Wyciek :/ |
Autor | Wiadomość |
Gość | Wysłany: Sob 17 Lut, 2007 Wyciek :/ |
|
| Witam
Mam 17 lat i często się masturbuje. Jest jeden problem... jeszcze nigdy niemiałem wytrysku zawsze orgazm chodźby niewiadomo jakbym się podniecił kończy się wyciekiem spermy. Co zrobić ? odrazu mówie że niuprawiałem jeszcze sexu z dziewczyną.
prosze o pomoc
tylko niemówcie żebym poszedł do lekarza .... | |
| |
 |
aartii [Usunięty] | Wysłany: Sob 17 Lut, 2007 |
|
| Nie wiem czy dobrze zrozumiałem. Czy chodzi o to, że sperma zamiast wytryskiwać, wycieka? Jeśli tak, to jest to normalne, to znaczy po prostu masz taką a nie inną anatomię, nie wszyscy mają półmetrowe wytryski. Pozdrawiam. | |
| |
 |
daniel 
Dołączył: 05 Cze 2005 Posty: 42 Skąd: Poland | Wysłany: Pią 23 Lut, 2007 |
|
| aartii napisał/a: | Nie wiem czy dobrze zrozumiałem. Czy chodzi o to, że sperma zamiast wytryskiwać, wycieka? Jeśli tak, to jest to normalne, to znaczy po prostu masz taką a nie inną anatomię, nie wszyscy mają półmetrowe wytryski. Pozdrawiam. |
Zgadzam się z tym....... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Wto 27 Lut, 2007 Re: Wyciek :/ |
|
| Postaraj sie nie walić przez kilka dni. Powinien strzelić | |
| |
 |
doni 
Wiek: 38 Dołączył: 04 Mar 2007 Posty: 41 Skąd: Zabrze | Wysłany: Nie 04 Mar, 2007 |
|
| ehem, zgadzam sie z przedmowca jesli dziennie sie masturbujesz to nie ma dziwne ze nie strzela najlepiej to poczekaj sobie tak z tydzien.... jak dasz rade to moze nawet dwa... chociaz to nie zawsze jest latwe heh. Niech sie troszke tego nazbiera i wtedy to powinienes sobie troche postrzelac a jak nie to cuz, tak jak wczesniej pisano, wiele zalezy od anatomii czlowieka ale przeciez strzelanie na dlugi dystans razej nie jest zbyt wazne bo przy stosunku z kobieta raczej nie bedziesz do Niej strzelal z drugiego konca pokoju i napewno nie bedzie Jej to przeszkadzac jak nie wystrzelisz Jej pod sam sufit | |
| |
 |
Barret Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 19 Skąd: Heh... | Wysłany: Sob 05 Maj, 2007 |
|
| Poza tym, że musisz przez jakis czas zachować abstynencję, to dodatkowo gdy już bedziesz dochodził, postaraj się mieć rozluźnione mięśnie PC. Zaciśnij je dosłownie w 2 sekundy przed wytryskiem dopiero. | |
| |
 |
|