| Witam wszystkich.
Zadam nietypowe pytanie ale najpierw krótki opis :
W wieku około 3-4 lat podczas oddawania moczu czułem ból i pieczenie członka, wkrótce potem wylądowałem w szpitalu i tam pod znieczuleniem ogólnym zostałem poddany zabiegowi jak się domyślam chirurgicznemu leczeniu stulejki ,a dokładnie całkowitego obrzezania .
Wnioskuję tak po przeczytaniu sporej ilości postów na forum że to stulejka mogła być tego przyczyną.
I teraz tak:
Normalnie skóra na rzołędzi powinna ściśle dolegać do żołędzi , a u mnie jest tak że od samego czubka aż po trzon członka skóra to jednolity kawałek bez podziałów na część trzonową i żołądz.
Skóra jest mobilna - daje się przesuwać tak na trzonie jak i żołędzi.
Dodatkowo minimalnie ucięta została skóra na szczycie żołędzi [ foto ]
nie mogę się spytać rodziców ani lekarza o tą sprawe bo żecz ta działa się dobre 25 lat temu ....
i do was pytanie - może ktoś wie co było przyczyną takiej ingerencji chirurga?
bo standardowy przypadek stulejki to na pewno nie jest ..
pozdrawiam.
ps/
sory za jakość zdjęcia - robione telefonem.
yyy.JPG
|
 |
Plik ściągnięto 245 raz(y) 13,96 KB |
| |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Czw 19 Kwi, 2007 |
|
| Na tym zdjęciu to jest teraz czy 25 lat temu?? bo jeśli teraz to według mnie masz 100% stulejkę | |
| |
 |
modecom Dołączył: 18 Kwi 2007 Posty: 2 | Wysłany: Czw 19 Kwi, 2007 |
|
| zola napisał/a: | Na tym zdjęciu to jest teraz czy 25 lat temu?? |
,,to " jest teraz - 25 lat temu bym nie zrobił zdjęcia telefonem
zola napisał/a: | bo jeśli teraz to według mnie masz 100% stulejkę |
teraz nie mam stulejki na pewno , to na marnym zdjęciu to tak wygląda ale ten ,, czubek " jest pozbawiony skóry króra normalnie ściśle dolega do żołędzi
nigdzie nie znalazłem informacji dlaczego zrobili mi taki zabieg , może mój przypadek był szczególny lub pan doktor za bardzo nie wiedział co robi... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| Zrób jeszcze jakąś fotke (bez napletka) bo mnie też wydaje sie że masz stulejke.... Pozatym gdzie tam co jest ucięte...? | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pon 07 Maj, 2007 |
|
| Hmm, ze zdjęcia wynika, że Ci wtedy obrzezania nie zrobili, inaczej nie miałbyś żadnej skóry zakrywającej żołądź. Mogli - tak jak piszesz - usunąć końcówke, tylko ten ryjek (co widać nie dało efektu).
I mnie też się wydaje, że masz stulejke! Na zdjęciu widać napiętą skóre na trzonie i żołędziu z wąskim ujściem... możesz odsłonić żołądź? Jak tak to zamieść zdjęcie, albo to samo co teraz ale jakaś lepsza jakość... | |
| |
 |
|